Copy
View this email in your browser

Velkommen til det første nyhedsbrev til alle frivillige i Røde Kors Kolding. 

Nyhedsbrevet udsendes hvert kvartal. Det sendes til aktivitetslederne, som bedes videresende det til deres frivillige og/eller bede Dea om en printet udgave som kan hænges op eller deles ud.
 

Ny aktivitet: Kommunikation

Kommunikation er en ny aktivitet i Røde Kors Kolding og udsender bl.a. dette nyhedsbrev. Formålet med Kommunikation er at udbrede kendskabet til de mange aktiviteter i Røde Kors Kolding og fortælle de gode historier via Facebook, hjemmeside, Instagram, annoncer, osv. Da det jo er jer, der har de gode historier, vil I også fremover blive kontaktet af os, og det håber vi, at I vil blive ved med at tage lige så pænt som I har gjort indtil nu 😊.

De frivillige i Kommunikation er:

Vi håber også, at I vil kontakte os, hvis I har en god historie, der fortjener at blive fortalt videre – skriv eller ring til Dea – tlf. 21 54 19 72, mail deasie@rodekors.dk

Den nye bestyrelse
Den nye bestyrelse er nu på plads og har holdt sit første møde – på grund af Corona lidt forsinket. Vi vil hvert kvartal via dette nyhedsbrev opdatere jer om bestyrelsens arbejde og vision for Røde Kors Kolding. Bestyrelsens fokuspunkter i 2020 er:
  • Lokalerne på Tvedvej
  • Styrkelse af organisationen på områderne: Administrative processer, IT og HR
  • Fokus på de frivillige 

FORMAND Peter Kim Pedersen: Jeg er på andet år frivillig i Røde Kors Kolding bestyrelse. Til daglig  er jeg selvstændig og beskæftiger mig primært inden for olie og gas, det maritime område og management.
Ansvarsområder: Familieaktiviteterne, Brændkjær projektet, Den kommunikerende bestyrelse, Ny kasserer, Kasserer i praksis.

NÆSTFORMAND Tom Sørensen: på 6. år frivillig og er tillige med i bestyrelsen. Bruger en del weekender som førstehjælpsinstruktør for primært unge mennesker, der er i gang med at tage kørekort. 
Ansvarsområder: Førstehjælp, Kommunikationsteam (2020), IT/HR (2021 + Henrik), Kasserer i praksis, Arbejder som instruktør.

MEDLEM OG KOMMUNEKREDS Henrik Aagaard Jakobsen: Jeg hedder Henrik og er 38 år jeg arbejder til dagligt med ledelse i forsvaret, jeg er frivillig i Røde Kors fordi jeg syntes det er spændende at arbejde med mennesker og deres motivation for at gøre en forskel for andre eller en sag. Jeg interessere mig meget for at vi i bestyrelse og i ledelsen af de frivillige kan gøre det på den smarteste måde, således vi bruge maksimal tid på at hjælpe dem med et behov.
Ansvarsområder: Butik, IT/HR (2021 + Tom), Kommunekreds.

MEDLEM Else Rasmussen: er pensionist, har arbejdet i Røde Kors butikken Kolding i over 10 år, laver lidt af hvert, ordner tøj i butikken, porcelæn og står ved kassen. 
Ansvarsområder: Praktiske til bestyrelsesmøder, Besøgstjenesten, Arbejder i butikken.

MEDLEM Lis Sander: Jeg hedder Lis Løgstrup Saders. I 2016 blev jeg uddannet til førstehjælpsinstruktør gennem Røde Kors. Herefter har jeg afholdt førstehjælpskurser i afdelingen og gennem landskontoret. I øjeblikket er jeg medlem af bestyrelsen og bestyrelsens kontakt til SprogCafeen. Jeg er stolt af at være med i Røde Kors og ser hvor stor en betydning de sociale aktiviteter har lokalt. I Kolding har vi adgang til gode lokaler og fantastiske frivillige - der er godt gang i flere aktiviteter og muligheder for endnu mere.
Ansvarsområder: Sprog cafeen, Patient og vågetjenesten, Arbejder som instruktør.

MEDLEM Momme Mailund: Jeg hedder Momme og er 50 år gammel. Jeg begyndte mit frivillige arbejde i Røde Kors i 2015 som en del "indsamlingsgruppen". Efter at have været med til at organisere landsindsamlingen i Kolding et par år, blev jeg indsamlingsleder i 2017, og i 2018 gik jeg ind i bestyrelsen. Derudover  er jeg er også med i Røde Kors Kolding Kommunekreds. I hverdagen er jeg rektor på et alment gymnasium. Jeg synes, at det er vigtigt, at give noget til andre, når man selv har overskud - både økonomisk og menneskeligt - og jeg kan rigtig godt lide de grundlæggende principper i Røde Kors.
Ansvarsområder: Indsamling, Julehjælp.

KASSERER Jens Bie Andersen: Jeg hedder Jens Bie Andersen og er ansat på landskontoret hos Røde Kors, hvor jeg til daglig arbejder med analyser af de opgaver Røde Kors sætter i gang. Jeg fungerer i øjeblikket som kasserer for afdelingen i Kolding indtil afdelingen får valgt en ny kasserer.

2nd SUPPLEANT Ole Kærup: Jeg har siddet i bestyrelsen siden 2015, og været bestyrelsesformand fra '15 til 20'. Jeg har været indsamlingsleder for landsindsamlingen i 15, 16 og 17. Tror på - at selv min sølle indsats - kan gavne og hjælpe andre der trænger til hjælp – lokalt, nationalt og internationalt!

1nd SUPPLEANT Lone Kølskov

Ny aktivitet: Gå Turen


Alle søndage i juni tilbyder Røde Kors Kolding nu også en fælles gåtur. Det er Sofia Lux der står bag, og går forrest 😊, på en gåtur med snak, fællesskab og natur, og turene starter ved Røde Kors, Kløvervej 33, kl. 16.00. Læs mere om Sofia og Gå Turen på Røde Kors Koldings Facebook - og del gerne, så vi får spredt nyheden.

Butikken på Kløvervej er fra d. 22. juni tilbage til det normale igen.
Efter nedlukning og nogle uger med begrænsede åbningstider har butikken på Kløvervej nu åbent som normalt igen. De "gamle" frivillige er tilbage og nye er kommet til.  Følg butikken på Facebook og del gerne! 
Tilbage er bare at sige god sommer og tak for indsatsen – I gør en forskel!
 
Dea Sievertsen
Aktivitetsleder Kommunikation
Facebook
Copyright © 2020 Røde kors Kolding, All rights reserved.


Vil du ikke længere modtage disse mails?
Du kan opdatere din profil eller afmelde dig nyhedsbrevet.

Email Marketing Powered by Mailchimp