Copy
Niet leesbaar? Bekijk de webversie.
Logo
Wat is jouw after corona koers?
Heb je eerst een juiste koers nodig om vervolgens goed te kunnen ondernemen? Of moet je eerst goed ondernemen om de juiste koers te kunnen bepalen? De kip. En het ei. Zelfs de werknemers moeten ondernemend zijn, wil je als organisatie kunnen ‘dansen op het ritme van de tijd’. Noodzaak. Koers. Ondernemen. Vol aan de bak, zouden we willen zeggen.
Smart people learn
Noodzaak in relatie met koersbepaling
Hoe ga je nou de spreekwoordelijke ‘koe bij de horens pakken’? Als het gaat om de koers van je organisatie? Is er sprake van noodzaak tot verandering? Of ‘ernstige’ noodzaak? Het bepaalt mede de koers die je gaat varen. Roger Lenssen schetst de scenario’s aan de hand van voorbeelden en een denkbeeldige organisatie in nood. Klaar zijn voor morgen, daar ben je nú al mee bezig. Toch?
lees meer
Smart people listen
Podcast ‘Ondernemende medewerkers’
Werknemers die initiatief nemen, die ondernemend gedrag vertonen, of echt ondernemer willen zijn. In deze tweede ‘Smart People’ podcast maken Roger Lenssen, Willem Wijnen en Rik Nijkamp duidelijk hoe belangrijk het is om als medewerker ondernemend te zijn. Zeker in deze tijd. Luistertijd: 30 minuten.
Luister de podcast
"OM PERSPECTIEF TE ZIEN, MOET JE DE DINGEN SOMS OMDRAAIEN."
Smart people act
Hybride ondernemen
Stel. Jij hebt al jouw ondernemersplannen klaarliggen. Of je hebt net gehoord dat je mag uitkijken naar een andere baan én je hebt een ontzettend goed idee om te ondernemen. Wat moet je, in coronatijd, dan doen? Wel eens gehoord van hybride ondernemen? Wilfried Varwijk vertelt over ‘je droom in een geleidelijk tempo waarmaken’. Wilfried is zelfstandig ondernemer en ondernemerscoach voor Smart Group.
LEES MEER
Nog vragen?
neem contact op met Rik
hij weet veel over
Nieuw perspectief
Rik Nijkamp
T +31 (0)73 657 10 10
M +31 (0)6 51 20 13 70
rik.nijkamp@smartgroup.nl
Rik
Logo
LinkedIn Twitter Youtube Soundcloud
Copyright © 2020 Smart Group
Email Marketing Powered by Mailchimp