Copy

~ Inloophuis Poppy's ~
Nieuwsbrief januari 2019

Namens bestuur en vrijwilligers van ons Inloophuis de beste wensen voor 2019! Samen met onze gasten, betrokkenen, sponsoren en ieder die Poppy's een warm hart toedraagt bouwen we verder aan ons Inloophuis. De deuren staan open voor ontmoeting en activiteit. Wees welkom! 
Omdat januari voor velen een drukke maand is, houden wij ons nieuws dit keer kort. Lees hieronder verder voor aankomende activiteiten en evenementen. Tot ziens!

17 januari: Informatie-avond Uitvaartzorg Drimmelen

Poppy’s heeft hard gewerkt aan haar bekendheid. We zijn er immers voor de gehele Amerstreek. Daarom zijn wij erg blij met de uitnodiging van Uitvaartzorg Drimmelen om op 17 januari op locatie een presentatie te mogen geven.

Inwoners van Drimmelen e.o. kunnen dan kennismaken met ons Inloophuis. Poppy's en Uitvaartzorg Drimmelen werken samen in het ondersteunen van iedereen die te maken heeft met ziekte, rouw en kwetsbaarheid. Lees meer.  

De inloop met koffie/thee en lekkers is om 19.00 uur. Vanaf 19.30 tot 21.00 uur vertelt Poppy's over het aanbod van het Inloophuis. Medewerkers van beide organisaties zijn aanwezig voor al uw vragen en wat u verder met hen wilt delen.
Graag vooraf aanmelden.
Bikertocht voor Poppy's 
Zondag 24 februari: Mountainbiken voor de strijd tegen kanker

Actie in de strijd tegen kanker. Een stiltemoment tijdens het parcours. Met na afloop voor iedere renner een paarse crocus. Inmiddels al jaren een begrip en een indrukwekkende tocht: Cross For The Crocus. 

De opbrengst van de Cross gaat in zijn geheel naar goede doelen, waaronder Poppy's, waarbij de strijd tegen kanker centraal staat. Ons Inloophuis is ook bij de Cross aanwezig.

'De deelnemers krijgen een gevarieerd parcours voorgeschoteld en de verzorgingsposten zorgen voor de nodige versnaperingen. De routes lopen door de prachtige Oosterhoutse en Rijense bossen.' Ook dit jaar belooft weer een bijzonder evenement te worden, waarbij bovendien een kids clinic georganiseerd is.

Vorig jaar reden bijna maar liefst 1200 bikers mee. De inschrijving is nu geopend. De Cross is ook op Facebook te volgen. 

Vacatures
Poppy’s kan haar deuren openzetten dankzij enthousiaste vrijwilligers met allerlei talenten. Onze wens is om het Inloophuis nog bekender te maken.

Momenteel zoeken wij versterking voor ons PROMOTIETEAM en VERWENPLEIN.
Lees meer.
Activiteiten uitgelicht
Ons Inloophuis biedt gevarieerde activiteiten aan gericht op ontspanning en (creatieve) ontwikkeling. Van schilderen en wandelen tot yoga en meditatie; interessante lezingen, gespreksgroepen of gewoon samen koffie drinken.

Om de zinnen te verzetten, om contact te leggen of tijd door te brengen met anderen die weten wat het is. Zo ervaar je hoe je ondanks dat je geraakt bent door kanker, midden in het leven kunt blijven staan. 

Op onze activiteitenkalender vindt je alle informatie.
Graag vooraf voor een activiteit aanmelden.
Op 14 januari verzorgt onze natuurvoedingsdeskundige een workshop over de vraag: Welke voedingstoffen heb je nodig? 
Op 14 januari start ook de nieuwe activiteit Zingen met elkaar onder leiding van professioneel muzikant Rensz Gorisse. 
Op 15 januari kun je deelnemen aan het spel 'Stap voor stap'. Hoe pak je het leven weer op na een diagnose, verlies of in tijden van rouw? Deze ochtend is speciaal voor bezoekers die nog niet eerder aan deze activiteit hebben meegedaan.
Even tot rust komen, een moment voor jezelf, deskundig begeleid door stress- en burn-outcoach Roel van Heel. Op 16 januari verzorgt hij een meditatie
                  Gezellig gourmetten!
Op 17 januari komen heerlijke geuren je tegemoet als je Poppy's binnenstapt. Albert Heijn Keiweg nodigt je van harte uit om aan te schuiven bij een compleet verzorgde gourmet! Peter Lips, manager bij deze AH, licht toe: 'Wij zijn lokaal betrokken en dragen onze 'buren' van het Inloophuis een warm hart toe. Met veel plezier sponsoren wij deze culinaire avond voor de gasten van Poppy's.'
Graag vooraf aanmelden.
Op 18 januari gaan we wandelen. Wind of sneeuw? Het maakt niks uit want we genieten van het buiten zijn, verhalen delen of gewoon stil in je eigen gevoel mee lopen. Alles mag. Na afloop drinken we samen warme chocomel of koffie/thee. 
Lezing 'Een naderend levenseinde'

23 januari
Met spreker Willem van Nijnatten (voormalig huis- en SCEN-arts)

De lezing start om 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur).
Meer informatie en aanmelding
Klik HIER voor de volledige activiteitenkalender
Website Inloophuis Poppy's
Volg Inloophuis Poppy's op Facebook
Email Inloophuis Poppy's
Volg Inloophuis Poppy's op LinkedIn
Copyright © 2019 Stichting Inloophuis Poppy's - Oosterhout, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

 


This email was sent to <<Emailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Stichting Inloophuis Poppy's - Oosterhout · Postbus 126 · Oosterhout, Nb 4900 AC · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp