Copy
 organiseert in dit nieuwe schooljaar...
Kunstschooldag[en] 2018 | The Battle | 'IK BEN...'

De scholen zijn al weer een paar weken bezig, het ritme van alledag is hervonden. Tijd om de geplande schoolactiviteiten onder de loep te nemen. Nog ruimte voor leuke, interessante projecten? Stichting JAM biedt dit schooljaar drie bijzondere evenementen aan: het jaarlijks terugkerende Kunstschooldag[en] voor 8e-groepers, een GRATIS gameconcert in een echt theater en een indrukwekkende dansvoorstelling op school.
Als afscheid van hun basisschooljaren een dag lang kunst en cultuur voor alle 8e-groepers. Op donderdag 22 of vrijdag 23 maart 2018 trekken duizenden schoolverlaters door Amsterdam, op weg naar een concert, voorstelling, museum, workshop en nog veel meer.

Zijn uw 8e-groepers voor Kunstschooldag[en] 2018 al aangemeld of twijfelt u of dit al is gebeurd? Klik hier om de inschrijving te controleren.

Is de school nog niet aangemeld? Geen nood, u bent nog op tijd. Klik hier om de inschrijving direct te regelen.

Meer informatie, klik hier.
In samenwerking met de Stichting Nederlandse Veteranendag organiseert Stichting JAM op woensdag 8 november 2017 The Battle, een interactief gameconcert met live muziek uitgevoerd door Regimentsfanfare ‘Garde Grenadiers en Jagers’ in het DeLaMar Theater. Dit evenement is geschikt voor BO bovenbouw en VO onderbouw en is gratis toegankelijk. Let op, reserveren is verplicht. Op volgorde van binnenkomst worden de aanvragen verwerkt.

Meer informatie en reserveren, klik hier.
'IK BEN ...' is de nieuwste dansproductie van Stichting JAM | Amsterdam Urban Dance Company. De voorstelling is geschikt voor BO bovenbouw en VO onderbouw. In de periode van 10 november 2017 - 23 februari 2018 (donderdag en vrijdag) komen 20 dansers van PACT+ | ROCvA naar school om hun bij de keel grijpende dansvoorstelling te geven.

Meer informatie en boeken, klik hier.
Organisatie voor culturele participatie.
  • Stichting JAM stelt zich ten doel culturele participatie te bevorderen en initieert, stimuleert, coördineert en organiseert activiteiten en projecten op het terrein van Kunst en Cultuur.
  • Stichting JAM is een zelfstandige culturele organisatie die zich met name richt op de bewoners van Amsterdam en omgeving.
  • Stichting JAM levert al ruim vijftig jaar een uitgebreid en steeds vernieuwend aanbod.
  • Stichting JAM werkt succesvol samen met particuliere organisaties en (semi-)overheidsinstellingen.
Forward
Share
Copyright © 2017 Stichting JAM, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp