Copy

KUNSTSCHOOLDAG[EN] 2021
Kunstschooldag[en] opnieuw gedwarsboomd door corona

Kunstschooldag[en] 2021 stond zoals gebruikelijk eind maart gepland, op donderdag 26 en vrijdag 27 maart. Eind januari werd duidelijk dat eind maart een illusie was, corona bleek nog lang niet uitgeraasd. Het evenement is vervolgens verplaatst naar begin juni, donderdag 10 en vrijdag 11 juni. Nog maanden te gaan, dat zou toch haalbaar moeten zijn. Maar helaas. Al koesteren we nog steeds de hoop dat we ons aan tegen die tijd weer vrijer kunnen bewegen, vooralsnog bepaalt de pandemie ons dagelijkse leven. Het virus zit ons nog steeds op de hielen, verbetering op de korte termijn is niet te verwachten. De zekerheid dat dat in juni wel het geval zal zijn, ontbreekt op dit moment. Reden om alle voorbereidingen te staken en nu al te besluiten het evenement voor de 8e-groepers niet door te laten gaan. Tot onze grote spijt!

Toch zullen we, net als vorig jaar, Kunstschooldag[en] niet ongemerkt voorbij laten gaan. Ook de 8e-groepers 2021 krijgen de kans om deel te nemen aan het evenement dat al ruim dertig jaar bestaat. Zij zullen net als hun voorgangers een dag lang kunst en cultuur kunnen snuiven. Liever meer dagen? Dat kan. Want via www.kunstschooldag.nl zullen ze online mee kunnen doen met de activiteiten die aangeboden worden door de deelnemende kunstinstellingen 2021. Zo vaak als ze willen, wanneer ze maar willen, met wie ze maar willen!

Houd www.kunstschooldag.nl in de gaten. Uiterlijk begin juni zullen de activiteiten van alle instellingen via deze site te benaderen zijn.

Stichting JAM | Kunstschooldag[en] wenst iedereen opnieuw heel veel sterkte! We zitten met z'n allen in hetzelfde schuitje... Maar... we lijken nu toch echt af te stevenen op het einde van de tunnel.

Dus ook deze keer schrijven we: Nog even volhouden, het wordt echt beter!

 
KUNSTSCHOOLDAG[EN] 2022
Data bekend, inschrijven nu mogelijk!

Vorig jaar was alles anders, dit jaar nog steeds, maar volgend jaar... dan gaan we verder met waar we gebleven waren! Dan gaan de 8e-groepers en hun begeleiders weer een lentedag lang kunst en cultuur snuiven in Amsterdam. In de vele kunst- en culturele instellingen die de stad rijk is. Met het openbaar vervoer dwars door het centrum, van oost naar west, van noord naar zuid(oost), aan deze en gene zijde van het IJ, binnen en buiten de ring!

Kunstschooldag[en] 2022 wordt gehouden op donderdag 24 en vrijdag 25 maart. Scholen en instellingen, noteer de data en schrijf nu hier in!

 
 
Forward Forward
Share Share
Copyright © 2021 Stichting JAM, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp