Copy
Ga met Ideo mee tijdens de VNSG EAM Gebruikersdag
Klik hier voor de online versie

Ga met Ideo mee op reis tijdens VNSG EAM Gebruikersdag op 12 april

De VNSG organiseert elk jaar de EAM Gebruikersdag bij SAP in 's-Hertogenbosch. Er komen circa 120 tot 150 Asset Management experts bij elkaar om de laatste stand van zaken op hun vakgebied te horen, ervaringen uit te wisselen en met elkaar te netwerken.

Een dagvullend programma met expertise sessies en ervaringen door gebruikers met aansluitend een netwerkborrel. De EAM Gebruikersdag is er voor professionals binnen service en onderhoud, voor zowel de business als IT.

Ideo sessie:
De reis naar intelligent Enterprise Asset Management?Jaap Giebels
Manager ClickSoftware Practice, Ideo
 
Aan de hand van concrete voorbeelden zal worden toegelicht hoe de nieuwste intelligente technologieën een directe bijdrage kunnen leveren aan een optimaal Enterprise Asset Management.
 
Op internet en social media wordt veel gesproken over Intelligent Enterprise Asset Management en de toegevoegde waarde binnen service en onderhoud. Dit heeft ook veel invloed op de verwachtingen van de klant. Toch hebben veel bedrijven moeite deze innovatieve technologieën concreet te implementeren in hun dagelijkse processen. 

Tijdens deze sessie zal Jaap Giebels van Ideo u mee op reis nemen binnen de wereld van Intelligent Enterprise Asset Management. Aan de hand van concrete voorbeelden wordt de toegevoegde waarde van de inzet van de nieuwste technologieën toegelicht. Tot slot zal hij u handvatten aanreiken om de eerste stappen in de reis naar Intelligent Enterprise Asset Management in uw organisatie toe te passen.

Ervaar het zelf!


Wist u dat al die futuristisch lijkende tools nu al concreet inzetbaar zijn en directe toegevoegde waarde kunnen leveren? Op onze stand kunt u een aantal van deze innovaties zelf ervaren.
 

IoTToilet - IoT in de praktijk


Inzet van IoT voor correctief, preventief en predictive onderhoud.


Ideo laat aan de hand van een mobiel toilet voorzien van sensoren zien hoe IoT in de praktijk toegepast kan worden. Monteurs en schoonmakers worden automatisch aangestuurd door middel van slimme sensoren in een mobiel toilet, een platform om data te verwerken en een werkordersysteem gebaseerd op ClickSoftware. Aan de hand van dit ludieke voorbeeldproces demonstreren we op de Ideo stand hoe deze technologie eenvoudig toe te passen is naar concrete oplossingen bij onze klanten.
Wat kan IoT voor uw service- en/of onderhoudsproces betekenen?

 

Augmented Reality


Wil je Augmented Reality zelf ervaren?


Waar staat de technologie nu? Hoe zet u Augmented Reality in voor uw bedrijf? Wij helpen u antwoord te krijgen op deze vragen! Kom bij ons langs voor een inspirerende demo met de Microsoft HoloLens.
 

Klantcase Alliander:
Verhoogde klanttevredenheid door optimalisatie van het planproces 


Aan de hand van de as-is en to-be processen zal toegelicht worden hoe de optimalisatie van het planproces binnen Infostroom Buitendienst heeft bijgedragen aan een efficiëntere inzet van medewerkers en een verhoogde klanttevredenheid.
 
Michiel Verkroost van Alliander zal u meenemen in de transitie van handmatig naar volledig geautomatiseerd plannen. Welke keuzes zijn er binnen Infostroom Buitendienst gemaakt om de efficiëntere inzet van medewerkers en keuzevrijheid van de klant in balans te houden?
Ontdek de verbeteringen die Alliander heeft weten te realiseren en leer van hun ervaringen.


Michiel Verkroost
Scrum Master Digitaliseren Buitendienst Infostroom, Alliander

Ideo 20 jaar!


Als SAP Recognised Expertise Partner voor Enterprise Asset Management mag Ideo niet ontbreken op deze EAM Gebruikersdag. Ideo viert deze maand alweer haar 20-jarig bestaan. In die 20 jaar hebben we een duidelijke focus gehad op het verbeteren van uw service- en onderhoudsprocessen, en dat zullen we ook de komende jaren blijven doen. We verwelkomen u graag op onze stand op de VNSG EAM Gebruikersdag. Ons 20-jarig jubileum laten we natuurlijk niet onopgemerkt voorbijgaan, want ‘Wie jarig is, trakteert!’

Wilt u ook bij de VNSG EAM Gebruikersdag aanwezig zijn?


De toegang tot de VNSG EAM Gebruikersdag is gratis. Klik op de onderstaande link voor het volledige programma en om u aan te melden.
Meer informatie en aanmelden
donderdag 12 april
08.30 - 18.00

SAP 

Amerikastraat 10
5232 BE, 's-Hertogenbosch
 


Deel deze uitnodiging

Forward
Share


Copyright © 2018 Ideo BV, All rights reserved.


nieuwsbrief opzeggen nieuwsbrief instellingen aanpassen

Email Marketing Powered by Mailchimp