Copy


KUNSTSCHOOLDAG[EN] 2022
35ste editie Kunstschooldag[en] in voorbereiding

Je zou het bijna niet durven geloven, maar na twee online versies gaan duizenden 8ste-groepers weer echt op pad. Op weg naar kunst en cultuur binnen en buiten de ring van Amsterdam.

Om het risico van een coronagerelateerde annulering zo klein mogelijk te houden, hebben we Kunstschooldag[en] 2022 wel verplaatst van maart naar juni. Het jaarlijks terugkerende evenement voor de 8ste-groepers gaat op donderdag 16 en vrijdag 17 juni eindelijk weer los, niet online maar live. Na twee pittige coronajaren kan het weer!


Een beeld krijgen van de activiteiten die op Kunstschooldag[en] plaatsvinden? Ga dan naar onze website. Hier vindt u voorlopig nog het programma en het overzicht van de kunstinstellingen 2021. Maar eind mei/begin juni worden ze vervangen door het programma en de deelnemende kunstinstellingen van 2022.

Inschrijving scholen
Een flink aantal scholen heeft zich al aangemeld voor de 35ste editie. Klik hier om te controleren of de inschrijving van uw school (op juiste wijze) is geregistreerd.
Heeft u uw school nog niet aangemeld? Klik dan hier.

Inschrijving instellingen
Heeft u zich nog niet opgegeven als instelling of artiest, maar wilt u graag meewerken aan het afsluitende evenement voor de 8ste-groepers? Het is erg kort dag, maar reageert u direct, dan kunt u nog opgenomen worden in het KSD-programma 2022. Aanmelden kan hier.

 

Stichting JAM | Rob van Waaijen
40 jaar kunst en cultuur voor iedereen
 
Rob van Waaijen is per 1 april veertig jaar als directeur verbonden aan Stichting JAM. Sinds 1982 bekleedt hij deze functie. Vier decennia lang is Rob gedreven door de gedachte dat kunst en cultuur voor iedereen toegankelijk moet zijn, voor klein en groot, voor alle lagen van de bevolking, voor iedereen binnen en buiten Amsterdam. Gedreven door het gelijkheidsbeginsel en door het idee van de verheffende en verbindende kracht van muziek, dans, kunst en cultuur. Hij bedacht en organiseert tot op de dag van vandaag onder andere Kunstschooldag[en] voor de 8ste-groepers, dansvoorstellingen voor basis- en middelbare scholieren door studenten van PACT+ ROCvA, het Ouderen Songfestival voor zangliefhebbers vanaf 55 jaar en Tour de Chant-optredens in ontmoetingingscentra voor ouderen in de Amsterdamse wijken.
 

 
Forward Forward
Share Share
Copyright © 2022 Stichting JAM, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp