Bekijk deze e-mail in de webbrowser

Nieuwsbrief VV Nieuw Woensel
Editie: december 2022
Beste Nieuw Woensel, 

De laatste nieuwsbrief alweer voor dit jaar.  De winterstop bij Nieuw Woensel is een feit. Zo kunnen we allemaal weer even opladen voor de volgende helft van het seizoen. Allereerst een groot compliment naar onze vrijwilligers die er maar mooi voor zorgen, dat wij met zijn allen kunnen blijven voetballen. Verderop in deze nieuwsbrief een verslag van de vrijwilligersborrel. Ook is er een hele leuke en lekkere oliebollen actie voor onze vrijwilligers. Hopelijk hebben jullie ervan genoten en anders heb je nog heel even de tijd en wel tot en met 24 december 2022.
Na de winterstop wordt er tot en met mei voetbal gespeeld. Dus eigenlijk maar een paar maandjes. Als je het zo bekijkt dan vinden jullie wellicht een gaatje in jullie agenda om bijvoorbeeld  mee te helpen met activiteiten, leuke items voor deze nieuwsbrief te bedenken, gezellig meedraaien met het wedstrijdsecretariaat, de kleding offertes maken voor sponsoring en/of  meehelpen met de tuchtzaken. De laatste twee kunnen prima vanuit thuis. We doen de taken samen met elkaar en ja soms is het druk maar je krijgt er heel veel voor terug. Druk heeft iedereen het, daarom hakken we de taken in stukjes zodat het behapbaar blijft. Denk er eens goed over na en mail voor meer informatie naar vrijwilligers@nieuw-woensel.nl.
Wij wensen jullie allemaal gezellige feestdagen en geniet met en van elkaar. 

SPELER VAN DE MAAND

   Graag wil ik jullie voorstellen aan deze topper!

  • Naam: AhmedSaid
  • Leeftijd: 9 jaar
  • Team: :JO10-3
  • Positie en droompositie: spits
  • Voetbal idool: Benzema en Ronaldo
  • Favoriete voetbalclub: PSV
  • Favoriete voetballand: Spanje
  • Wat betekent voetbal voor jou: met veel plezier spelen
  • Mooiste voetbalmoment in je leven: voetbal wedstrijden

                         
DRINGEND VERZOEK

aan jullie om de goals op te ruimen na de training en na de wedstrijden.
Dat wil zeggen van de velden af, naar het verharde gedeelte rond de velden. En dan niet op de doorgang tussen veld 1 en 2, daar moet o.a. de grasmaaier tussendoor kunnen. De doelen mogen niet aan de rand binnen de omheining blijven staan, om ongelukken te voorkomen. Daar zijn we met zijn allen verantwoordelijk voor. Ook de goals die ingeklapt kunnen worden, graag inklappen. Dat is voor de gemeentemedewerker fijn als die de kunstgrasvelden opborstelt (gebeurd iedere week).  Laat de doelen ook niet midden, of aan de rand van de natuurgrasvelden staan. Er kan dan daar niet gemaaid, of lijnen gezet worden en die zijn toch best wel handig...
Dus laten we afspreken dat we in het nieuwe jaar gewoon even met elkaar de handen uit de mouwen steken en opruimen.


GELUKKIG TEAM 

Kijk eens wat een gelukkig team we hier hebben. Onze MO15-01. Bedankt voor het insturen, super leuk!
AFGELAST?

Binnen de Voetbal.nl-app is het mogelijk om via pushberichten op de hoogte te blijven van ontwikkelingen van jouw favoriete teams. Zo blijf je bijvoorbeeld op de hoogte van afgelastingen, wedstrijdwijzigingen en uitslagen. Kijk voor meer info op: 
https://www.voetbal.nl/push-berichten?utm_medium=email&utm_source=nieuwsbrief
KAMPIOENEN!

De JO13-02
Ongeslagen kampioen gewordenDe JO15-01
Voor het eerst in de 2e klasse en ongeslagen kampioen geworden.  Alle kampioensteams krijgen vanuit de vereniging friet, een snack en een drankje.
Trainers laat het even weten (communicatie@nieuw-woensel.nl) dan zorgt ons super kantine team hiervoor. 
Trotse ouders,  foto's zijn natuurlijk ook van harte welkom mail ze even door naar communicatie@nieuw-woensel.nl

VRIJWILLIGERSBORREL 17 DECEMBER 2022

Afgelopen zaterdag was er voor alle vrijwilligers een borrel georganiseerd.
Het was leuk om elkaar te leren kennen en met elkaar te buurten. Er waren oude bekende en nieuwe gezichten bij zowel jeugd als senioren. Uit verschillende invalshoeken van het voetbal , wedstrijdsecretariaat, kantine, scheidsrechters, trainers, activiteiten, schoonmaak etc.  
Voorzien van drankjes en hapjes was het een hele gezellige avond.  Onze Marinette was 45 jaar getrouwd, John ging even voor diskjockey spelen en onze Mia is beschikbaar voor een leuke man. 

            
HELE FIJNE FEESTDAGEN ALLEMAAL 
TOT IN HET NIEUWE JAAR
Gezelligheid - Respect - Eerlijkheid - Betrokkenheid - Sportitiviteit

Volg ons op Instagram of ga naar onze website!

Website
Twitter
Instagram
Copyright © 2022 VV Nieuw Woensel, Alle rechten voorbehouden.