Copy
 

Signaal #19

Wat cultuur voor jou kan betekenen!

logo.png
 
Maandag 31 augustus

Bekijk in browser

 

We mogen weer

 

We hopen dat je hebt genoten van de zomer en van een heerlijke vakantie. En of dat nu in eigen tuin, in eigen land of elders al dan niet met mondkapje om was, met creativiteit en fantasie kom je overal. De kunst is om er iets van te maken, ondanks alle voorzichtigheid die geboden is en de maatregelen die onze vrijheid beperken. 

En ondanks alles zijn we blij dat we onze deuren weer mogen openen voor onze eerste cursisten van het nieuwe seizoen 2020-2021.  We zijn vandaag weer begonnen met dans en muziek. En over drie weken, vanaf maandag 21 september, mogen we ook weer aan de slag met beeldende kunst, fotografie en mode. We hebben er zin in! Jij toch ook!? Elkaar weer ontmoeten. Samen onze passie delen. Samen plezier maken. Samen groeien. Samen kunst maken. Samen.. op anderhalve meter. 

Veel plezier! 

 
 

Coronamaatregelen

#samenstaanwesterk

Helaas is COVID-19 niet voorbij en moeten we nog steeds rekening houden met de coronamaatregelen. We verzoeken je dan ook onze maatregelen te lezen voordat je ons een bezoek brengt in het Goltzius of bij een van onze dependances. Want alleen samen voorkomen we verdere verspreiding van het virus.

 

Agenda

ma 31 augustus t/m vr 4 september
 
Start cursussen 2020-2021
muziek en dans
wo 2 september
NIEUW! | Barre fit
gratis proefles Goltzius = vol!
vr 4 september
Peuterpop 
gratis proefles Goltzius
ma 21 t/m vr 25 september
Start cursussen 2020-2021 
beeldende kunst, fotografie en mode
ma 21 september
Moderne dans
9-12jr

gratis proefles Goltzius
ma 21 september
Boys Class 
gratis proefles Goltzius
di 22 september
NIEUW! |Textielkunst
gratis proefles Goltzius
wo 23 september
NIEUW! |Kunst ben jij 
gratis proefles Goltzius
do 24 september
NIEUW! | Duurzaam modeatelier
gratis proefles Goltzius
za 17 oktober
NIEUW! | Smartphone fotografie experts
gratis proefles Goltzius
 

De herfst komt eraan!

 

 

Gratis proeflessen

Muziek en dans

 
Vanaf vandaag gaan de muziek- en danscursussen van start. Vanaf 21 september kunnen cursisten beeldende kunst, fotografie en mode weer aan de slag. In de gemeenten Peel en Maas respectievelijk Horst aan de Maas zijn we actief met muziekcursussen. In gemeente Venlo bieden we cursussen in alle disciplines aan. Mensen die het een keer willen uitproberen, kunnen zich aanmelden voor een gratis proefles. Kijk hier snel verder voor lestijden, -locaties en tarieven, maak je keuze en meld je aan voor een gratis proefles!
 

 

Peuterpop

Ontmoet Dorrie en Karel

 
​Vrijdag van 9.00 tot 9.45 uur of van 10.00 tot 10.45 uur

Geniet je ervan om met je (klein)kind te zingen en muziekspelletjes te doen? In deze cursus ga jij als (groot)ouder samen met je (klein)kind - 1 t/m 3 jaar - op een speelse manier kennismaken met muziek. Docente Dorrie Besouw en haar lieve, enthousiaste vogelvriendje Karel nemen jullie mee op reis door een muzikale wereld voor de kleintjes. Aanmelden voor een gratis proefles op vrijdag 4 september kan via deze link.
 

 

Rookvrije zone

Ook bij Kunstencentrum Venlo

 

In het kader van gezondheid en veiligheid geldt vanaf 1 augustus 2020 een landelijk rookverbod op scholen en schoolpleinen. Kunstencentrum Venlo sluit zich daarbij aan. Wat betekent dat concreet voor onze leslocaties?

Lees er hier meer over. 

 

 

Moderne dans

Speciaal voor 9- tot 12-jarigen

 

Maandag van 17.00 tot 18.00 uur

Voor jongens en meiden die op zoek willen naar hun eigen dansgevoel is er moderne dans. Samen met onze dansdocente Isa Hoornsman ga je aan de slag met een goede techniek en jouw gevoel daarbij waardoor dansplezier gegarandeerd is! Op woensdag 2 september starten in Gymzaal De Meule de lessen voor 12+ (16.30 uur) en voor 14+ (17.30 uur). Ben jij in de leeftijd van 9 tot 12 jaar, dan starten we met een nieuwe groep op maandag 21 september in het Goltzius van 17.00 tot 18.00 uur. Meer weten en een keer uitproberen? Meld je hier aan voor een gratis proefles. 

 

 

Boys Class

Dans voor alléén jongens!

 

Maandag van 17.00 tot 18.00 uur

Een nieuwe cursus door onze dansdocente Isa Hoornsman voor alléén jongens in de leeftijd van 10 t/m 13 jaar. Maak kennis met deze stoere, energieke dansles waarin streetdance, moderne dans, diverse danstechnieken en elementen van breakdance én krachttraining samenkomen. Maandag 21 september is er een gratis proefles. Uitproberen? Lees hier snel verder en meld je aan. 

 

 

Cultuurcoaches

Hulp nodig?

 

In deze tijden van COVID-19 kunnen we ons voorstellen dat je hulp kunt gebruiken bij het realiseren van culturele plannen of je project? In gemeente Venlo is een netwerk van cultuurcoaches actief die jou als particulier, ondernemer of jouw vereniging verder kan helpen. Ook in deze rare tijden. Deze cultuurcoaches bieden ondersteuning en hebben een verbindende functie met een focus op een aantal aandachtsgebieden. Meer weten? Neem contact op met Erik Lamers.

 

 
 
logo-geel-top.png
Email Marketing Powered by Mailchimp