Copy
 
Kunstschooldag[en] 2018 | The Battle | 'IK BEN...'

Terwijl leerlingen, juffen, meesters, ouders en begeleiders genoten van een weekje herfstvakantie, werden de werkzaamheden bij Stichting JAM niet stilgelegd. Verre van dat! De organisatie van de diverse activiteiten ging en gaat onverminderd voort. De laatste hand wordt gelegd aan de organisatie rondom het GRATIS interactieve concert van Veteranen voor de Jeugd in het DeLaMar Theater. Ondertussen wordt druk gerepeteerd door de vierentwintig AUDC-dansers die vanaf begin november met hun voorstelling langs scholen gaan. En voor hét schoolverlatersevenement van het jaar, Kunstschooldag[en], zijn de eerste voorbereidingen getroffen. Al duurt het nog maanden eer de 8e-groepers en masse de stad mogen doorkruisen op zoek naar kunst en cultuur...

Lees meer over de drie bijzondere activiteiten die Stichting JAM dit schooljaar te bieden heeft.
Als afscheid van hun basisschooljaren een dag lang kunst en cultuur voor alle 8e-groepers. Op donderdag 22 of vrijdag 23 maart 2018 trekken duizenden schoolverlaters door Amsterdam, op weg naar een concert, voorstelling, museum, workshop en nog veel meer.

Heeft u uw 8e-groepers voor Kunstschooldag[en] 2018 al aangemeld of twijfelt u of dit gebeurd is? Klik hier om de inschrijving te controleren.

Nog geen opgave doorgegeven? Niets aan de hand, inschrijven kan nog steeds. Al moet eerlijkheidshalve wel gemeld worden dat met name vrijdag behoorlijk vol loopt. Wilt u met de kinderen juist op díe dag meedoen, kom dan snel in actie. Voorkom teleurstellingen, klik hier om de inschrijving nu meteen te regelen.

Meer informatie, klik hier.
In samenwerking met de Stichting Nederlandse Veteranendag organiseert Stichting JAM op woensdag 8 november 2017 in het DeLaMar Theater The Battle. Een interactief en multimediaal spel met film op een groot beeldscherm en live muziek uitgevoerd door de Regimentsfanfare ‘Garde Grenadiers en Jagers’.

Dit evenement, geschikt voor BO bovenbouw en VO onderbouw, geeft een inkijkje in het werk van de Veteranen. Door de aansprekende vorm prikkelt The Battle kinderen tot nadenken en nodigt het uit tot discussie. Tot lang na de voorstelling! Een waardevolle aanvulling op de vakken wereldoriëntatie, geschiedenis, mens & maatschappij, burgerschapsvorming en ckv.

Let op!
The Battle is gratis, maar reserveren is verplicht. 
Aanvragen worden op volgorde van binnenkomst verwerkt.

Meer informatie en reserveren, klik hier.
'IK BEN ...', de nieuwste dansproductie van Stichting JAM | Amsterdam Urban Dance Company, sluit naadloos aan op de belevingswereld van BO bovenbouw- en VO onderbouwleerlingen. Vierentwintig dansers van PACT+ | ROCvA verbeelden al dansend hun zoektocht naar het maken van de juiste keuzes, naar hun identiteit.

Van 10 november 2017 t/m 23 februari 2018 [donderdag en vrijdag] trekken de dansers langs scholen om hun aangrijpende dansvoorstelling ter plekke uit te voeren. 

Meer informatie en boeken, klik hier.
Organisatie voor culturele participatie.
  • Stichting JAM stelt zich ten doel culturele participatie te bevorderen en initieert, stimuleert, coördineert en organiseert activiteiten en projecten op het terrein van Kunst en Cultuur.
  • Stichting JAM is een zelfstandige culturele organisatie die zich met name richt op de bewoners van Amsterdam en omgeving.
  • Stichting JAM levert al ruim vijftig jaar een uitgebreid en steeds vernieuwend aanbod.
  • Stichting JAM werkt succesvol samen met particuliere organisaties en (semi-)overheidsinstellingen.
Forward
Share
Copyright © 2017 Stichting JAM, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp