Copy

Nieuwsbrief juli 2019

Vlotte verhuizing 
Een flinke klus werd dankzij vele helpende handen snel geklaard. In slechts enkele dagen is Poppy's verhuisd naar nieuwe locatie Mathildastraat 69, Oosterhout. Aan alle klussers, sjouwers, poetsers en andere duizendpoten DANKJEWEL voor jullie hulp! Ook benieuwd naar ons nieuwe huis? Kom vooral een kijkje nemen. Onze inloop en activiteiten zijn weer als vanouds van start. Van harte welkom! 
Save the Date: Poppy's Golfdag
Poppy’s Golfdag – 12 oktober 2019 
  • Golfbaan Landgoed Bergvliet, Salesdreef 2 in Oosterhout
  • Zaterdag 12 oktober 2019
  • Golfen, netwerken en met uw aanwezigheid Inloophuis Poppy’s steunen, zodat Poppy’s haar gasten een informele, ongedwongen en huiselijke ontmoetingsplek kan blijven bieden.
  • Klik HIER voor alle informatie over dit bijzondere evenement
Interesse? Stuur ons een mail op info@inloophuispoppys.nl o.v.v. “Golfdag” en wij sturen u bericht zodra meer informatie bekend is. 
Stichting Op den Alpe Rijen
Op Den Alpe Rijen zet zich net als Poppy's in voor wie geraakt is door kanker. Samen met een bijzondere groep vrijwillgers realiseren zij persoonlijke initiatieven dichtbij huis en vervullen wensen. We dragen elkaars activiteiten een warm hart toe en werken regelmatig samen. Lees meer.
Tip: Wandelen en midgetgolf
De wandelactiviteit van Poppy's is erg geliefd. Op 2 augustus is er een speciale editie: wandelen én midgetgolfen! Locatie: De Leemput in Rijen. Klik hier voor informatie en om je aan te melden. 
Tip: Poppy's Diner in zomerse sferen

Op 22 augustus staat er een koud buffet op het menu. Het is tenslotte zomer!
Vers bereid, zodat u kunt genieten van een verse, gezonde en smakelijke maaltijd. Schuif aan voor een gezellige en sfeervolle avond. Meer informatie en aanmelding

Vrijwilliger stelt zich voor
In deze rubriek stellen we je voor aan de vele vrijwillig(st)ers waar Poppy’s op draait. Ieder heeft zijn talenten en natuurlijk een eigen verhaal.

Kaarina Heringa: 'Het Inloophuis trok al jaren mijn aandacht toen ik zelf nog met kwetsbare doelgroepen werkte. Ik vond het een heel geslaagd voorbeeld van hoe vrijwilligers hun krachten zo weten te bundelen dat er plek, een voorziening ontstaat die uitgroeit tot een volwaardige partner in het zorgnetwerk.
Op dit moment ondersteun ik Poppy's met allerlei vormen van PR en communicatie.
Lees hier verder.
Stem op Poppy's als hét goede doel
Ons Inloophuis doet mee met de Actie Warm Hart 2019 van de KRO-NCRV. Als één van de goede doelen die bijdragen aan een warme, zorgzame samenleving, maken we kans op een geldbedrag. Ons Inloophuis ontvangt geen structurele subsidie, dus strijden we voor dit steuntje in de rug. Zeg het voort aan familie, vrienden, kennissen, collega’s, buren en meer!

Via deze link kun je meteen je stem uitbrengen. Wil je eerst graag meer over Inloophuis Poppy’s lezen, klik dan hier. Onderaan de pagina staan twee opties:

  • STEM&STEUN: hierbij brengt je een stem uit op Poppy’s èn wordt je voor € 6,- voor één jaar lid van KRO-NCRV; zij maken vervolgens € 10,- over naar Poppy’s.
  • STEM: je brengt je stem uit op Poppy’s, zonder lid te worden.

Vul je gegevens in en vink het hokje aan. Klik dan op de blauwe STEM-button.

Je krijgt nu een mail van deze actie. Pas als je via de link je stem bevestigt, is je uitgebrachte stem definitief. Hartelijk dank voor je stem en steun! 

Leestip

‘Als kanker je gezin treft’ - Bij de diagnose kanker staat je wereld even stil. Maar het dagelijkse gezinsleven gaat wel door. Een belangrijke vraag waar je als ouder mee te maken krijgt, is: hoe gaan we met de kinderen om? Wat vertellen we wel en wat niet? En wat kunnen we aan reacties verwachten? Leoniek van der Maarel geeft in dit boek tips aan ouders die te maken hebben met kanker in hun gezin: bij een van de ouders of kinderen. Helder en concreet legt ze uit wat je kunt doen om de kinderen, passend bij de leeftijdsfase, goed te begeleiden in deze moeilijke situatie. Dit boek is ook bedoeld voor leerkrachten, verzorgers en mensen uit de omgeving van het getroffen gezin. Leoniek van der Maarel is orthopedagoog en begeleidt kinderen die te maken krijgen met ziekte of verlies in het gezin. 

(Met dank aan Bol.com, die dit boek aan Inloophuis Poppy’s heeft geschonken).

Sponsor in the spotlight
Tijdens en na onze verhuizing hebben deze sponsoren geheel belangeloos beschikbaar gesteld:

Goodflooring heeft in het nieuwe pand de vloeren hersteld en geëgaliseerd. Ook hebben ze de inloopmat gesponsord.  Van Dreamland mochten we de geweldig handige bus gebruiken.
Tot slot leende Albert Heijn Keiweg ons haar rol/-transportkarretjes uit.

Hartelijk dank voor deze steun! 
Poppy's vriendenkring

Vele mensen dragen onze stichting een warm hart toe en willen helpen. Als particulier kun je ons Inloophuis steunen, al vanaf €1 per maand. Word nu Vriend van Poppy's en bouw mee aan de ontmoetingsplek waar iedereen die geraakt is door kanker, even thuis kan komen. Je donatie is vaak aftrekbaar van de belasting. 
Meer weten? Mail ons op info@inloophuispoppys.nl.

Wil je een schenking overmaken? Dat kan op:

NL81 RABO 0187 4646 77

t.n.v. Stichting Inloophuis Poppy’s in Oosterhout

Inloophuis Poppy’s
Mathildastraat 69
4901 HC Oosterhout
info@inloophuispoppys.nl
tel. 06 – 81 30 97 70

Openingstijden:
Maandag: 13.30 – 16.00 uur
Dinsdag: 10.00 – 12.00 en 13.30 – 16.00 uur
Donderdag: 10.00 – 12.00 en 13.30 – 16.00 uur

Zie ook onze activiteitenkalender.

Heb je een vraag of wil je meer weten? Klik hieronder verder naar onze website, Facebook en LinkedIn, of stuur ons een email.
Website Inloophuis Poppy's
Volg Inloophuis Poppy's op Facebook
Volg Inloophuis Poppy's op LinkedIn
Email Inloophuis Poppy's
Copyright © 2019 Stichting Inloophuis Poppy's - Oosterhout, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

 


This email was sent to <<Emailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Stichting Inloophuis Poppy's - Oosterhout · Mathildastraat 69 · Oosterhout, Nb 4901 HC · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp