Copy
Finalisten Ouderen Songfestival 2019 in beeld

Wat doet corona met de finalisten van het Ouderen Songfestival 2019?

Acht weken lang worden op SALTO 1 wekelijks twee finalisten van het Ouderen Songfestival 2019 uitgelicht. Per aflevering komt één finalist aan het woord. In een ZOOMinterview vertelt de finalist hoe hij/zij deze coronaperiode beleeft. Daarna volgt zijn/haar optreden opgenomen tijdens de Grande Finale van het Ouderen Songfestival 2019 in het Amsterdamse DeLaMar Theater.

Van 16 juni tot en met 5 augustus 2020 zijn de zestien afleveringen met de zestien finalisten te zien op www.salto.nl/salto1:
  • Iedere dinsdagochtend om 10.00 uur
  • Iedere woensdagavond om 19.00 uur
     
  • Herhaling beide uitzendingen op willekeurige tijdstippen
  • Aflevering gemist? Kijk terug op SALTO On Demand

BERRY REIJNEN
3e vakjuryprijs OSF 2019

Dinsdag 23 juni 2020
10.00 uur

Herhaling op willekeurige tijdstippen

Berry Reijnen is al sinds zijn jonge jaren een groot vertolker van het operetterepertoire. Met zijn charme, atletische beweeglijkheid, zang- en acteertalent weet hij telkens opnieuw te imponeren. Zo ook afgelopen editie van het Ouderen Songfestival, toen hij publiek en jury verraste met met zijn energieke interpretatie van Aus ist’s mit der Liebe uit Die Csárdásfürstin.

ELLY SPRUYT
Finalist OSF 2019

Woensdag 24 juni 2020
19.00 uur

Herhaling op willekeurige tijdstippen
 
Elly Spruyt schrijft poëzie en zingt, twee passies die ze beide koestert. Zingen is onontbeerlijk voor haar, een uitlaatklep bij uitstek. Voor elke emotie is er een lied. Ze neigt naar melancholisch repertoire. Jazz, soul, blues, haar warme stemgeluid leent zich ervoor. Afgelopen jaar bracht ze Body and Soul naar het Ouderen Songfestival. Ze liet een prachtige, intieme, jazzy uitvoering horen.


Op zaterdagmiddag 7 december 2019 stonden zestien finalisten van de 28e editie van het Ouderen Songfestival op het podium van de Mary Dresselhuys zaal in het DeLaMar Theater: Jo Ann Edelenbos, Frans Bloem, Wil Tifres, John Spoel, Elly Spruyt, Paul Ivo, Viviane Dumollard, Dries van der Heijden, Elmah van Gorkum, Ferry Verschuyl, Trienke Hoogenberg, Paul Herber, Heleen Butijn, Berry Reijnen, José van Waveren en Stan Rotteveel.

De finalisten werden begeleid door het Ouderen Songfestival Orkest onder leiding van Kees van Zantwijk, artistiek leider, pianist en arrangeur van het festival. De presentatie was in handen van Dolly Bellefleur. De zevenkoppige jury werd voorgezeten door Evert de Vries.

Inmiddels worden de voorbereidingen voor de 29e editie van het Ouderen Songfestival getroffen. Indien de ontwikkelingen rondom corona het toelaten, starten de voorrondes in september en vindt op zaterdagmiddag 12 december de Grande Finale, traditiegetrouw, in het DeLaMar Theater plaats. Meedoen? Schrijf nu als kandidaat
hier in.

Stichting JAM | Ouderen Songfestival
Stuur door
Deel op Facebook
Copyright © 2020 Stichting JAM, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp