Copy
Kunstschooldag[en] 2018 ten einde
Twee lange dagen vol kunst en cultuur


Zonnige dagen, dat is wat we gewend zijn tijdens Kunstschooldag[en]. Deze keer liet ze zich maar weinig zien. Maar, hebben we haar gemist? Ach nee, die zon was er, in beeld gebracht op de cover van het programmaboek en de affiches. Gevormd door alle instellingen en performers, door alle 8e-groepers, door alle juffen, meesters, ouders, begeleiders en door alle vrijwilligers. Een zon met stralen die ook na afloop blijven schitteren. Houd ze vast!

Een eerste foto-impressie van Kunstschooldag[en] 2018. Er zijn twee foto-winacties uitgezet. Die lopen nog door tot na Pasen. En alle deelnemende kunst- en culturele instellingen ontvangen de scholen ook na Kunstschooldag[en] met open armen.

 
Kunstschooldag[en] 2019 in aantocht
Donderdag 28 en vrijdag 29 maart 2019
Inschrijven nu mogelijk! Klik hier.


Foto's Kunstschooldag[en] 2018
Binnenkort online

Ieder jaar wordt Kunstschooldag[en] vastgelegd. Zoveel mogelijk locaties en activiteiten worden in beeld gebracht. Nu slechts een impressie van Kunstschooldag[en] 2018. Binnenkort hier alle foto's. Niet alleen van deze editie, ook van vele voorgaande. Houd www.kunstschooldag.nl in de gaten!

 

Kunstschooldag[en] slechts 2 dagen...
...deelnemende kunstinstellingen 365 dagen

Slechts 3 van de 58 Amsterdamse kunst- en culturele instellingen stonden op het programma. Maar al die instellingen, grote en kleine, bekende en minder bekende, binnen en buiten de ring, al die musea, concertpodia, theaters, oba's, ateliers, broedplaatsen, studio's, bioscopen, expositieruimtes hebben ongelooflijk veel te bieden. Het hele jaar lang. Voor scholen én individuen. Er is kunst- en cultureel leven na Kunstschooldag[en] 2018.

Het programmaboek wijst de weg...  

Op www.kunstschooldag.nl staan alle instellingen op een rij.
Ontdekken wat de instellingen nog meer te bieden hebben? Klik op de afzonderlijke logo's en een wereld zonder grenzen gaat open!

Winacties Kunstschooldag[en] 2018
#kunstschooldagen2018 #inthepicture

Het kan nog! De winacties lopen tot na Pasen. Dus post die foto's op je eigen social media en maak kans op een bijzondere prijzen, voor jou en je klasgenoten en/of vriendenclubje. Vergeet niet te taggen!

Winactie #kunstschooldagen2018 #inthepicture
Je hebt vast heel veel foto's gemaakt tijdens Kunstschooldag[en]. Als je die op jouw Instagram of Facebook post dan maak je kans op een bijzondere prijs. Niet alleen jij, ook jouw klasgenoten! Als je precies wilt weten wat je moet doen, lees dan het voorwoord van directeur Rob van Waaijen in het programmaboek.

Winactie Bad Braids
Toevallig bij het concert van Bokoesam in de Melkweg geweest? Dan heb je ook zijn ingevlochten haar gezien. Zijn haarvlechter, Bad Braids, biedt de poster van de vetste foto een middagje haar invlechten aan. De haren van jou en van je vriendenclubje ingevlochten door de haarvlechter van Bokoesam... Hoe cool is dat! Precies weten wat je moet doen, lees dan pagina 48 van het programmaboek.

Kunstschooldag[en] 2018 achteraf
Deel jullie ervaringen

Hoe is Kunstschooldag[en] 2018 bevallen? Laat het ons weten, als je dat nog niet gedaan hebt! Deel jullie ervaringen met ons!

Tekst, foto's, filmpjes... positieve én negatieve kritiek, op- en aanmerkingen, suggesties... we staan open voor alles nu we alweer op weg zijn naar Kunstschooldag[en] 2019 op donderdag 28 en vrijdag 29 maart .

Sponsoren Kunstschooldag[en]
Forward
Share
Copyright © 2018 Stichting JAM, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp