Copy
Kunstschooldag[en] 2017
Laatste kans om aan te melden!

Inschrijving per post of per e-mail bevestigd
De inschrijving van uw groep(en) 8 in de zomermaanden geregeld? Dan is de inschrijvingsbevestiging per post naar de school gestuurd. Het inschrijfformulier na oktober ingestuurd? In dat geval is de inschrijving per e-mail bevestigd.

Ingeschreven, maar geen bevestiging
Niets vernomen na inzending van het formulier? Op www.kunstschooldag.nl vindt u onder het tabje 'Deelnemende scholen' alle scholen die zich hebben aangemeld. Controleer eerst de website. Staat uw school er niet tussen, neem dan contact op met Stichting JAM, 020-622 01 83 (woensdag, donderdag en vrijdag tussen 10 en 15 uur).

Nog niet ingeschreven
Inschrijven kan nog héél even... Laat deze 30e editie van de Kunstschooldag[en] niet aan uw 8e-groepers
voorbijgaan. Meld de groep snel aan door op 'SCHRIJF JE IN' te klikken. Kom donderdag 30 maart of vrijdag 31 maart 2017 naar Kunstschooldag[en] 2017 en bezorg uw schoolverlaters ons onvergetelijke evenement ter afsluiting van hun onvergetelijke basisschooltijd!
Kunstschooldag[en] door de ogen van...
Word KSD-reporter en stel je eigen Kunstschooldag[en] samen!


Ben jij een blogger, een vlogger? Houd je van schrijven, van fotograferen? Wil jij net als de KSD 2016-reportjes, Anna, Silas, Senna en Sophia van de Watergraafmeerse Schoolvereniging een eigen rubriek in deze nieuwsbrief? Dan zou jij wel eens de persoon kunnen zijn die we zoeken! Meld je hier snel aan en laat ons weten waarom juist jíj de reporter van KSD 2017 moet worden.  

Is jouw inzending de leukste, de beste, de creatiefste, dan plaatsen wij
jouw berichtjes, foto's en/of 1-minuut-filmpjes tot en met de Kunstschooldag[en] op 30 en 31 maart in iedere nieuwsbrief. Als beloning mag jij bepalen welke drie instellingen jij samen met jouw groep tijdens de Kunstschooldag[en] bezoekt. Assistentie nodig bij het maken van jouw blogs en vlogs? Geen probleem, vraag gewoon hulp aan jouw klasgenoten en jouw juf of meester! Áls de ingestuurde stukjes maar te maken hebben met (de voorbereidingen op) de Kunstschooldag[en].

Wil je weten wat het KSD 2016-reportersteam vorig jaar heeft ingestuurd? 
Bekijk hier de verslagjes, filmpjes en fotoreportages van Anna, Silas, Senna en Sophia.

Let op!
Om KSD 2017-reporter te kunnen worden, moet jouw 'sollicitatie' uiterlijk vrijdag 10 februari door jou gemaild en door ons ontvangen zijn.

Kunstschooldag[en] in voorbereiding
KSD-nieuwsbrief op digibord en stuur een foto

Hoe beter de voorbereidingen, hoe groter de kans op een memorabele Kunstschooldag!
Doe zoals meester Kevin van de 16e Montessori de afgelopen jaren heeft gedaan: bereid de 8e-groepers de komende weken voor op hun dag vol kunst en cultuur. Start met het klassikaal lezen van de KSD-nieuwsbrief op het digibord. Leg dit vast en stuur de foto naar

Herinneringen aan Kunstschooldag[en]
Wie herinnert zich het optreden van Candy Dulfer nog?


Kunstschooldag[en] 2017 heeft een gouden randje: precies 30 jaar geleden vond de eerste Kunstschooldag plaats. Er zijn dus inmiddels ouders, begeleiders, juffen en meesters die de Kunstschooldag als 8e-groeper hebben meegemaakt! Die hebben misschien wel de familie Kazan zien optreden, of Ali B, Roosbeef, Candy Dulfer, een super jonge Hakim. Of een van de andere artiesten die toen aan hun carrière begonnen en inmiddels beroemd zijn. Met deze ouders, begeleiders, juffen en meesters willen we heel graag in contact komen. Hun verhalen willen we horen en delen via onze nieuwsbrieven! Ooit als 8e-groeper aan de Kunstschooldag[en] deelgenomen? Mail ons!

Kunstschooldag[en] 2017 meemaken?
Vrijwilligers welkom!

Zonder vrijwilligers geen Kunstschooldag[en]. Al 29 jaar lang! Dus ook tijdens deze 30e editie draaien er weer vrijwilligers mee. Vele hebben zich al aangemeld. Maar meer handen zijn altijd welkom. Zijn er ouders, grote broers, zussen, opa's, oma's, tantes, ooms, vrienden, vriendinnen, buren of andere kunst-, cultuur- en 8e-groepers-liefhebbers die graag mee willen helpen tijdens deze feestelijke editie? Geef ze een seintje en zorg dat ze zich hier zo snel mogelijk aanmelden.

Kunstschooldag[en] jarig
Cadeautjes welkom!

Zonder financiële ondersteuning kan Kunstschooldag[en] niet worden georganiseerd. De stad Amsterdam draagt bij. En de meeste kunstinstellingen zetten tijdens het evenement hun deuren voor de 8e-groepers kosteloos open. Maar dat is niet genoeg. We hebben meer nodig om Kunstschooldag[en] te kunnen blijven organiseren. Ook na de 30e editie willen we doorgaan. U kunt ons daarbij helpen.

Rechtstreeks doneren = doneren met belastingvoordeel
Met ieder bedrag zijn wij blij! Als u het maar stort op rekeningnummer NL19INGB0004752969 ten name van stichting JAM,  onder vermelding van 'donatie Kunstschooldag[en]'.
Wist u dat de stichting JAM door de belastingdienst is aangewezen als ANBI? Dit houdt in dat uw donaties aan de stichting JAM fiscaal aftrekbaar zijn. Dit kan u een behoorlijk belastingvoordeel opleveren. Een goede zaak dus, zowel voor u als voor ons! Meer informatie vindt u op www.stichtingjam.nl.

Doneren via de Vriendenloterij = kans maken op prijzen
Heeft u loten van de Vriendenloterij? Zet het goede doel waarvoor u meespeelt dan om in stichting JAM. Slechts één belletje met de Ledenservice van de Vriendenloterij, 0900 - 300 1400, en het wordt geregeld. Bereikbaar maandag tot en met vrijdag 09.00-21.00 uur, zaterdag 10.00-16.30 uur. Nog geen loten, maar u wilt Kunstschooldag[en] graag via de loterij steunen? Klik dan hier. Om te zorgen dat uw bijdrage naar Kunstschooldag[en] gaat, dient u als goede doel s
tichting JAM te kiezen. Deze vindt u in de lijst 'Club of Vereniging'.
Kunstschooldag[en] blij met steun
Nieuwe sponsor!
 
Deze week heeft het Amsterdamse beveiligingsbedrijf Intersafe bekend gemaakt gedurende twee jaar Kunstschooldag[en] financieel te willen ondersteunen. Kunstschooldag[en] is bijzonder blij met de komst van deze nieuwe sponsor! Het is trouwens goed mogelijk dat u het bedrijf kent, want Intersafe is verantwoordelijk voor de beveiliging van vele Amsterdamse scholen, buurthuizen, welzijnsorganisaties, sportclubs, de Gemeente Amsterdam en het GVB.
 
Mocht u instanties kennen die, net als Intersafe, graag willen bijdragen aan de ontwikkeling van uw kinderen, tip ons! Informatie over sponsoring kunt u hier opvragen.

Kunstschooldag[en] sociaal
Volg ons!

Kunstschooldag[en] zoals beleefd in de afgelopen jaren, u kunt het zelf ervaren. Bekijk de filmpjes en foto's en lees de interviews, reportages en verslagjes. Ga naar onze website, ons YouTube-kanaal en onze Facebookpagina. Zorg dan ook meteen dat de nieuwste berichten niet meer aan uw aandacht kunnen ontsnappen. Volg het kanaal, like de pagina!
Forward
Share
Copyright © 2017 Stichting JAM, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp