Copy


KUNSTSCHOOLDAG[EN] 2021

Opnieuw online coronaversie

Kunstschooldag[en] 2021 live zou 10 juni van start gaan. Helaas, ingehaald door corona, dus net als vorig jaar, is de live versie geannuleerd.

Maar, eveneens net als vorig jaar, laten we Kunstschooldag[en] niet ongemerkt voorbijgaan. Ook de huidige 8e-groepers geven we de kans kennis te maken met het evenement dat al ruim dertig jaar bestaat. Zij kunnen net als hun voorgangers kunst en cultuur snuiven. Niet één dag, zoals andere jaren, maar heel veel dagen. Want via www.kunstschooldag.nl kunnen ze online ontdekken welke activiteiten de deelnemende kunstinstellingen 2021 zoal aanbieden. Zo vaak als ze willen, wanneer ze maar willen, met wie ze maar willen!

Klik hier en ontdek de juweeltjes van 2021!
Neem bijvoorbeeld verhalenverteller Eric Borrias met zijn aangrijpende voorstelling 'Mijn pop huilt', Cinekid met zijn prikkelende aanbod voor supernieuwsgierige kinderen, leerkrachten én ouders, Movies that Matter en Idfa met hun korte, geestverruimende films en documentaires, AUDC-danser Roy Hartzuiker met de dansworkshops voor de hele school en de Amsterdamse Jeugdtheaterschool met haar online theaterlessen voor thuiszitter. En nog veel meer. Vergeet niet ook onder locaties te kijken.

Dit jaar geen normale live editie Kunstschooldag[en] met duizenden 8e-groepers die twee dagen lang in alle delen van Amsterdam opduiken in kunst- en culturele instellingen, wel een online coronaversie die dagen, weken, maanden kan duren. Voor duizenden kinderen. Op school én thuis.

Én... nu er versoepeld is en nog meer versoepeld gaat worden, kunnen al die instellingen weer bezocht worden! Dus, doe online inspiratie op en plan de bezoeken!

 


Prins Bernard Cultuurfonds

Collecteren voor cultuur tussen 28 mei - 19 juni
 
De wereld van kunst en cultuur is bijzonder hard geraakt door de coronapandemie. Het Prins Bernard Cultuurfonds heeft daarom een mobiele collectebus in het leven geroepen, zodat iedereen in staat wordt gesteld om tot en met 19 juni online te doneren aan een culturele organisatie naar keuze. Zo kan iedereen meehelpen kunst en cultuur levend te houden. Doet u ook mee?

Door aan Stichting JAM te doneren draagt u bij aan onze activiteiten voor kinderen, jongeren en kinderen. Het gedoneerde geld wordt gebruikt voor Kunstschooldag[en] en de (school)dansvoorstellingen van Amsterdam Urban Dance Company, voor het Ouderen Songfestival en de Tour de Chant..

Het is heel simpel. Klik hier en u kunt direct doneren.


Heel veel dank!

Vrienden, familie en relaties met een groot hart voor kunst en cultuur? Stuur dit bericht svp door.

 
KUNSTSCHOOLDAG[EN] 2022
Data bekend, inschrijven nu mogelijk!

Vorig jaar was alles anders, dit jaar nog steeds, maar volgend jaar... dan gaan we verder met waar we gebleven waren! Dan gaan de 8e-groepers en hun begeleiders weer een lentedag lang kunst en cultuur snuiven in Amsterdam. In de vele kunst- en culturele instellingen die de stad rijk is. Met het openbaar vervoer dwars door het centrum, van oost naar west, van noord naar zuid(oost), aan deze en gene zijde van het IJ, binnen en buiten de ring!

Kunstschooldag[en] 2022 wordt gehouden op donderdag 24 en vrijdag 25 maart.
Scholen en instellingen, noteer de data en schrijf nu hier in!

 
 
Forward Forward
Share Share
Copyright © 2021 Stichting JAM, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp