Copy
Finalisten Ouderen Songfestival 2019 in beeld

Wat doet corona met de finalisten van het Ouderen Songfestival 2019?

Acht weken lang worden op SALTO 1 wekelijks twee finalisten van het Ouderen Songfestival 2019 uitgelicht. Per aflevering komt één finalist aan het woord. Eerst vertelt de finalist hoe hij/zij deze coronaperiode beleeft. Daarna volgt zijn/haar optreden opgenomen tijdens de Grande Finale van het Ouderen Songfestival 2019 in het Amsterdamse DeLaMar Theater.

Kijk van 16 juni t/m 12 augustus 2020 naar de zestien afleveringen met de zestien finalisten op www.salto.nl/salto1:
  • Iedere dinsdagochtend om 10.00 uur
  • Iedere woensdagavond om 19.00 uur
     
  • Herhaling beide uitzendingen op willekeurige tijdstippen
  • Aflevering gemist? Kijk terug op SALTO On Demand

JOSÉ VAN WAVEREN
Internetprijswinnaar OSF 2019

Dinsdag 4 augustus 2020
10.00 uur

Herhaling op willekeurige tijdstippen

José van Waveren laat als ze zingt zichzelf in de meest pure vorm zien. In 2019 nam ze voor de eerste keer deel aan het Ouderen Songfestival. Ze had direct succes: ze wist zowel een plek in de Grande Finale te veroveren als de internetprijs in de wacht te slapen. Dat deed ze met haar intens doorvoelde vertolking van Bref, een meeslepend lied van de Franse zangeres Barbara.

FERRY VERSCHUYL
Finalist OSF 2019

Woensdag 5 augustus 2020
19.00 uur

Herhaling op willekeurige tijdstippen
 
De oudste finalist van de 28e editie van het Ouderen Songfestival was Ferry Verschuyl. De man die net zoveel plezier in het zingen heeft als dat hij uitstraalt. Een genot om naar te kijken en te luisteren. Niet voor niets weet de pers hem vaak te vinden en te volgen. Al vele jaren doet hij mee met het festival. En al vele malen wist hij de finale te bereiken. Net zoals afgelopen jaar, toen hij met zijn interpretatie van Learning the blues van Dolores ‘Vicki’ Silvers menigeen wist te ontroeren.


Op zaterdagmiddag 7 december 2019 stonden zestien finalisten van de 28e editie van het Ouderen Songfestival op het podium van de Mary Dresselhuys zaal in het DeLaMar Theater: Jo Ann Edelenbos, Frans Bloem, Wil Tifres, John Spoel, Elly Spruyt, Paul Ivo, Viviane Dumollard, Dries van der Heijden, Elmah van Gorkum, Ferry Verschuyl, Trienke Hoogenberg, Paul Herber, Heleen Butijn, Berry Reijnen, José van Waveren en Stan Rotteveel.

De finalisten werden begeleid door het Ouderen Songfestival Orkest onder leiding van Kees van Zantwijk, artistiek leider, pianist en arrangeur van het festival. De presentatie was in handen van Dolly Bellefleur. De jury werd voorgezeten door Evert de Vries.

Inmiddels worden de voorbereidingen voor de 29e editie van het Ouderen Songfestival getroffen. Indien de ontwikkelingen rondom corona het toelaten, starten de voorrondes in september en vindt op zaterdagmiddag 12 december de Grande Finale, traditiegetrouw, in het DeLaMar Theater plaats. Meedoen? Schrijf nu als kandidaat
hier in.

Stichting JAM | Ouderen Songfestival
Stuur door
Deel op Facebook
Copyright © 2020 Stichting JAM, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp