Copy

Theaters weer open
OSF weer tot leven

Lang in spanning afgewacht. Kunnen we wel, kunnen we niet...

De 29e editie van het Ouderen Songfestival zou vorig jaar plaatsvinden. Maar corona legde het culturele leven plat, dus ook het Ouderen Songfestival. Inmiddels zijn we maanden verder. Corona lijkt aardig onder controle. De versoepelingen dienen zich aan. En dus komt het Ouderen Songfestival weer tot leven. De uitgestelde editie begint in juni en eindigt begin juli. Daarmee is de kop eraf. In de zomermaanden neemt de Tour de Chant het over. Dan trekken finalisten samen met pianist/artistiek leider Kees van Zantwijk langs de Amsterdamse ouderencentra om live op te treden voor bewoners en bezoekers. En na de zomer, als de herfst zich aandient, staat de de 30e editie alweer in de startblokken. Eind september barst het festival opnieuw los.

Het duurde lang, het vertrouwen in een leven na corona was af en toe ver te zoeken, de moed zakte soms diep in de schoenen, maar de hoop verdween nooit helemaal. En nu is het zover. Het Ouderen Songfestival komt weer tot leven!

Al kunnen we daar wel wat financiële steun bij gebruiken. De nood is bij veel culturele instellingen hoog. Deze week besteedt het Prins Bernard Cultuurfonds hier aandacht aan. Onder andere door het beschikbaar stellen van de mobiele collectebus. Tussen 28 mei t/m 5 juni is het mogelijk om online te collecteren. Ook door ons, Stichting JAM, de organisatie achter het Ouderen Songfestival. Wilt u een bedrag doneren? We zijn blij met ieder bedrag! Onderaan deze nieuwsbrief vindt u de mobiele collectebus.

OSF komt tot leven
Medio juni start 29e editie

De 29e editie start komende maand. Uit voorzorg geen uitgebreide editie zoals andere jaren, maar een bescheiden versie met zes voorrondes én de feestelijke Grande Finale, gelukkig zoals ieder jaar in het DeLaMar Theater te Amsterdam.

Ouderen Songfestival 29e editie
Voorrondes
14 juni t/m 23 juni

Grande Finale
zaterdag 3 juli DeLaMar Theater Amsterdam

Inschrijven 29e editie kan hier.


De data en locaties van de voorrondes vindt u op onze website. Mochten de corona-ontwikkelingen, tegen de verwachting in, toch zodanig zijn dat het Ouderen Songfestival wederom uitgesteld moet worden, dan wordt dat uiteraard tijdig gecommuniceerd. Houd de website in de gaten.
 
 


Prins Bernard Cultuurfonds

Collecteren voor cultuur tussen 28 mei - 5 juni
 
Het Prins Bernard Cultuurfonds voert deze week actie voor cultuur. Dankzij de mobiele collectebus van het fonds kan iedereen tussen 28 mei en 5 juni geld doneren aan een culturele organisatie naar keuze. Doet u ook mee?

Door aan Stichting JAM te doneren draagt u bij aan onze activiteiten voor ouderen, jongeren en kinderen. Het gedoneerde geld wordt gebruikt voor het Ouderen Songfestival en de Tour de Chant, voor Kunstschooldag[en] en de (school)dansvoorstellingen van Amsterdam Urban Dance Company.

Het is heel simpel. U hoeft slechts hier te klikken en u kunt direct doneren.


Heel veel dank!

Heeft u vrienden, familie en relaties met een groot hart voor kunst en cultuur? Stuur dan dit bericht door.
Stuur door
Deel op Facebook
Copyright © 2021 Stichting JAM, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp