Copy
Circular informativa 
        Mira aquest correu al navegador

JORNADA
7 de març 2016
Eficiència i Confort als habitatges 

Estratègia Catalana per la Rehabilitació energètica d’edificis (estalvi d’energia)

La rehabilitació energètica d’edificis és una estratègia clau per assolir l’estalvi d’energia que necessita el sector residencial i terciari. En el cas de la nova construcció, la Directiva Europea 31/2010 assegurarà que a partir del 2020 els edificis siguin de consum d’energia gairebé zero, però el consum energètic més important del sector és a causa dels edificis existents.

Per aquest motiu, l’ICAEN lidera l’Estratègia Catalana de Rehabilitació Energètica dels Edificis, juntament amb l’Agència d’Habitatge de Catalunya i també s’ha impulsat un Quadern Pràctic per promoure les mesures passives i actives de rehabilitació energètica i veure el seu impacte en la qualificació energètica dels edificis.


El control de l’habitatge

Per aconseguir que els sistemes de control i gestió dels habitatges es puguin implementar en el món de la construcció, és necessari que els actors principals estiguin ben coordinats: Administració, tècnics i empreses.

L’Administració aporta la legislació i normes per impulsar els projectes on es reguli com establir els sistemes de gestió en nous edificis i en habitatges ja construïts. Els tècnics, amb les necessitats dels clients, dissenyen els nous edificis de consum gairebé zero i rehabiliten els ja existents, on incorporen aquestes millores.

Les empreses aporten I+D+i, amb la innovació en els nous sistemes de control com, per exemple, Somfy, que presenta una de les solucions més revolucionàries del mercat, oferint el control de l’habitatge des d'un smartphone o tablet connectat a Internet per moure la casa des de qualsevol lloc del món.

 

Dia: Dilluns, 7 de març del 2016
Lloc: Auditori del Gremi de Constructors d'Obres de Barcelona i Comarques 
(Gran Via de les Corts Catalanes, 663, baixos). 
Horari: 17:00 h. 
 
PROGRAMA
 
17:00 h.       Benvinguda i presentació.
17:05 h.       Estratègia Catalana per la Rehabilitació energètica d'edificis.
                   Lluís Morer, Cap de Programa d'Estalvi i Eficiència Energètica de l'ICAEN.
17:30 h.       El control de l'habitatge.
                   Albert López, Arquitecte especialista de SOMFY.
18:15 h.       Torn obert de paraules i demostracions pràctiques

Preguem confirmeu l'assistència al telèfon 932 659 430 o a 
actes@gremi-obres.org

GREMI DE CONSTRUCTORS D'OBRES DE BARCELONA
Gran Via de les Corts Catalanes 663, 6è, 08010 Barcelona   
Tel. 932 659 430   info@gremi-obres.org

Abans d'imprimir aquest missatge, pensa si és imprescindible fer-ho. 
El contingut d'aquest missatge i els seus annexos és confidencial. En el cas que vostè no sigui el destinatari del mateix, li comuniquem la prohibició de la seva utilització, divulgació i/o còpia, sense la corresponent autorització. Si ha rebut aquest missatge per error, agrairíem ho comuniqui immediatament al remitent i procedeixi així mateix a la seva destrucció.
Share
Tweet
Forward
+1
Share