Copy
Finalisten Ouderen Songfestival 2019 in beeld

Wat doet corona met de finalisten van het Ouderen Songfestival 2019?

Acht weken lang worden op SALTO 1 wekelijks twee finalisten van het Ouderen Songfestival 2019 uitgelicht. Per aflevering komt één finalist aan het woord. Eerst vertelt de finalist hoe hij/zij deze coronaperiode beleeft. Daarna volgt zijn/haar optreden opgenomen tijdens de Grande Finale van het Ouderen Songfestival 2019 in het Amsterdamse DeLaMar Theater.

Kijk van 16 juni t/m 5 augustus 2020 naar de zestien afleveringen met de zestien finalisten op www.salto.nl/salto1:
  • Iedere dinsdagochtend om 10.00 uur
  • Iedere woensdagavond om 19.00 uur
     
  • Herhaling beide uitzendingen op willekeurige tijdstippen
  • Aflevering gemist? Kijk terug op SALTO On Demand

PAUL IVO
Finalist OSF 2019

Dinsdag 30 juni 2020
10.00 uur

Herhaling op willekeurige tijdstippen

Paul Ivo deed afgelopen jaar voor de allereerste keer mee aan het Ouderen Songfestival. Hij wist direct door te dringen tot de Grande Finale. Zijn geloof bepaalde zijn keuze voor een aanbiedingslied. Vol overtuiging bracht hij met werelds enthousiasme What a faithfull God.

JO ANN EDELENBOS
Finalist OSF 2019

Woensdag 1 juli 2020
19.00 uur

Herhaling op willekeurige tijdstippen
 
Jo Ann Edelenbos nam jaren geleden al eens deel aan het Ouderen Songfestival. Ze bereikte toen de halve finale. Afgelopen jaar was ze vastbesloten op het podium van het DeMar Theater te eindigen. Dat lukte haar. Met At last, het lied dat ze koos vanuit diepe emotie en zong met gefocuste aandacht.


Op zaterdagmiddag 7 december 2019 stonden zestien finalisten van de 28e editie van het Ouderen Songfestival op het podium van de Mary Dresselhuys zaal in het DeLaMar Theater: Jo Ann Edelenbos, Frans Bloem, Wil Tifres, John Spoel, Elly Spruyt, Paul Ivo, Viviane Dumollard, Dries van der Heijden, Elmah van Gorkum, Ferry Verschuyl, Trienke Hoogenberg, Paul Herber, Heleen Butijn, Berry Reijnen, José van Waveren en Stan Rotteveel.

De finalisten werden begeleid door het Ouderen Songfestival Orkest onder leiding van Kees van Zantwijk, artistiek leider, pianist en arrangeur van het festival. De presentatie was in handen van Dolly Bellefleur. De jury werd voorgezeten door Evert de Vries.

Inmiddels worden de voorbereidingen voor de 29e editie van het Ouderen Songfestival getroffen. Indien de ontwikkelingen rondom corona het toelaten, starten de voorrondes in september en vindt op zaterdagmiddag 12 december de Grande Finale, traditiegetrouw, in het DeLaMar Theater plaats. Meedoen? Schrijf nu als kandidaat
hier in.

Stichting JAM | Ouderen Songfestival
Stuur door
Deel op Facebook
Copyright © 2020 Stichting JAM, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp