Copy

Kunstschooldag[en] 2016
Het grote indelen gaat beginnen!

Veertien dagen zijn verstreken, tijd voor de tweede nieuwsbrief. Op de valreep zijn de laatste aanmeldingen voor deelname aan de Kunstschooldag[en] op donderdag 17 en vrijdag 18 maart 2016 binnen gestroomd. Het grote indelen kan nu beginnen! Altijd weer een enorm gepuzzel, maar ieder jaar lukt het om alle 8e-groepers een bruisende dag vol culturele activiteiten aan te bieden.

Let op! Deze week worden alle bevestigingen per post verstuurd. Heeft u einde van deze week niets ontvangen, laat het ons zo spoedig mogelijk weten door hier te klikken.  


 

Kunstschooldag[en] door de ogen van...
Word KSD-reporter en stel je eigen Kunstschooldag[en] samen!

Ben jij een echte blogger? Maak je regelmatig vlogs? Dan ben jij misschien wel de persoon die we zoeken! Meld je hier aan, laat ons weten waarom juist jíj de reporter van KSD 2016 moet worden en maak kans op een eigen rubriek in deze nieuwsbrief. Is jouw inzending de meest overtuigende, dan plaatsen wij tot en met de Kunstschooldag[en] op 17 en 18 maart iedere twee weken jouw stukje tekst, foto of 1-minuut-filmpje. Bovendien mag jij dan kiezen welke drie activiteiten jij samen met jouw groep tijdens de Kunstschooldag[en] gaat doen. Uiteraard mag je bij het maken van jouw blogs en vlogs de hulp inroepen van jouw klasgenoten en jouw juf of meester, áls de ingestuurde stukjes maar te maken hebben met (de voorbereidingen op) Kunstschooldag[en].

Let op!
Om KSD 2016-reporter te kunnen worden, moet jouw 'sollicitatie' uiterlijk vrijdag 12 februari door jou gemaild en door ons ontvangen zijn.

 

Kunstschooldag[en] 2016
Een paar tipjes van de sluier...

Samen met de deelnemende instellingen zijn we druk bezig om een zo prikkelend en gevarieerd mogelijk programma samen te stellen. We popelen om alles bekend te maken, maar we houden alles nog even onder de pet. Op een paar nieuwtjes na... We willen namelijk zo graag delen dat er nieuwe locaties zijn bij gekomen, zoals Museum Van Loon, het oogstrelende 17e-eeuwse pand met koetshuis aan de gracht en Noordje, de oude robuuste brandweerkazerne in Amsterdam-Noord. En wat we ook echt niet voor ons kunnen houden: Paradiso komt opnieuw met een tot de verbeelding van 8e-groepers sprekende artiest. Was het vorig jaar Dio, dit jaar zal de Amsterdamse rapper Bokoesam de kinderen een onvergetelijk uur bezorgen. Paradiso weet wat het publiek van morgen vandaag leuk vindt!
 

Indeling Kunstschooldag[en] 2016 gaat beginnen!
Controleer de gegevens

Deze week ontvangt u de bevestiging van de aanmelding. Controleer alle gegevens. Constateert u onjuistheden of heeft u uiterlijk vrijdag 12 februari geen bevestiging ontvangen, klik dan hier.

Heeft u vragen, opmerkingen en suggesties met betrekking tot de Kunstschooldag[en]?
Schroom niet om ze met ons te delen. Stuur een e-mail naar
info@kunstschooldag.nl.

Belt u liever? Wij zijn woensdag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 15.00 uur bereikbaar, 020-6220183.

 

Kunstschooldag[en] sociaal
Word abonnee van ons YouTube kanaal
Kunstschooldag[en] is via verschillende kanalen te volgen. Onze website is een bron van nuttige en noodzakelijke informatie. Onontbeerlijk voor iedere Kunstschooldag[en]-bezoeker. Op ons eigen YouTube-kanaal zijn leuke korte Kunstschooldag[en]-filmpjes te zien. En op onze Facebookpagina zullen naarmate 17 en 18 maart naderen de berichten elkaar steeds sneller opvolgen. Mis de laatste posts niet, like die pagina!
 

Kunstschooldag[en] in voorbereiding
Belangrijkste momenten
Al ontvangt u per e-mail en/of post alle belangrijke informatie, hier de vier belangrijkste momenten onder elkaar:
1. Aanmelden was mogelijk tot maandag 8 februari. Iets mis gegaan? Niet gelukt? Klik hier.
Let op: In de week van 8 februari wordt per post de bevestiging van uw aanmelding naar de school gestuurd
2. Controleer nauwkeurig de gegevens die in de bevestiging staan (aantal leerlingen, de dag waarop de school is ingedeeld, het e-mailadres, het telefoonnummer, de contactpersoon, etc). In geval van onjuiste gegevens gelieve een e-mail te sturen naar info@kunstschooldag.nl.
3. Ophalen KSD-tasjes in de week van 7 maart (bij Stichting JAM Amsteldijk 126 hs)
4. Bezoek Kunstschooldag[en] op donderdag 17 of vrijdag 18 maart

 
Forward
Share
Copyright © 2016 Stichting JAM, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp