Copy
INSCHRIJVEN Kunstschooldag[en] 2018
Regel de inschrijving vóór de vakantie!

Alle basisscholen die in voorgaande jaren hebben deelgenomen aan Kunstschooldag[en] ontvangen deze e-maling. Zo ook geïnteresseerde (niet-) Amsterdamse basisscholen, kunstinstellingen, artiesten, geldschieters, vrijwilligers en overige belangstellenden. 

De zomervakantie staat voor de deur. Nog even doen alsof alles bij het oude blijft. Maar boeken, schriften, schrijfmateriaal, alles wordt opgeruimd. Stoelen en tafels gaan aan de kant. De eindmusical wordt voorbereid.

De huidige 8e-groepers... zij staan op een keerpunt van hun leven. De zenuwen gieren door de keeltjes nu de uitvoering van die musical iedere dag een stukje dichterbij komt. En het grote vaarwel... Afscheid van die dingen die jaren deel uitmaakten van hun vertrouwde leventje  De huidige 8e-groepers, zij vervolgen hun weg. Ze maken ruim baan. Voor de 7e-groepers die staan te popelen. Volgend schooljaar mogen zij zich de oudsten noemen. Dan zijn zij aan de beurt om de grote sprong voorwaarts te maken. En te genieten van al het moois dat de basisschool ze nog te bieden heeft. Zoals de Kunstschooldag[en]

In 2018 mogen de nieuwe 8e-groepers op donderdag 22 of vrijdag 23 maart ervaren wat hun voorgangers al hebben meegemaakt: van noord naar zuid, van oost via het centrum naar west met het openbaar vervoer, te voet of op de fiets, op weg van de ene kunstlocatie naar de andere. Om dansvoorstellingen bij te wonen, workshops, toneelstukken, verhalen, muziektheater, concerten, rondleidingen, tentoonstellingen en nog veel meer. Voor ieder groepje drie verschillende activiteiten. Ga naar www.kunstschooldag.nl, bekijk de foto's van de voorgaande edities en lees meer over dit unieke afscheidsevenement voor 8e-groepers uit Amsterdam en omstreken.

Regel de inschrijving nog voor de vakantie. Klik hier (e-mail) of hier (inschrijfformulier).

We hopen uw inschrijving vóór 22 juli aanstaande tegemoet te zien.

Stichting JAM | Kunstschooldag[en] wenst u een heel fijne vakantie!

 
Sponsoren Kunstschooldag[en]
Forward
Share
Copyright © 2017 Stichting JAM, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp