Copy

INSCHRIJVEN Kunstschooldag[en] 2020
Regel de inschrijving op tijd!

Alle scholen in Amsterdam en omstreken die zich hebben aangemeld voor deelname aan Kunstschooldag[en] 2020 én de scholen die hebben deelgenomen aan voorgaande edities ontvangen deze e-maling.

De kerstvakantie staat voor de deur. Nog een paar laatste drukke schooldagen en dan twee weken rust. Al zullen voor de meesten de feestdagen het dagelijkse leven beheersen. Wij van Stichting JAM | Kunstschooldag[en] wensen iedereen een aangename, feestelijke drukte toe, maar vooral ook een prettige periode van broodnodige rust en weldadige bezinning. Opdat jullie in 2020 energiek, opgeladen en vol goede moed de kinderen door hun schoolperiode kunnen leiden.

De 8e-groepers zijn inmiddels halverwege hun laatste basisjaar... nog even en ze nemen afscheid van hun kindertijd. Dag vriendjes, vriendinnetjes, juffen, meesters, dag basisschool!

Voordat het zover is, eerst nog de CITO-toets, de toelating tot de middelbare school, het schoolkamp, de musical, én... Kunstschooldag[en], hét afsluitende culturele evenement voor de basisschoolverlaters. Op culturele strooptocht door de stad, samen met de klasgenootjes waarmee ze al die jaren zijn opgetrokken. Met wie ze misschien vriendschappen voor het leven hebben afgesloten, misschien ook niet. Des te leuker om nog één keer samen door de stad te struinen en te ervaren hoe leuk dansvoorstellingen, workshops, toneelstukken, verhalen, muziektheater, concerten, rondleidingen, tentoonstellingen en nog veel meer kunnen zijn. Voor ieder groepje drie uiteenlopende activiteiten in drie verschillende locaties. Een zintuigen- en fantasieprikkelende dag die een onuitwisbare indruk zal achterlaten. Al was het alleen maar vanwege het saamhorigheidsgevoel dat die dag een extra boost krijgt.

In 2020 zijn de 8e-groepers en hun begeleiders van harte welkom op donderdag 26 of vrijdag 27 maart.

Inschrijving al geregeld?
Klik hier en controleer de gegevens. Aanvullingen, wijzigingen, correcties svp hier doorgeven.

Inschrijving nog regelen?
Klik hier (e-mail) of hier (inschrijfformulier).

Meer informatie? Benieuwd naar de voorgaande edities?
Bezoek onze website, bekijk de foto's van voorgaande jaren en lees meer over dit unieke afscheidsevenement voor 8e-groepers uit Amsterdam en omstreken.


Stichting JAM | Kunstschooldag[en] wenst u een zorgeloze, liefdevolle kerstperiode en een energiek en perspectiefrijk 2020.
Kunstschooldag[en] 2019
Forward
Share
Copyright © 2019 Stichting JAM, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp