Copy
Finalisten Ouderen Songfestival 2019 in beeld

Wat doet corona met de finalisten van het Ouderen Songfestival 2019?

Deze zijn de laatste twee afleveringen van de serie Finalisten van het Ouderen Songfestival in coronatijd. Acht weken lang werden wekelijks op SALTO 1 twee finalisten van het Ouderen Songfestival 2019 uitgelicht. Per aflevering kwam één finalist aan het woord. Eerst vertelde de finalist hoe hij/zij deze coronaperiode beleeft. Daarna volgde zijn/haar optreden opgenomen tijdens de Grande Finale van het Ouderen Songfestival 2019 in het Amsterdamse DeLaMar Theater.

De serie werd van 16 juni t/m 12 augustus 2020 wekelijks uitgezonden. De zestien afleveringen met de zestien finalisten waren te zien op www.salto.nl/salto1:
  • Iedere dinsdagochtend om 10.00 uur
  • Iedere woensdagavond om 19.00 uur
  • Herhaling beide uitzendingen op willekeurige tijdstippen
  • Terugkijken op SALTO On Demand
De serie blijft ook na 12 augustus te zien op www.salto.nl/salto1, in willekeurige volgorde en op willekeurige tijdstippen.
STAN ROTTEVEEL
Finalist OSF 2019

Dinsdag 4 augustus 2020
10.00 uur

Herhaling op willekeurige tijdstippen

Stan Rotteveel heeft zich ondanks zijn klassieke scholing volledig gestort op het jazzrepertoire. Met een grote voorliefde voor bigbandmuziek. Zijn grote voorbeelden zijn Frank Sinatra, Tony Bennett en Dean Martin. Het Sinatra-repertoire heeft hij zich op onnavolgbare wijze eigen gemaakt. Onmiskenbaar Sinatra, maar met een eigen sound, dat was zijn interpretatie van Come fly with me tijdens de Grande Finale 2019.

VIVIANE DUMOLLARD
Finalist OSF 2019

Woensdag 12 augustus 2020
19.00 uur

Herhaling op willekeurige tijdstippen
 
Voor Viviane Dumollard is zingen een uitlaatklep die haar veel positieve energie oplevert. Haar repertoire reikt verder, maar het liefst zingt ze werk van Charles Aznavour. Hij is haar grote voorbeeld, met hem is ze opgegroeid. Ze luistert sinds heugenis naar zijn werk, ze bezocht zijn concerten en na zijn overlijden in 2018 zijn graf. Door zijn repertoire te vertolken blijft hij altijd dichtbij haar. Zoals tijdens de Grande Finale 2019 toen ze Emmenez-moi in het DeLaMar Theater zong.


Op zaterdagmiddag 7 december 2019 stonden zestien finalisten van de 28e editie van het Ouderen Songfestival op het podium van de Mary Dresselhuys zaal in het DeLaMar Theater: Jo Ann Edelenbos, Frans Bloem, Wil Tifres, John Spoel, Elly Spruyt, Paul Ivo, Viviane Dumollard, Dries van der Heijden, Elmah van Gorkum, Ferry Verschuyl, Trienke Hoogenberg, Paul Herber, Heleen Butijn, Berry Reijnen, José van Waveren en Stan Rotteveel.

De finalisten werden begeleid door het Ouderen Songfestival Orkest onder leiding van Kees van Zantwijk, artistiek leider, pianist en arrangeur van het festival. De presentatie was in handen van Dolly Bellefleur. De jury werd voorgezeten door Evert de Vries.

Inmiddels worden de voorbereidingen voor de 29e editie van het Ouderen Songfestival getroffen. Indien de ontwikkelingen rondom corona het toelaten, starten de voorrondes in september en vindt op zaterdagmiddag 12 december de Grande Finale, traditiegetrouw, in het DeLaMar Theater plaats. Meedoen? Schrijf nu als kandidaat
hier in.

Stichting JAM | Ouderen Songfestival
Stuur door
Deel op Facebook
Copyright © 2020 Stichting JAM, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp