Copy
Finalisten Ouderen Songfestival 2019 in beeld

Wat doet corona met de finalisten van het Ouderen Songfestival 2019?

Acht weken lang worden op SALTO 1 wekelijks twee finalisten van het Ouderen Songfestival 2019 uitgelicht. Per aflevering komt één finalist aan het woord. Eerst vertelt de finalist hoe hij/zij deze coronaperiode beleeft. Daarna volgt zijn/haar optreden opgenomen tijdens de Grande Finale van het Ouderen Songfestival 2019 in het Amsterdamse DeLaMar Theater.

Kijk van 16 juni t/m 5 augustus 2020 naar de zestien afleveringen met de zestien finalisten op www.salto.nl/salto1:
  • Iedere dinsdagochtend om 10.00 uur
  • Iedere woensdagavond om 19.00 uur
     
  • Herhaling beide uitzendingen op willekeurige tijdstippen
  • Aflevering gemist? Kijk terug op SALTO On Demand

DRIES VAN DER HEIJDEN
Finalist OSF 2019

Dinsdag 14 juli 2020
10.00 uur

Herhaling op willekeurige tijdstippen

Dries van der Heijden, Brabander in hart en nieren, combineert zijn drukke baan in het onderwijs met solo-optredens tijdens feesten en partijen. Ook krijgt hij als lyrische tenor met acteertalent hoofdrollen toebedeeld in musicals, revues, opera's en operettes die hem op de huid geschreven zijn. Daarvan liet hij afgelopen jaar een staaltje zien toen hij Vesti la giubba uit I Pagliacci vertolkte.

WIL TIFRES
Finalist OSF 2019

Woensdag 15 juli 2020
19.00 uur

Herhaling op willekeurige tijdstippen
 
Wil Tifres wil de klassieke liedkunst graag een podium geven. Want al beschikt ze over een breed repertoire, haar grootste liefde gaat uit naar het klassieke lied. Het Ouderen Songfestival ziet ze als een van de kansen om haar grote liefde te delen met het publiek. Zo zong ze het afgelopen jaar met veel ingetogen passie Du bist die Ruh van Franz Schubert.


Op zaterdagmiddag 7 december 2019 stonden zestien finalisten van de 28e editie van het Ouderen Songfestival op het podium van de Mary Dresselhuys zaal in het DeLaMar Theater: Jo Ann Edelenbos, Frans Bloem, Wil Tifres, John Spoel, Elly Spruyt, Paul Ivo, Viviane Dumollard, Dries van der Heijden, Elmah van Gorkum, Ferry Verschuyl, Trienke Hoogenberg, Paul Herber, Heleen Butijn, Berry Reijnen, José van Waveren en Stan Rotteveel.

De finalisten werden begeleid door het Ouderen Songfestival Orkest onder leiding van Kees van Zantwijk, artistiek leider, pianist en arrangeur van het festival. De presentatie was in handen van Dolly Bellefleur. De jury werd voorgezeten door Evert de Vries.

Inmiddels worden de voorbereidingen voor de 29e editie van het Ouderen Songfestival getroffen. Indien de ontwikkelingen rondom corona het toelaten, starten de voorrondes in september en vindt op zaterdagmiddag 12 december de Grande Finale, traditiegetrouw, in het DeLaMar Theater plaats. Meedoen? Schrijf nu als kandidaat
hier in.

Stichting JAM | Ouderen Songfestival
Stuur door
Deel op Facebook
Copyright © 2020 Stichting JAM, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp