Copy
Nieuwsbrief Kunstschooldag[en] 2017
Lees en blijf op de hoogte!

Alle scholen die deelnemen aan de Kunstschooldag[en] ontvangen deze nieuwsbrief. Zo ook de niet-deelnemende scholen, participerende kunstinstellingen, artiesten, geldschieters, vrijwilligers en overige geïnteresseerden. 

Kunstschooldag[en] 2017 is begonnen!
Vrolijke 8e-groepers struinend door een zonovergoten stad op weg naar optredens, workshops, rondleidingen, tentoonstellingen. Een eerste fotoimpressie. En een programmawijziging in Melkweg OZ en het Boulevard Theater.


Lees deze extra   nieuwsbrie f   !
Kunstschooldag[en] 2017 flexibel
Programmawijziging
 

Artiesten zijn ook maar mensen... door onverwachte omstandigheden bleek Nelson Clark plotseling verhinderd. Met als gevolg dat hij tijdens Kunstschooldag[en] 2017 niet in Melkweg OZ kan optreden en ISCA daar ook niet mee naar toe kan nemen. Dikke pech!

Maar gelukkig,
ISCA kwam snel met een oplossing. Hij stelde ons voor aan
Slim Kofi , een Amsterdamse rapper met Ghanese roots. Kofi treedt vandaag op in Melkweg OZ en morgen in het Boulevard Theater. Dus niet getreurd, houd Nelson en ISCA in de smiezen, ze treden nog wel vaker op, maar geniet nu van dit multi-talent. Want behalve rapper en MC is Kofi ook een geweldige danser.

Kunstschooldag[en] 2017
Een impressie...
Op weg naar Kriterion en NEMO
Buiten en binnen de Hermitage is het goed toeven!
In afwachting van HAFF in EYE
Dansworkshop Solid Ground Movement in de buitenlucht!
Mister Anansi in het Zonnehuis | Slim Kofi in Melkweg OZ
Grenadiers in Muziekschool Amsterdam Noord
Met NedPhO GO! op reis in Centrale OBA
Wachten op de pont
MAN || CO binnen en buiten Dansmakers...

Kunstschooldag[en] jarig
Cadeautjes welkom!

Zonder financiële ondersteuning kan Kunstschooldag[en] niet worden georganiseerd. De stad Amsterdam draagt bij. En de meeste kunstinstellingen zetten tijdens het evenement hun deuren voor de 8e-groepers kosteloos open. Maar dat is niet genoeg. We hebben meer nodig om Kunstschooldag[en] te kunnen blijven organiseren. Ook na de 30e editie willen we doorgaan. U kunt ons daarbij helpen.

Rechtstreeks doneren = doneren met belastingvoordeel
Met ieder bedrag zijn wij blij! Als u het maar stort op rekeningnummer NL19INGB0004752969 ten name van stichting JAM,  onder vermelding van 'donatie Kunstschooldag[en]'.
Wist u dat de stichting JAM door de belastingdienst is aangewezen als ANBI? Dit houdt in dat uw donaties aan de stichting JAM fiscaal aftrekbaar zijn. Dit kan u een behoorlijk belastingvoordeel opleveren. Een goede zaak dus, zowel voor u als voor ons! Meer informatie vindt u op www.stichtingjam.nl.

Doneren via de Vriendenloterij = kans maken op prijzen
Heeft u loten van de Vriendenloterij? Zet het goede doel waarvoor u meespeelt dan om in Stichting JAM. Slechts één belletje met de Ledenservice van de Vriendenloterij, 0900 - 300 1400, en het wordt geregeld. Bereikbaar maandag tot en met vrijdag 09.00-21.00 uur, zaterdag 10.00-16.30 uur. Nog geen loten, maar u wilt Kunstschooldag[en] graag via de loterij steunen? Klik dan hier. Om te zorgen dat uw bijdrage naar Kunstschooldag[en] gaat, dient u als goede doel S
tichting JAM te kiezen. Deze vindt u in de lijst 'Club of Vereniging'.
Kunstschooldag[en] 2017
Alle kunstinstellingen op een rij

Kunstschooldag[en] sociaal
Volg ons!

Kunstschooldag[en] zoals beleefd in de afgelopen jaren, u kunt het zelf ervaren. Bekijk de filmpjes en foto's en lees de interviews, reportages en verslagjes. Ga naar onze website, ons YouTube-kanaal en onze Facebookpagina. Zorg dan ook meteen dat de nieuwste berichten niet meer aan uw aandacht kunnen ontsnappen. Volg het kanaal, like de pagina!
Sponsoren Kunstschooldag[en] 2017
Forward
Share
Copyright © 2017 Stichting JAM, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp