Copy
View this email in your browser
Αξιότιμοι Κύριοι/Κυρίες,

Η Εταιρεία μας δύναται να προσφέρει στην ξενοδοχειακή σας μονάδα ΔΩΡΕΑΝ κάλυψη, αναφορικά με την πρόσφατη ανάγκη για ιατρική υποστήριξη, που προβλέπεται από την Κοινή Υπουργική Απόφαση 1881/29.5.2020.

Στην Κοινή Υπουργική Απόφαση επιβάλλεται (με προθεσμία τις 20/6/20) ο ορισμός «συνεργαζόμενου ιατρού ανάλογης ειδικότητας ή εμπειρίας» (άρθρο 4.3), «ο οποίος ενεργεί βάσει των οδηγιών του ΕΟΔΥ για τον έλεγχο του COVID-19 και ειδικότερα είναι εκπαιδευμένος στη λήψη ρινοφαρυγγικού δείγματος για μοριακό έλεγχο από ύποπτο κρούσμα. Παράλληλα, στο πλαίσιο της τηλεϊατρικής έχει τη δυνατότητα παρακολούθησης ύποπτου κρούσματος και στενών επαφών του» (Ενότητα Δ.2 του Παραρτήματος Ι).

Σε περίπτωση ύποπτου κρούσματος ο συντονιστής για το σχέδιο δράσης (Ενότητα Α1 του Παραρτήματος Ι) θα επικοινωνεί με έναν από τους υπευθύνους ιατρούς της εταιρείας μας, ο οποίος θα εκτιμά, αν υπάρχει αναγκαιότητα ελέγχου για κορωνοϊό.

Η δειγματοληψία θα γίνεται από επαγγελματία υγείας της περιοχής της ξενοδοχειακής σας μονάδας σύμφωνα με τις γραπτές υποδείξεις μας (ή από δικό μας συνεργάτη αν η μονάδα βρίσκεται εντός του λεκανοπεδίου της Αθήνας), σύμφωνα με τα δικά μας πρωτόκολλα και μέτρα ασφαλείας και με τη χρήση ατομικού σετ που θα σας έχουμε προμηθεύσει. Το σετ περιλαμβάνει και γρήγορο τεστ για άμεση εκτίμηση, εν αναμονή του μοριακού ελέγχου.

Το δείγμα σε ειδική τετραπλή συσκευασία (περιλαμβάνεται στο σετ) θα αποστέλλεται στο εργαστήριο μοριακής βιολογίας, το οποίο είναι πιστοποιημένο με ISO 9001:2015 (Αριθμός πιστοποιητικού 6133.159/18).

Η ιατρική ομάδα της εταιρείας μας θα προβαίνει άμεσα σε όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες σε περίπτωση θετικού κρούσματος. Οι διαδικασίες περιλαμβάνουν ιχνηλάτηση των επαφών του κρούσματος, καταγραφή των συμπτωμάτων και τυχόν υποκείμενων νοσημάτων, συμπλήρωση των απαραίτητων δελτίων και αναφορά του κρούσματος στον ΕΟΔΥ. Όλες οι διαδικασίες γίνονται χωρίς φυσική επαφή, με μεθόδους τηλεϊατρικής, στην οποία η εταιρεία μας έχει 20ετή εμπειρία.

Αν επιθυμείτε τη συνεργασία μας, επικοινωνήστε μαζί μας, ώστε να καθορίσουμε τις ακολουθητέες διαδικασίες.
Στην περίπτωση συνεργασίας μας, θα προσφέρουμε:
  • Δωρεάν ανάληψη εκ μέρους μας της ιατρικής ευθύνης για την ξενοδοχειακή σας μονάδα, αναφορικά με το εν λόγω σχέδιο δράσης.
  • Δωρεάν διαχείριση ύποπτων περιστατικών και ανάληψη όλων των απαιτουμένων ενεργειών σε περίπτωση θετικού δείγματος.
  • Μοριακούς ελέγχους για τον ιό στο προσωπικό του ξενοδοχείου σας, όποτε χρειάζεται, σε εξαιρετικά προνομιακή τιμή.
  • Σετ δειγματοληψίας (περιλαμβάνουν στολή προστασίας, προστατευτικά γυαλιά, μάσκα, γάντια, σκούφο, ποδονάρια, αντισηπτικό, στυλεό και φιαλίδια δειγματοληψίας, Rapid test για άμεση εκτίμηση, ασφαλή συσκευασία τετραπλά στεγανή για τη μεταφορά του δείγματος και σάκο απορριμμάτων μολυσματικού υλικού). Τα σετ δειγματοληψίας πρέπει να προϋπάρχουν στην ξενοδοχειακή μονάδα. (είναι με χρέωση).
  • Εξέταση δειγμάτων για γενετικό υλικό του νέου κορωνοϊού με μέθοδο μοριακής βιολογίας RT-PCR. (είναι με χρέωση).

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Με εκτίμηση,

Ηλίας Παπαζήσης MD, MSc
Γενικός Ιατρός
Επιστημονικός Διευθυντής

hoMed Medical | Iατροί 24h
http://1144.gr

info@1144.gr
Facebook
Website
Διευκρίνιση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Οι πληροφορίες που συμπεριλαμβάνονται σε αυτό το μήνυμα είναι εμπιστευτικές και η χρήση τους επιτρέπεται μόνον από τον αναφερόμενο παραλήπτη. Εάν έχετε λάβει το παρόν μήνυμα από λάθος και δεν είστε ο προοριζόμενος παραλήπτης, σας ενημερώνουμε ότι αποκάλυψη, αναπαραγωγή, διανομή ή οποιασδήποτε άλλης μορφής χρήση των περιεχομένων του παρόντος μηνύματος απαγορεύεται. Επίσης παρακαλείσθε να αποστείλετε το αρχικό μήνυμα στη διεύθυνση homed.medical@gmail.com καθώς και στη συνέχεια να διαγράψετε το μήνυμα από το σύστημά σας. Οι επικοινωνίες μέσω του Διαδικτύου δεν είναι απόλυτα ασφαλείς και για τον λόγο αυτό η ΟΥΡΑΝΙΑ ΜΑΞΟΥΡΗ Ε.Ε δεν αποδέχεται νομική ευθύνη για τα περιεχόμενα του παρόντος μηνύματος και για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί από ιούς που είναι δυνατόν να εισαγάγει. Σας Ευχαριστούμε, hoMed Medical

Δε θέλετε να λαμβάνετε τα ενημερωτικά δελτία μας?
Aπεγγραφη από τη λίστα.

Email Marketing Powered by Mailchimp