Copy
Nieuwsbrief Kunstschooldag[en] 2017
Lees en blijf op de hoogte!

Alle scholen die deelnemen aan de Kunstschooldag[en] ontvangen deze nieuwsbrief. Zo ook de niet-deelnemende scholen, participerende kunstinstellingen, artiesten, geldschieters, vrijwilligers en overige geïnteresseerden.

In deze nieuwsbrief onder andere de laatste mogelijkheid om aan te melden en een uitleg hoe te controleren of de inschrijving geregistreerd is. En we hebben een primeur! Blogger Demi, tevens onze stagiaire, plaatst vanaf nu in iedere nieuwsbrief haar kijk op de Kunstschooldag[en]. Dat kunnen de 8e-groepers overigens ook doen. Potentiele KSD-reportertjes kunnen zich nog tot uiterlijk 10 februari aanmelden. In SAVE THE DATE belangrijke data om te noteren in de agenda.

Veel leesplezier!
Kunstschooldag[en] 2017
Laatste week om aan te melden!

Naar alle aangemelde scholen is per post (vóór oktober 2016 ingeschreven) of per e-mail (na oktober 2016 ingeschreven) een bevestiging gestuurd. Geen bevestiging ontvangen of nog niet ingeschreven? Lees hieronder wat u moet doen. 

Ingeschreven, maar geen bevestiging
Controleer op www.kunstschooldag.nl onder het tabje 'Deelnemende scholen' of de school is geregistreerd. Niet het geval? Neem dan direct contact op met Stichting JAM Bel 020-622 01 83 (wo, do en vrij tussen 10 en 15 uur) of stuur een e-mail naar kunstschooldagen@gmail.com.

Nog niet ingeschreven
Inschrijven kan alléén nog deze week... Laat deze 30e editie van de Kunstschooldag[en] niet aan uw 8e-groepers voorbijgaan. Meld de groep snel aan door op 'SCHRIJF NU IN' te klikken. Kom donderdag 30 maart of vrijdag 31 maart 2017 naar Kunstschooldag[en] 2017 en bezorg uw schoolverlaters óns onvergetelijke evenement ter afsluiting van hún onvergetelijke basisschooltijd!

Kunstschooldag[en] van binnenuit
Demi's blog
 
Hoi!
Mijn naam is Demi en ik ben 17 jaar. Mijn geboorteplaats is Haarlem, maar ik woon nu al 5 jaar in Amsterdam. Omdat ik hier nog niet zo lang woon, heb ik de Kunstschooldag[en] als 8e-groeper zelf helaas niet mee kunnen maken. Want voor de Bosrank (de school waar ik op heb gezeten) was Amsterdam helaas net iets te ver.

 
Al sinds afgelopen november loop ik stage bij de Stichting JAM (die organiseert dus de Kunstschooldag[en]). Dit doe ik in het tweede jaar van mijn opleiding Cultureel Organiseren. Dat is een hele mond vol, daarom zal ik even kort uitleggen wat ik doe met mijn opleiding en wat ik leer.
 
Met Cultureel Organiseren wordt bedoeld dat je dingen gaat organiseren in het culturele gebied (duh). Vaak denken mensen bij organiseren automatisch aan grote feesten en dat soort dingen. Maar mijn opleiding is veel breder dan alleen dit. Ik leer ook om andere dingen te organiseren, zoals theater, workshops, kleine activiteiten en grotere zoals de Kunstschooldag[en] bijvoorbeeld.

Zelf ben ik ook aanwezig op 30 en 31 maart. Ik zie jullie graag daar!

Kunstschooldag[en] 2017 in voorbereiding
De belangrijkste momenten

Maandag 6 februari:
   Sluiting inschrijving deelname Kunstschooldag[en] 2017
Week van 6 februari:
   Factuur deelname Kunstschooldag[en] 2017
Vrijdag 10 februari:
   Sluiting aanmelden KSD 2017-Reporter
Week van 13 februari:
   Brief met alle noodzakelijke informatie met betrekking tot deelname Kunstschooldag[en] 2017
Week van 20 maart:
   Ophalen KSD-tasje bij Stichting JAM Amsteldijk 126 huis Amsterdam
Donderdag 30 of vrijdag 31 maart:
   Deelname aan Kunstschooldag[en] 2017

NB Alle belangrijke informatie ontvangt u ook per e-mail en/of post
Kunstschooldag[en] door de ogen van...
Word KSD-reporter en stel je eigen Kunstschooldag[en] samen!


Ben jij net als Demi een blogger? Of ben je meer een vlogger, een schrijver, fotograaf? Wil jij, net als Demi je eigen rubriek in deze nieuwsbrief? Meld je hier dan snel aan, want misschien ben jij wel de reporter die we zoeken.  

Is jouw inzending de leukste, de beste, de creatiefste, dan plaatsen wij
jouw berichtjes, foto's en/of 1-minuut-filmpjes tot en met de Kunstschooldag[en] op 30 en 31 maart in iedere nieuwsbrief. Als beloning mag jij bepalen welke drie instellingen jij samen met jouw groep tijdens de Kunstschooldag[en] bezoekt. Assistentie nodig bij het maken van jouw blogs en vlogs? Geen probleem. Vraag gewoon hulp aan jouw klasgenoten, juf of meester, moeder, vader, zus, broer, of iemand anders die goeie tips kan geven! Zolang je ingestuurde stukjes maar te maken hebben met (de voorbereidingen op) de Kunstschooldag[en], juichen wij inschakelen van hulp juist heel erg toe.

Wil je weten wat een KSD-reporter in de nieuwsbrief kan plaatsen, bekijk dan
 hier de verslagjes, filmpjes en fotoreportages van Anna, Silas, Senna en Sophia, de KSD-reporters van vorig jaar.

Let op!
Wil je KSD 2017-reporter worden? Mail ons jouw 'sollicitatie'
dan uiterlijk vrijdag 10 februari!

Kunstschooldag[en] in voorbereiding
KSD-nieuwsbrief op digibord en stuur een foto

Hoe beter de voorbereidingen, hoe groter de kans op een memorabele Kunstschooldag!
Doe zoals meester Kevin van de 16e Montessori de afgelopen jaren heeft gedaan: bereid de 8e-groepers de komende weken voor op hun dag vol kunst, cultuur en gezelligheid. Lees samen met de kinderen de KSD-nieuwsbrief op het digibord. Leg dit vast en stuur de foto naar kunstschooldagen@gmail.com.

Herinneringen aan Kunstschooldag[en]
Wie herinnert zich het optreden van de jonge Hakim nog?


Kunstschooldag[en] 2017 heeft een gouden randje: precies 30 jaar geleden vond de eerste Kunstschooldag plaats. Er zijn dus inmiddels ouders, begeleiders, juffen en meesters die de Kunstschooldag als 8e-groeper hebben meegemaakt! Die hebben misschien wel de familie Kazan zien optreden, of Ali B, Roosbeef, Candy Dulfer, een super jonge Hakim. Of een van de andere artiesten die toen aan hun carrière begonnen en inmiddels beroemd zijn. Met deze ouders, begeleiders, juffen en meesters willen we heel graag in contact komen. Hun verhalen willen we horen en delen via onze nieuwsbrieven! Ooit als 8e-groeper aan de Kunstschooldag[en] deelgenomen? Mail ons!

Kunstschooldag[en] 2017 meemaken?
Vrijwilligers welkom!

Zonder vrijwilligers geen Kunstschooldag[en]. Al 29 jaar lang! Dus ook tijdens deze 30e editie draaien er weer vrijwilligers mee. Vele hebben zich al aangemeld. Maar meer handen zijn altijd welkom. Zijn er ouders, grote broers, zussen, opa's, oma's, tantes, ooms, vrienden, vriendinnen, buren of andere kunst-, cultuur- en 8e-groepers-liefhebbers die graag mee willen helpen tijdens deze feestelijke editie? Geef ze een seintje en zorg dat ze zich hier zo snel mogelijk aanmelden.

Kunstschooldag[en] jarig
Cadeautjes welkom!

Zonder financiële ondersteuning kan Kunstschooldag[en] niet worden georganiseerd. De stad Amsterdam draagt bij. En de meeste kunstinstellingen zetten tijdens het evenement hun deuren voor de 8e-groepers kosteloos open. Maar dat is niet genoeg. We hebben meer nodig om Kunstschooldag[en] te kunnen blijven organiseren. Ook na de 30e editie willen we doorgaan. U kunt ons daarbij helpen.

Rechtstreeks doneren = doneren met belastingvoordeel
Met ieder bedrag zijn wij blij! Als u het maar stort op rekeningnummer NL19INGB0004752969 ten name van stichting JAM,  onder vermelding van 'donatie Kunstschooldag[en]'.
Wist u dat de stichting JAM door de belastingdienst is aangewezen als ANBI? Dit houdt in dat uw donaties aan de stichting JAM fiscaal aftrekbaar zijn. Dit kan u een behoorlijk belastingvoordeel opleveren. Een goede zaak dus, zowel voor u als voor ons! Meer informatie vindt u op www.stichtingjam.nl.

Doneren via de Vriendenloterij = kans maken op prijzen
Heeft u loten van de Vriendenloterij? Zet het goede doel waarvoor u meespeelt dan om in Stichting JAM. Slechts één belletje met de Ledenservice van de Vriendenloterij, 0900 - 300 1400, en het wordt geregeld. Bereikbaar maandag tot en met vrijdag 09.00-21.00 uur, zaterdag 10.00-16.30 uur. Nog geen loten, maar u wilt Kunstschooldag[en] graag via de loterij steunen? Klik dan hier. Om te zorgen dat uw bijdrage naar Kunstschooldag[en] gaat, dient u als goede doel S
tichting JAM te kiezen. Deze vindt u in de lijst 'Club of Vereniging'.

Kunstschooldag[en] sociaal
Volg ons!

Kunstschooldag[en] zoals beleefd in de afgelopen jaren, u kunt het zelf ervaren. Bekijk de filmpjes en foto's en lees de interviews, reportages en verslagjes. Ga naar onze website, ons YouTube-kanaal en onze Facebookpagina. Zorg dan ook meteen dat de nieuwste berichten niet meer aan uw aandacht kunnen ontsnappen. Volg het kanaal, like de pagina!
Sponsoren Kunstschooldag[en] 2017
Forward
Share
Copyright © 2017 Stichting JAM, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp