Copy

KUNSTSCHOOLDAG[EN] 2021
Donderdag 10 en vrijdag 11 juni

Lang gehoopt dat Kunstschooldag[en] in maart zou kunnen plaatsvinden, lang getwijfeld of het evenement verzet moest worden. Maar nu zijn we eruit. Het rondwarende virus is nog niet bedwongen. En de kans dat corona eind maart geen bedreiging meer vormt is te klein. Daarom hebben we besloten het evenement voor de 8e-groepers te verplaatsen naar donderdag 10 en vrijdag 11 juni. De maatregelen van het RIVM vormen onze leidraad. Blijkt tegen die tijd dat het evenement toch niet kan doorgaan, dan wordt u tijdig op de hoogte gesteld.

Een flink aantal scholen stond al ingeschreven voor de 34e editie. De contactpersonen hebben onlangs bericht ontvangen over het genomen besluit. Die inschrijvingen zijn inmiddels aangepast. Hun 8e-groepers zullen op 10 of 11 juni deelnemen aan het evenement.
Heeft u uw school nog niet aangemeld? Klik dan hier.

Ook de kunstinstellingen die in het verleden hebben deelgenomen zijn op de hoogte. Vele hebben inmiddels laten weten op 10 en/of 11 juni a.s. hun medewerking weer te willen verlenen.
Wilt u als instelling of artiest meewerken aan het afsluitende evenement voor 8e-groepers? Klik dan hier.

Stichting JAM | Kunstschooldag[en] wenst iedereen heel veel sterkte en succes.
Nog even volhouden, het wordt echt beter!

DANSWORKSHOP TIJDENS CORONA
Dansen voor alle groepen

Amsterdam Urban Dance Company-danser Roy Hartzuiker heeft tijdens de eerste lockdown een aantal dansworkshops ontwikkeld. Vier verschillende workshops voor vier verschillende niveaus: groep 1-2, groep 3-4, groep 5-6, groep 7-8. Én hij heeft een korte warming-up gemaakt geschikt voor alle groepen. Diverse scholen hebben de workshops vóór de zomervakantie al gevolgd.

We bieden de workshops graag opnieuw aan, want in deze coronatijd kunnen we allemaal wel een verzetje gebruiken. Online of op school, samen met de kinderen even losgaan, de voetjes van de vloer! Klik hier voor de dansworkshops van Roy.

 
 
Forward Forward
Share Share
Copyright © 2021 Stichting JAM, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp