Copy
Nieuwsbrief Kunstschooldag[en] 2018
Lees en blijf op de hoogte!

Alle scholen die deelnemen aan de Kunstschooldag[en] ontvangen deze nieuwsbrief. Zo ook de niet-deelnemende scholen, participerende kunstinstellingen, artiesten, geldschieters, vrijwilligers en overige geïnteresseerden.

De voorjaarsvakantie is voorbij, net zoals de ijzige kou. Nog even en we mogen paaseieren zoeken. Maar voordat het zover is, eerst......
Kunstschooldag[en] 2018. Vele oude vertrouwde kunstinstellingen doen weer mee, maar ook diverse nieuwe onverwachte locaties! Een tipje van de sluier wordt opgelicht...

In deze nieuwsbrief aandacht voor controle van de registratie. De onthulling van de cover van het programmaboek 2018. Belangrijke data. Een oproep gericht aan alle kunst- en cultuurliefhebbers om tijdens Kunstschooldag[en] als vrijwilliger mee te helpen. Een kennismaking met stagiaire Marisa. En alvast een aankondiging... #kunstschooldagen2018 #in the picture...
Kunstschooldag[en] 2018 check
Inschrijvingen geregistreerd

Alle ingeschreven scholen hebben bericht van inschrijving en de factuur ontvangen. Het grote indelen is inmiddels in volle gang! 

Controleer op www.kunstschooldag.nl onder het tabje 'Deelnemende scholen' of de school is geregistreerd. Niet het geval? Neem dan direct contact op met Stichting JAM Bel 020-622 01 83 (woensdag, donderdag en vrijdag tussen 10 en 15 uur) of stuur een e-mail naar kunstschooldagen@gmail.com

Komt de naam van de school wel voor op de lijst, maar heeft u geen bevestiging en/of geen factuur ontvangen? Neem ook in dat geval direct contact op met de organisatie.

Komt de naam van de school niet voor op de lijst, dan hebben wij geen inschrijving ontvangen. Geen nood, aanmelden kan nog door hier te klikken.

 
Kunstschooldag[en] 2018 boek
Voorkant programmaboek onthuld

Een programmaboek met een voorkant die straalt als de zon. Alle 58 locaties zijn vermeld. Waaronder de voor Kunstschooldag[en] oude vertrouwde instellingen als het TropenmuseumStedelijk Museum en Amsterdam MuseumKriterion met IDFA en Movies that Matter; Melkweg en ParadisoHet Scheepvaartmuseum en NEMO. Maar ook nieuwkomers als Atelier André Volten en de Nieuw Dakota in Amsterdam-Noord, de Q-Factory in Oost, het Diamantmuseum in het Museumkwartier, Pathé Arena in Zuidoost. Terugkomers als MK24 en Foam. En Museum Het SchipBroedplaats LELY en het Van Eesteren-museum in de Westelijke Tuinsteden die na hun primeur van vorig jaar opnieuw van de partij zijn. Maar liefst 58 instellingen, alle met een eigen, bijzonder programma. Van rondleidingen en workshops tot dansvoorstellingen, concerten, film, theater. En nog veel meer. Hier slechts een tipje van de sluier. In het Kunstschooldag[en]-programmaboek, dat binnenkort verschijnt, alle activiteiten en locaties bijeen.

Nu al nieuwsgierig naar welke 58 locaties op 22 en 23 maart hun deuren wagenwijd open zetten voor de 8e-groepers? Klik dan hier.
Kunstschooldag[en] 2018 in voorbereiding
Belangrijke data

Week van 5 maart:
   Informatieverstrekking over afhalen KSD-tasjes en andere belangrijke zaken

    (nadere info volgt)
Week van 12 maart:
   Ophalen KSD-tasjes bij Stichting JAM Amsteldijk 126 huis Amsterdam

    (nadere info volgt)
Donderdag 22 of vrijdag 23 maart:
   Deelname aan Kunstschooldag[en] 2018

Kunstschooldag[en] 2018 meemaken?
Word vrijwilliger!

Liefhebber van kunst en cultuur? We zijn nog op zoek naar vrijwilligers die op donderdag 22 en/of vrijdag 23 maart
kunnen helpen. In ruil voor een helpende hand gratis naar een voorstelling of tentoonstelling! En op vrijdagmiddag 23 maart na afloop van het evenement aanschuiven aan de bekende Kunstschooldag[en]-borrel. Dit jaar wederom in de Melkweg!

Wat doet de vrijwilliger?
Vrijwilligers fungeren als de gastheer/-vrouw in één van de culturele instellingen. Om de 8e-groepers en hun begeleiders te ontvangen en wegwijs te maken en de stroom bezoekertjes in goede banen te leiden.

Werktijden?
De activiteiten starten op beide dagen om 10, 12 en 14 uur. Vrijwilligers zijn altijd wat eerder aanwezig dan de kinderen, dus aanvang 9.00 uur.


Aanmelden kan direct!
Mis
Kunstschooldag[en] 2018 niet! Klik hier om aan te melden. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt!

Kunstschooldag[en] 2018 stage
Marisa stelt zich voor

Mijn naam is Marisa, ik ben 19 jaar en ik ben stagiaire bij Kunstschooldag[en],

Hoe zien mijn dagen eruit?
Op woensdag, donderdag en vrijdag loop ik stage bij ksd. Om 10 uur kom ik aan op kantoor. Dan start ik mijn laptop op. In de tussentijd maak ik een kopje thee en leg ik mijn spullen klaar. Mijn taken zijn voornamelijk het bellen met scholen en kunstinstellingen over deelname aan de Kunstschooldag[en]. Ook ben ik bezig met het regelen van vrijwilligers. Rond 12 uur ga ik meestal lunchen. Tussen 15 en 17 uur ga ik naar huis toe. Vaak moet ik daarna nog werken. In de horeca, om als studente wat geld te verdienen. Lekker druk dus!

Toekomst Kunstschooldag[en] 
Financiële steun welkom!

Zonder financiële steun kan Kunstschooldag[en] niet worden georganiseerd. Voor deze editie hebben de Rabobank, Zabawas en Intersafe ons geholpen. Én de vele kunstinstellingen die tijdens het evenement hun deuren voor de 8e-groepers kosteloos openzetten. Maar dat is niet genoeg. We hebben meer nodig om Kunstschooldag[en] te kunnen blijven organiseren. Ook na deze 31e editie willen we doorgaan. U kunt ons daarbij helpen.

Rechtstreeks doneren = doneren met belastingvoordeel
Met ieder bedrag zijn wij blij! Als u het maar stort op rekeningnummer NL19INGB0004752969 ten name van stichting JAM, onder vermelding van 'donatie Kunstschooldag[en]'.

Stichting JAM is door de belastingdienst aangewezen als ANBI. Uw donaties aan Stichting JAM zijn daarom fiscaal aftrekbaar. Dit kan u een behoorlijk belastingvoordeel opleveren. Een goede zaak dus, zowel voor u als voor ons! Meer informatie vindt u op www.stichtingjam.nl.

Doneren via de Vriendenloterij = financiële steun + kans op prijzen
  • Heeft u loten van de Vriendenloterij? Dan weet u dat u door loten te kopen kans  maakt op prijzen. Maar weet u ook dat u zelf kunt bepalen voor welk goede doel u meespeelt? Dat kan voor Stichting JAM. Slechts één belletje met de Ledenservice van de Vriendenloterij, 0900 - 300 1400en het het goede doel wordt aangepast. Bereikbaar maandag tot en met vrijdag 09.00-21.00 uur, zaterdag 10.00-16.30 uur.
  • Nog geen loten, maar u wilt Kunstschooldag[en] graag via de loterij steunen? Klik dan hier. Om te zorgen dat uw bijdrage naar Kunstschooldag[en] gaat, dient u als goede doel Stichting JAM te kiezen. Deze vindt u in de lijst 'Club of Vereniging'.

Kunstschooldag[en] sociaal
#kunstschooldagen2018 #inthepicture


Kunstschooldag[en] toen en nu, u kunt het zelf ervaren. Ga naar onze website, ons YouTube-kanaal, onze Facebookpagina. Of plaats zelf foto's op Instagram met de tags #kunstschooldagen2018 #in the picture. Lees in het programmaboek dat binnenkort verschijnt meer over deze #...
 
Sponsoren Kunstschooldag[en] 2018
Forward
Share
Copyright © 2018 Stichting JAM, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp