Copy

Kunstschooldag[en] 2020
Controleer de inschrijving

Alle scholen in Amsterdam en omstreken die zich hebben aangemeld voor deelname aan Kunstschooldag[en] 2020 én de scholen die hebben deelgenomen aan voorgaande edities ontvangen deze e-maling.

De krokusvakantie staat voor de deur. Voordat het weekje rust wordt ingeluid nog even aandacht voor Kunstschooldag[en] 2020.

Volgende maand is het zo ver, op donderdag 26 en vrijdag 27 maart trekken duizenden 8e-groepers en hun begeleiders door de stad op weg naar musea, theaters, bioscopen, concertzalen, broedplaatsen, dans- en muziekscholen, kunstcentra en nog veel meer.

Binnenkort verschijnen alle deelnemende locaties 2020 op de website. Een groot aantal kunstinstellingen ontvangt al jaren lang 8e-groepers en hun begeleiders tijdens Kunstschooldag[en]. Zelfs al in de tijd dat 8e-groepers nog 6e-klassers werden genoemd. Maar er zijn ook instellingen die voor de allereerste keer meedoen: DGAI Music School, De Blauwdruk, Embassy of the free Mind, Luther Museum, Mezrab, om maar een paar te noemen. Nog even geduld... meer tipjes van de KSD-sluier volgen later.

Al ingeschreven
Klik hier en controleer de gegevens.
Aanvullingen, wijzigingen, correcties svp hier doorgeven.


Nog niet ingeschreven
Schrijf dan snel in voordat er echt geen plaats meer is.
Klik hier (e-mail) of hier (inschrijfformulier).


Meer informatie? Benieuwd naar de voorgaande edities?
Bezoek onze website, bekijk de foto's van voorgaande jaren en lees meer over dit unieke afscheidsevenement voor 8e-groepers uit Amsterdam en omstreken.


Stichting JAM | Kunstschooldag[en] wenst u een vrolijke krokusvakantie! Geen idee wat u gaat doen? Blader nog eens door het programmaboekje 2019. Het leukste culturele naslagwerkje met de leukste locaties voor de leukste culturele uitstapjes.
Forward Forward
Share Share
Copyright © 2020 Stichting JAM, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp