Copy

Nieuwsbrief november 2019

Op 20 december vindt van 18.00 – 20.00 uur weer de Lichtjesavond plaats op begraafplaats Leijsenakkers in Oosterhout. Tijdens dit jaarlijks terugkerend evenement worden talloze kaarsen ontstoken voor iedereen die wij willen herinneren. Hiervoor zijn altijd kaarsenzakken nodig met mooie kleuren, spreuken of berichten. Ook dit jaar mag ons Inloophuis deze zakken verzorgen.Tijdens de avond worden de kaarsenzakken door onze vrijwilligers neergezet op het afscheidsplein op de begraafplaats. We vullen ze met zand en een brandende kaars die de versiering prachtig verlicht.

De kaarsenzakken zijn verkrijgbaar voor €2,50 per stuk bij onze kraam op:

- 22 november op het Hemaplein (naast het Arendsnest) van 13.00 – 15.30 uur
- 29 november op het Hemaplein (naast het Arendsnest) van 13.00 – 15.30 uur
- 13 december bij Bakkerij Vonk-Asmus (winkelcentrum Zuiderhout) van 13.00 – 15.30 uur

Met de aanschaf van een kaarsenzak steun je ons Inloophuis.
Kijk voor alle informatie op https://inloophuispoppys.nl/lichtjesavond/.

PR-talent?
Wie versterkt Poppy's met zijn/haar vlotte pen en gevoel voor taal? We hebben een prachtige afwisselende functie in PR & Communicatie waarin je veel creativiteit kwijt kunt. De uren en je werkplek zijn zeer flexibel. Iemand attenderen op deze vacature waarderen we ook zeer! Kijk hier voor onze vacatures. 
Onze gasten vertellen: Hennie

"Wat begon als een activiteit bij het Inloophuis groeide uit tot iets diepgaands dat je voortzet in het dagelijks leven." Hennie, één van onze gasten, vertelt over de bijzondere band die zij heeft met Nicolette en Josina. Ze kennen elkaar van Poppy's. Na de Deelgenotengroep "De volgende stap" bleven ze contact houden en gingen ze onlangs zelfs samen op vakantie. Lees meer.

Santa Run O'hout - 14 december 2019
Met deze kou denken wij maar aan één ding: een warm pak aan en in beweging komen voor Poppy's! Loop 14 december ook mee met zo'n 500 Santa's en schrijf je in voor ons InLOOPhuis. Rennen, wandelen of huppelen maakt niet uit, zelfs de kinderwagen kan mee. Inschrijving online start vandaag 16 november. Je kunt je ook inschrijven bij Poppy's op de intekenlijst. Kom vooraf aan de Santa Run langs bij onze 'snertkraam' voor de warming up! Raak hier alvast in de kerststemming. 
Vrijwilliger stelt zich voor
In deze rubriek stellen we je voor aan de vele vrijwillig(st)ers waar Poppy’s op draait.

Ludy Peeters: 'Ik wilde écht iets voor een ander betekenen. Zo kwam ik bij Poppy's. Ik ben actief in het Promotieteam, waarin we samen met een groep vrijwilligers proberen om Poppy’s meer naamsbekendheid te geven.' Lees hier verder.
Biljartmarathon tegen kanker
Op Den Alpe Rijen zet zich net als Poppy's in voor wie geraakt is door kanker. Op 28 en 29 december a.s.vindt in Molenschot een speciale Biljart Marathon plaats van maar liefst 24 uur lang. De opbrengst gaat naar Op den Alpe Rijen. We wensen hen een geslaagd evenement! Tip: Wie wil kan zelf mee biljarten (€5 voor een half uur). Tijdens de marathon zijn er allerlei bands en artiesten. Iedereen is van harte welkom om de biljarters aan te moedigen. 
Lezing 22 januari 2020
Lezing 'Palliatieve zorg’

22 januari 2020
Madeleine Timmermann - Theologe en trainer palliatieve zorg en zorgethiek. 
De lezing start om 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur).
Meer informatie en aanmelding

In december vindt er geen lezing plaats.
Mantelzorger ook altijd welkom
Onlangs kwam deze mooie video uit ter gelegenheid van de Dag van de Mantelzorg. Sabine, een gast van een inloophuis, zet mantelzorgers in het zonnetje. Sabine heeft zelf kanker en bedankt in deze video haar partner Arie voor al zijn zorg en steun.

Iedereen die geraakt is door kanker, dus ook mantelzorgers zijn altijd van harte welkom bij Poppy's. Loop gerust eens binnen.

Ga voor meer informatie en tips over mantelzorg naar: https://www.kanker.nl/mantelzorg
Poppy's vriendenkring

Vele mensen dragen onze stichting een warm hart toe en willen helpen. Als particulier kun je ons Inloophuis steunen, al vanaf €1 per maand. Word nu Vriend van Poppy's en bouw mee aan de ontmoetingsplek waar iedereen die geraakt is door kanker, even thuis kan komen. Je donatie is vaak aftrekbaar van de belasting. 
Meer weten? Mail ons op info@inloophuispoppys.nl.

Wil je een schenking overmaken? Dat kan op:

NL81 RABO 0187 4646 77

t.n.v. Stichting Inloophuis Poppy’s in Oosterhout

Inloophuis Poppy’s
Mathildastraat 69
4901 HC Oosterhout
info@inloophuispoppys.nl
tel. 06 – 81 30 97 70

Openingstijden:
Maandag: 13.30 – 16.00 uur
Dinsdag: 10.00 – 12.00 en 13.30 – 16.00 uur
Donderdag: 10.00 – 12.00 en 13.30 – 16.00 uur

Zie ook onze activiteitenkalender.

Heb je een vraag of wil je meer weten? Klik hieronder verder naar onze website, Facebook en LinkedIn, of stuur ons een email.
Website Inloophuis Poppy's
Volg Inloophuis Poppy's op Facebook
Volg Inloophuis Poppy's op LinkedIn
Email Inloophuis Poppy's
Copyright © 2019 Stichting Inloophuis Poppy's - Oosterhout, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

 


This email was sent to <<Emailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Stichting Inloophuis Poppy's - Oosterhout · Mathildastraat 69 · Oosterhout, Nb 4901 HC · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp