Copy

Ouderen Songfestival 2018
Grande Finale in zicht

Na tien voorrondes, twee halve finales en bijna 170 kandidaten zijn de zestien Grande Finalisten van de 27e editie van het Ouderen Songfestival bekend. Het neusje van de zalm is zaterdagmiddag 8 december a.s. te bewonderen. Begeleid door het Ouderen Songfestival Orkest onder leiding van Kees van Zantwijk, gepresenteerd door Dolly Bellefleur, op het podium van de Mary Dresselhuys zaal in het DeLaMar Theater.

De finalisten en hun repertoire... het Franstalige lied lijkt een revival door te maken: deze editie staan maar liefst drie chansons en een prachtig klassiek werk op het programma. Het Nederlandstalige levenslied ontbreekt uiteraard niet, net zo min als klassiekers uit het Amerikaanse repertoire, musical, operette, jazz en werk uit de Duitse romantiek. De Grande Finale belooft een middag vol afwisseling te worden. Een voorproefje is te nemen op www.ouderensongfestival.nl. Beluister alle geluidsfragmenten en breng dan meteen uw digitale stem uit op uw drie meest favoriete finalisten. Komt u 8 december naar de Grande Finale dan kunt u tijdens de pauze nogmaals uw stem uitbrengen. Met de pen en op slechts één finalist. De internetprijs én de publieksprijs worden net als de vakjury-prijs na afloop van de optredens uitgereikt.

Wilt u volgend jaar (weer) meedoen? De data van 28e editie zijn nog niet bekend, maar inschrijven is nu al mogelijk. U kunt zich hier direct aanmelden.
Grande Finale 2018
16 finalisten en hun lied

Machteld van der Gaag  Bruxelles
Peter de Graaf  O mooie Westertoren
Ingejan Hölslag  Con te partirò
Inna van der Velden-Tishchenko  Gandzia
Bill Monsour  Love story 
Klaas Landman  Weet je nog wel
Elly Spruyt  Lately
Berry Reijnen  Wie Gott will
John Spoel  Leven lukt me niet met jou
Wil Tifres  Sapphische ode
Jack Cross  Never fall in love
Francine Scharrenberg  Mon coeur s'ouvre à ta voix
Bob Bullee  Hey look, no crying
Coby Spierings  Padam
Dries van der Heijden  Ghetsemane
Viviane Dumollard  For me, formidable


Meer informatie zie de website van het Ouderen Songfestival,
Grande Finalisten Ouderen Songfestival 2018

OSF 2018 in een flits
Stem op uw favoriete drie finalisten

Een flitsende impressie van het Ouderen Songfestival inclusief een oproep om te stemmen op uw drie favoriete finalisten. U bepaalt samen met alle andere stemmers wie in het kader van deze 27e editie de internetprijs in handen krijgt. Stem meteen, klik hier.

Meer foto's en beeld, zie de website van het Ouderen Songfestival, het Youtube-kanaal en Facebook.

Even voorstellen
Dolly Bellefleur, presentatrice Grande Finale 2018

Met groot plezier stellen wij u Dolly Bellefleur voor; de humoristische, charmante en eigenzinnige 'beauty with brains' die in het dagelijkse leven presenteert, entertaint, optreedt als babs en nog veel meer. Die haar vechtlust voor mensenrechten in het algemeen en acceptatie van LHBT+ in het bijzonder nooit laat varen. Die al ruim 29 jaar met haar travestie-shows de podia, van evenementen tot verzorgingscentra, regelmatig betreedt. Dolly kent de klappen van de theaterzweep als geen ander. Vanuit haar podiumervaring zal ze alle zestien finalisten op haar geheel eigen ludieke wijze aaneenrijgen en bijstaan. Verrassingselementen voorbehouden...

Dolly is het alter ego van Ruud Douma, cabaretier, tekstdichter én presentator van de halve finales van het Ouderen Songfestival 2018.


Foto: Piek

Steun het Ouderen Songfestival
Word nu donateur!
Al zevenentwintig jaar lang biedt het Ouderen Songfestival een podium aan getalenteerde 55+ers. Een bijzondere traditie die we nog heel lang in ere willen houden. Maar daar is geld voor nodig. En daarom doen wij een beroep op u. Draagt u het festival een warm hart toe? Wilt u nog jaren genieten van het OSF? Word dan nu donateur door hier uw donateurschap kenbaar te maken. Heeft u behoefte aan meer informatie over bijvoorbeeld de fiscale aftrekbaarheid van uw donateurschap? Wij kunnen u er alles over vertellen. Vraag hier informatie aan.

www.ouderensongfestival.nl | 020 - 622 01 83 | ouderensong@gmail.com 
Stuur door
Deel op Facebook
Copyright © 2018 Stichting JAM, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp