Copy

Nieuwsbrief oktober 2019

Nieuwe pand officieel geopend! 
Op 27 september is ons Inloophuis officieel geopend aan het nieuwe adres Mathildastraat 69! We kijken terug op een feestelijke samenkomst met onze gasten, vrijwilligers, bestuur en iedereen die ons een warm hart toedraagt. Burgemeester Mark Buijs heeft tot onze grote eer deze speciale dag, waarop ook ons 5-jarig bestaan is gevierd, bijgewoond. Dank voor alle felicitaties, bloemen en jullie aanwezigheid!

Met dank aan Sjoerd van Dijk voor de foto's van onze burgemeester.
Geslaagde Poppy's Golfdag

De voorspelde regen hield niemand tegen om bevlogen de groene baan op te gaan voor ons Inloophuis! Van het uitdagende toernooi tot de goede gesprekken in de late uurtjes was deze 2e editie van Poppy's Golfdag zeer geslaagd te noemen. Dank aan alle deelnemers voor hun enthousiasme en sportiviteit, de organisatie voor een prachtig programma, Landgoed Bergvliet voor haar culinaire gastvrijheid en tot slot alle vrijwilligers en betrokkenen die deze dag mogelijk hebben gemaakt. Tot volgend jaar!
Groepsfoto: Pim van Dongen

Vrijwilligersdag 

Rond de tijd dat ons nieuwe Inloophuis werd geopend, beleefden de vrijwilligers van Poppy's een speciale Vrijwilligers-Bedankdag. Op een zonovergoten middag in de tuin van Uitvaartzorg Drimmelen heeft de groep de middag doorgebracht met een bijzonder programma.
Zo lagen er 50 "mijnen" in het veld. Setjes van 2 vrijwilligers moesten elkaar, geblinddoekt, door het mijnenveld loodsen. Goed samenwerken en aandachtig luisteren waren hierbij van groot belang. Verder kwamen verborgen talenten naar boven, zoals prachtig piano spelen of lekker koken. De sfeer was saamhorig en ontspannen!, vertelde men na afloop.
"We hebben elkaar op een andere manier leren kennen. Bijzonder was onder leiding van Rensz Joosen, die ook de activiteit zingen voor Poppy's verzorgt, een canon te zingen." 
Dank aan het comité voor het organiseren van deze vrijwilligersdag!  

Vrijwilliger stelt zich voor
In deze rubriek stellen we je voor aan de vele vrijwillig(st)ers waar Poppy’s op draait.

Wim van Hagen: 'Ik was betrokken bij de opbouw van het Inloophuis en help graag mee bij de grote evenementen.Vrijwilligerswerk geeft je leven meer inhoud. '
Lees hier verder.
Uitslag KRO-NCRV Warm Hart
Ons Inloophuis heeft deelgenomen aan de Actie Warm Hart 2019 van de KRO-NCRV. Helaas zijn we niet bij de laatste 5 geëindigd maar wel ontzettend blij met alle support die we hebben gekregen: Ruim 220 stemmen mochten we ontvangen! Dank aan iedereen die op Poppy's heeft gestemd! 
Tip van ons gastteam
Bij ons Inloophuis kun je ook pinnen, aldus de dames en heren van ons gastteam. Veel gasten weten dit niet, is hun ervaring, daarom zijn we blij dat ze ons hierop attenderen. Bedankt voor de tip!
Vacatures
Ons Inloophuis is volop in beweging en kan allerlei versterking gebruiken. Momenteel zoeken wij een PR & Communicatie-kei en meer. Kijk hier voor alle vacatures. 
Santa Run 14 december 2019
We staan nu al te trappelen bij de start: Poppy's is ook dit jaar weer goed doel voor de Santa Run! Inschrijving start half november. Ren of wandel mee voor ons Inloophuis! Alle informatie volgt binnenkort.
Kijktip Kruispunt: 'Aan de andere kant'

Tip van een nieuwsbrieflezer:
Stel je werkt in een ziekenhuis en je krijgt zelf borstkanker. Welke gevolgen heeft dat dan voor je werk? Hoe is het om aan de andere kant van de behandeltafel te zitten? Dit overkwam Hester en Linda, zelf werkzaam als arts. In Kruispunt vertellen zij hoe ze hun heftige ervaringen positief inzetten op hun werk. Hoe geef je zo'n beproeving een positieve wending? “Ik neem mijn ervaringen mee naar mijn patiënten en hoop daardoor als arts nog toegankelijker te zijn.” Kruispunt maakte deze thema-aflevering in het kader van Borstkankermaand. Klik hier om hem te bekijken. 

Sponsor in the spotlight
Dankzij gulle giften, o.a. van Roparun en de Rabobank, kon de nodige apparatuur aangeschaft worden voor de keuken in ons nieuwe Inloophuis. Zo kunnen we de vele koppen koffie en thee extra prettig verzorgen maar ook koken, zoals voor het maandelijkse Poppy's-diner. Hartelijk dank voor deze welkome sponsoring!
Ook geïnteresseerd om ons te sponsoren? We vertellen u graag over de mogelijkheden via info@inloophuispoppys.nl. 
Stichting Op den Alpe Rijen
Op Den Alpe Rijen zet zich net als Poppy's in voor wie geraakt is door kanker. Samen met een bijzondere groep vrijwillgers realiseren zij persoonlijke initiatieven dichtbij huis en vervullen wensen. We dragen elkaars activiteiten een warm hart toe en werken regelmatig samen. Lees meer.
Poppy's vriendenkring

Vele mensen dragen onze stichting een warm hart toe en willen helpen. Als particulier kun je ons Inloophuis steunen, al vanaf €1 per maand. Word nu Vriend van Poppy's en bouw mee aan de ontmoetingsplek waar iedereen die geraakt is door kanker, even thuis kan komen. Je donatie is vaak aftrekbaar van de belasting. 
Meer weten? Mail ons op info@inloophuispoppys.nl.

Wil je een schenking overmaken? Dat kan op:

NL81 RABO 0187 4646 77

t.n.v. Stichting Inloophuis Poppy’s in Oosterhout

Inloophuis Poppy’s
Mathildastraat 69
4901 HC Oosterhout
info@inloophuispoppys.nl
tel. 06 – 81 30 97 70

Openingstijden:
Maandag: 13.30 – 16.00 uur
Dinsdag: 10.00 – 12.00 en 13.30 – 16.00 uur
Donderdag: 10.00 – 12.00 en 13.30 – 16.00 uur

Zie ook onze activiteitenkalender.

Heb je een vraag of wil je meer weten? Klik hieronder verder naar onze website, Facebook en LinkedIn, of stuur ons een email.
Website Inloophuis Poppy's
Volg Inloophuis Poppy's op Facebook
Volg Inloophuis Poppy's op LinkedIn
Email Inloophuis Poppy's
Copyright © 2019 Stichting Inloophuis Poppy's - Oosterhout, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

 


This email was sent to <<Emailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Stichting Inloophuis Poppy's - Oosterhout · Mathildastraat 69 · Oosterhout, Nb 4901 HC · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp