Copy
Finalisten Ouderen Songfestival 2019 in beeld

Wat doet corona met de finalisten van het Ouderen Songfestival 2019?

Acht weken lang worden op SALTO 1 wekelijks twee finalisten van het Ouderen Songfestival 2019 uitgelicht. Per aflevering komt één finalist aan het woord. Eerst vertelt de finalist hoe hij/zij deze coronaperiode beleeft. Daarna volgt zijn/haar optreden opgenomen tijdens de Grande Finale van het Ouderen Songfestival 2019 in het Amsterdamse DeLaMar Theater.

Kijk van 16 juni t/m 5 augustus 2020 naar de zestien afleveringen met de zestien finalisten op www.salto.nl/salto1:
  • Iedere dinsdagochtend om 10.00 uur
  • Iedere woensdagavond om 19.00 uur
     
  • Herhaling beide uitzendingen op willekeurige tijdstippen
  • Aflevering gemist? Kijk terug op SALTO On Demand

JOHN SPOEL
Publieksprijs OSF 2019

Dinsdag 16 juni 2020
10.00 uur

Herhaling op willekeurige tijdstippen

John Spoel neemt al jaren deel aan het Ouderen Songfestival. En met succes, want een plek in de Grande Finale weet hij altijd wel te veroveren. Afgelopen jaar bleek hij zelfs de publiekslieveling. Met zijn Toch zal ik altijd aan je denken wist hij de Publieksprijs in de wacht te slepen.

HELEEN BUTIJN
1e vakjuryprijs OSF 2019

Woensdag 17 juni 2020
19.00 uur

Herhaling op willekeurige tijdstippen
 
Ook Heleen Butijn is een bekende van het Ouderen Songfestival. Net als John heeft Heleen de Grande Finale vele malen weten te bereiken. Vaak met zelfgeschreven nummers. Net als afgelopen jaar, toen ze haar Nachtclub zong. Een lied dat lang op de planken heeft gelegen voordat ze het durfde uit te voeren. De jury onderkende direct haar talent. Ze werd beloond met de 1e vakjuryprijs.


Op zaterdagmiddag 7 december 2019 stonden zestien finalisten van de 28e editie van het Ouderen Songfestival op het podium van de Mary Dresselhuys zaal in het DeLaMar Theater: Jo Ann Edelenbos, Frans Bloem, Wil Tifres, John Spoel, Elly Spruyt, Paul Ivo, Viviane Dumollard, Dries van der Heijden, Elmah van Gorkum, Ferry Verschuyl, Trienke Hoogenberg, Paul Herber, Heleen Butijn, Berry Reijnen, José van Waveren en Stan Rotteveel.

De finalisten werden begeleid door het Ouderen Songfestival Orkest onder leiding van Kees van Zantwijk, artistiek leider, pianist en arrangeur van het festival. De presentatie was in handen van Dolly Bellefleur. De jury werd voorgezeten door Evert de Vries.

Inmiddels worden de voorbereidingen voor de 29e editie van het Ouderen Songfestival getroffen. Indien de ontwikkelingen rondom corona het toelaten, starten de voorrondes in september en vindt op zaterdagmiddag 12 december de Grande Finale, traditiegetrouw, in het DeLaMar Theater plaats. Meedoen? Schrijf nu als kandidaat
hier in.

Stichting JAM | Ouderen Songfestival
Stuur door
Deel op Facebook
Copyright © 2020 Stichting JAM, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp