Copy

Nieuwsbrief augustus 2019

Feestelijke opening 27 september
Met plezier nodigen we je uit voor de opening van onze nieuwe locatie. Ook vieren we dan ons 1e lustrum, want Inloophuis Poppy’s bestaat 5 jaar. 

Datum: 27 september 2019
Adres: Mathildastraat 69, 4901 HC Oosterhout

Tijdstip: van 10:00 tot 12:00 uur vieren we de opening met onze gasten. Neem gerust een introducé mee.Tussen 15:30 en 18:00 uur is de openingsbijeenkomst voor onze vrijwilligers en genodigden.

We hopen je bij onze feestelijke opening te mogen begroeten! Graag ontvangen we je aanmelding vóór 15 september op info@inloophuispoppys.nl
Poppy's als kadotip
Onze bestuursvoorzitter René van Ommeren mocht voor Poppy's het mooie bedrag van € 450 ontvangen van Helga en Gerard. Ze vertellen: "We gaven een feest voor familie en vrienden. Op de uitnodiging stond als kadotip vermeld: een donatie voor Poppy’s. We hebben beiden een warm hart voor het Inloophuis en staan helemaal achter haar doelstelling en activiteiten. We weten dat het geld goed wordt besteed aan een kwetsbare doelgroep."
Gerard en Helga, dank voor dit prachtige gebaar! 
Mindfulness Based Stress Reduction

Op 7 oktober start deze nieuwe activiteit. Graag willen we je alvast meer vertellen over de 9-weekse training van Mindfulness Based Stress Reduction. "Mindfulness is geschikt voor iedereen die beter wil leren omgaan met stress, (chronische) pijnklachten, ziekte of zich in een druk leven staande wil houden. Leer hoe je met behulp van je eigen aandacht weer gevoel van regie, ruimte en rust in je leven krijgt. Gun jezelf:

Rust en ruimte in je hoofd
Meer focus en geloof in je eigen kracht
Anders omgaan met verandering, stress, pijn en ongemak
Meer aandacht voor wat wél kan en mogelijk is."

Binnenkort vind je alle informatie op onze website. Het aantal plaatsen is beperkt dus meld je tijdig aan. Klik hier voor meer informatie. 

Vrijwilliger stelt zich voor
In deze rubriek stellen we je voor aan de vele vrijwillig(st)ers waar Poppy’s op draait. Ieder heeft zijn talenten en een eigen verhaal.

Margreet Kersten: 'Na de 100e Samenloop voor Hoop Oosterhout ben ik gevraagd een eigen Inloophuis voor onze stad mee te helpen realiseren: voor mij een mooi doel om actief bezig te zijn. Binnen het Inloophuis heb ik inmiddels vele en gevarieerde taken. Poppy’s is inderdaad de plek geworden waar iedereen die geraakt is door kanker zich thuis kan voelen. Een warm bad voor als je verdrietig, eenzaam of bang bent tussen ziekenhuisbezoeken en chemo’s door. Een plek waar veel gelachen wordt en mooie gesprekken plaatshebben. Lees hier verder.
Save the Date: Poppy's Golfdag
Poppy’s Golfdag – 12 oktober 2019 
  • Golfbaan Landgoed Bergvliet, Salesdreef 2 in Oosterhout
  • Zaterdag 12 oktober 2019
  • Golfen, netwerken en met uw aanwezigheid Inloophuis Poppy’s steunen, zodat Poppy’s haar gasten een informele, ongedwongen en huiselijke ontmoetingsplek kan blijven bieden.
  • Klik HIER voor alle informatie over dit bijzondere evenement
Interesse? Stuur ons een mail op info@inloophuispoppys.nl o.v.v. “Golfdag” en wij sturen u bericht zodra meer informatie bekend is. 
Stem op Poppy's als hét goede doel
Ons Inloophuis doet mee met de Actie Warm Hart 2019 van de KRO-NCRV. Als één van de goede doelen die bijdragen aan een warme, zorgzame samenleving, maken we kans op een geldbedrag. Ons Inloophuis ontvangt geen structurele subsidie, dus strijden we voor dit steuntje in de rug. Zeg het voort aan familie, vrienden, kennissen, collega’s, buren en meer!

Je kunt ons al steunen met enkele muisklikken. Klik hier om je stem uit te brengen.
Of kijk op onze
website voor meer uitleg. Bedankt!

Tip: Podcast 

Bij 1 op de 7 vrouwen in Nederland en België wordt borstkanker ontdekt. Wat doet deze diagnose, de operatie en de medicijnbehandeling met je zelfbeeld, je lijf en je verlangens?

De herontdekking van haarzelf is een openhartige podcastserie over veranderingen in de vrouwelijke seksualiteit na de behandeling van borstkanker. In deze serie vertellen vrouwen en partners over hun ervaringen en wat kan helpen. Daarnaast geven professionals uitleg en adviezen.

Het voordeel van een podcast is dat er intieme onderwerpen besproken worden die je kunt luisteren, waar en wanneer jij maar wilt. In bed, in bad, voor de spiegel of in de trein, samen of alleen (Bron).

Klik hier om de verschillende podcasts te beluisteren.

Sponsor in the spotlight
Van Stiphout Reklame hielp ons met de belettering van de gevel van het nieuwe pand. Ook sponsorde dit professionele reclamebedrijf ons bordje met openingstijden en enkele logo's die we bij Poppy's konden ophangen. Hartelijk dank voor deze steun!
Kijk op 
http://www.vanstiphoutreklame.nl/
Stichting Op den Alpe Rijen
Op Den Alpe Rijen zet zich net als Poppy's in voor wie geraakt is door kanker. Samen met een bijzondere groep vrijwillgers realiseren zij persoonlijke initiatieven dichtbij huis en vervullen wensen. We dragen elkaars activiteiten een warm hart toe en werken regelmatig samen. Lees meer.
Poppy's vriendenkring

Vele mensen dragen onze stichting een warm hart toe en willen helpen. Als particulier kun je ons Inloophuis steunen, al vanaf €1 per maand. Word nu Vriend van Poppy's en bouw mee aan de ontmoetingsplek waar iedereen die geraakt is door kanker, even thuis kan komen. Je donatie is vaak aftrekbaar van de belasting. 
Meer weten? Mail ons op info@inloophuispoppys.nl.

Wil je een schenking overmaken? Dat kan op:

NL81 RABO 0187 4646 77

t.n.v. Stichting Inloophuis Poppy’s in Oosterhout

Inloophuis Poppy’s
Mathildastraat 69
4901 HC Oosterhout
info@inloophuispoppys.nl
tel. 06 – 81 30 97 70

Openingstijden:
Maandag: 13.30 – 16.00 uur
Dinsdag: 10.00 – 12.00 en 13.30 – 16.00 uur
Donderdag: 10.00 – 12.00 en 13.30 – 16.00 uur

Zie ook onze activiteitenkalender.

Heb je een vraag of wil je meer weten? Klik hieronder verder naar onze website, Facebook en LinkedIn, of stuur ons een email.
Website Inloophuis Poppy's
Volg Inloophuis Poppy's op Facebook
Volg Inloophuis Poppy's op LinkedIn
Email Inloophuis Poppy's
Copyright © 2019 Stichting Inloophuis Poppy's - Oosterhout, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

 


This email was sent to <<Emailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Stichting Inloophuis Poppy's - Oosterhout · Mathildastraat 69 · Oosterhout, Nb 4901 HC · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp