Copy

Ouderen Songfestival 2018
Laatste kans om te stemmen

Laat uw digitale stem niet verloren gaan, stem online zo lang het nog kan... dat is nog maar heel even... tot zaterdag 8 december 12.00 uur.

Beluister hier alle geluidsfragmenten en breng hier uw digitale stem uit. Die brengt u niet op één, maar op drie favoriete finalisten uit. Komt u 8 december naar de Grande Finale in het DeLaMar Theater, dan kunt u tijdens de pauze nogmaals uw stem uitbrengen. Maar dan met de pen en op slechts één finalist. De internetprijs én de publieksprijs worden net als de vakjuryprijs na afloop van de optredens uitgereikt.

Deze Grande Finale van de 27e editie van het Ouderen Songfestival belooft een feestelijke middag vol muzikale afwisseling te worden. Met maar liefst drie Franse chansons en een prachtige Franstalige aria op het programma. Met het Nederlandstalige levenslied, met klassiekers uit het Amerikaanse repertoire, musical, operette, jazz en werk uit de Duitse romantiek. Met het Ouderen Songfestival Orkest onder leiding van Kees van Zantwijk. En met Dolly Bellefleur, de presentatrice die op geheel eigen, humoristische wijze de middag in bijzondere banen leidt.

 
foto: Piek

Nog geen plaatsen geboekt, doe het snel. Buiten guur en koud, binnen in het DeLaMar Theater sfeervol, warm en bijzonder. Bestel hier.
Finalisten Ouderen Songfestival 2018

Onder van links naar rechts:
John Spoel, Wil Tifres, Jack Cross, Francine Scharrenberg, Bob Bullee, Coby Spierings, Dries van der Heijden, Viviane Dumollard

Boven van links naar rechts:
Machteld van der Gaag, Peter de Graaf, Ingejan Hölslag, Inna van der Velde-Tishchenko, Bill Monsour, Klaas Landman, Elly Spruyt, Berry Reijnen
Ouderen Songfestival Orkest 2018

Van links naar rechts
Kees van Zantwijk artistiek leider, Paul Mulder, Pieter Slijkoord, André van Damme,
Nando van Westrienen, Angelo Toorré, Marieke de Bruijn, Jos Teeken
Jury Grande Finale 2018

Onder van links naar rechts
Joost Nuissl (voorzitter), Hedy d'Ancona, Annemarie Reitsma, Dick van de Heuvel

Boven van links naar rechts
Ben Lansink (technisch voorzitter), Graziëlla Hunsel Rivero, Frank Wentink, Hans Duijf

OSF 2018 in een flits
Stem op uw favoriete drie finalisten

Een laatste kans om mee te bepalen wie de internetprijs zaterdagmiddag 8 december in ontvangst mag nemen. Geluidsfragmenten zijn te beluisteren op www.ouderensongfestival.nl. Direct stemmen, klik hier.

Geluidsfragmenten. foto's en beeld, zie de website van het Ouderen Songfestival, het Youtube-kanaal en Facebook.

Steun het Ouderen Songfestival
Word nu donateur!
Al zevenentwintig jaar lang biedt het Ouderen Songfestival een podium aan getalenteerde 55+ers. Een bijzondere traditie die we nog heel lang in ere willen houden. Maar daar is geld voor nodig. En daarom doen wij een beroep op u. Draagt u het festival een warm hart toe? Wilt u nog jaren genieten van het OSF? Word dan nu donateur door hier uw donateurschap kenbaar te maken. Heeft u behoefte aan meer informatie over bijvoorbeeld de fiscale aftrekbaarheid van uw donateurschap? Wij kunnen u er alles over vertellen. Vraag hier informatie aan.

www.ouderensongfestival.nl | 020 - 622 01 83 | ouderensong@gmail.com 
Stuur door
Deel op Facebook
Copyright © 2018 Stichting JAM, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp