Copy
Finalisten Ouderen Songfestival 2019 in beeld

Wat doet corona met de finalisten van het Ouderen Songfestival 2019?

Acht weken lang worden op SALTO 1 wekelijks twee finalisten van het Ouderen Songfestival 2019 uitgelicht. Per aflevering komt één finalist aan het woord. Eerst vertelt de finalist hoe hij/zij deze coronaperiode beleeft. Daarna volgt zijn/haar optreden opgenomen tijdens de Grande Finale van het Ouderen Songfestival 2019 in het Amsterdamse DeLaMar Theater.

Kijk van 16 juni t/m 5 augustus 2020 naar de zestien afleveringen met de zestien finalisten op www.salto.nl/salto1:
  • Iedere dinsdagochtend om 10.00 uur
  • Iedere woensdagavond om 19.00 uur
     
  • Herhaling beide uitzendingen op willekeurige tijdstippen
  • Aflevering gemist? Kijk terug op SALTO On Demand

FRANS BLOEM
Finalist OSF 2019

Dinsdag 7 juli 2020
10.00 uur

Herhaling op willekeurige tijdstippen

Frans Bloem pendelt heen en weer tussen New York en Amsterdam. De uitbraak van corona dwingt hem langer in de VS te blijven dan gepland. Desalniettemin heeft hij goede hoop binnenkort voet op Hollandse bodem te zetten. Na maanden van strenge lockdown verlangt hij naar de Nederlandse 1,5 meter samenleving. Frans neemt sinds 2018 deel aan het Ouderen Songfestival. Beide edities belandde hij op het podium van het DeLaMar Theater. Afgelopen jaar zong hij Help is on the way, alsof hij het naderende onheil voorvoelde.

TRIENKE HOOGENBERG
2e vakjuryprijs OSF 2019

Woensdag 8 juli 2020
19.00 uur

Herhaling op willekeurige tijdstippen
 
Onbevangen trad ze aan, de Friese Trienke Hoogenberg. Ze deed afgelopen jaar voor de allereerste keer mee met het Ouderen Songfestval. Ze zong het Rotterdamse levenslied En altijd komen er schepen, over de blonde Arie uit Katendrecht. De jury was onder de indruk: 'Ach ach, wat een mooie intensiteit! Zonder vals sentiment.' Trienke overweegt komende editie weer mee te doen. Maar dan met een Friestalig lied.

Op zaterdagmiddag 7 december 2019 stonden zestien finalisten van de 28e editie van het Ouderen Songfestival op het podium van de Mary Dresselhuys zaal in het DeLaMar Theater: Jo Ann Edelenbos, Frans Bloem, Wil Tifres, John Spoel, Elly Spruyt, Paul Ivo, Viviane Dumollard, Dries van der Heijden, Elmah van Gorkum, Ferry Verschuyl, Trienke Hoogenberg, Paul Herber, Heleen Butijn, Berry Reijnen, José van Waveren en Stan Rotteveel.

De finalisten werden begeleid door het Ouderen Songfestival Orkest onder leiding van Kees van Zantwijk, artistiek leider, pianist en arrangeur van het festival. De presentatie was in handen van Dolly Bellefleur. De jury werd voorgezeten door Evert de Vries.

Inmiddels worden de voorbereidingen voor de 29e editie van het Ouderen Songfestival getroffen. Indien de ontwikkelingen rondom corona het toelaten, starten de voorrondes in september en vindt op zaterdagmiddag 12 december de Grande Finale, traditiegetrouw, in het DeLaMar Theater plaats. Meedoen? Schrijf nu als kandidaat
hier in.

Stichting JAM | Ouderen Songfestival
Stuur door
Deel op Facebook
Copyright © 2020 Stichting JAM, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp