Copy
Beste zangliefhebbers in Limburg!
 
Vanwege alle enthousiaste reacties die we kregen na de voorlopig laatste Zing en Beleef onder leiding van Hans Veldhuizen in Limburg lijkt het ons leuk om te onderzoeken of er behoefte is aan een vervolg. Daarom organiseren we in januari een workshopdag voor gedreven sopranen en alten.

Tijdens deze dag staan de prachtige duetten van Henry Purcell centraal. Wilt u meedoen? U bent van harte uitgenodigd in de Cellebroederskapel in 
Maastricht. Alle informatie treft u onder dit bericht. Aanmelden kan met de BLAUWE button.

Heel graag tot ziens bij Z!NG Purcell!

p.s. Bent u niet in de gelegenheid op 26 januari maar wilt u wel op de hoogte blijven van eventuele volgende ZING-activiteiten in Limburg? U kunt zich (uiteraard ook tenoren en bassen) aanmelden voor onze nieuwsbrief via onderstaande GROENE button. 

Hartelijke groet,
Marije de Vries - www.mpduo.nl

Z!NG PURCELL

Duetten van Purcell zingen
onder leiding van pianist/dirigent Hans Veldhuizen

We werken gedurende deze dag aan duetten van Henry Purcell (zoals o.a. 'Sound the Trumpet', 'Shepherd, Shepherd leave Decoying' en 'My Dearest, my Fairest'). Vanwege het repertoire is deze cursus alleen toegankelijk voor sopranen en alten.

We gaan er bij ZING Purcell vanuit dat de muziek vooraf (enigszins) wordt bestudeerd met behulp van de PDF en MP3's, zodat we sneller de diepte in kunnen t.a.v. intonatie, samenklank, frasering, dynamiek, etc.

De cursusdag zal plaats vinden in de monumentale, inspirerende Cellebroederskapel, Cellebroedersstraat 4, in Maastricht op:

Zaterdag 26 januari 2019
Deel 1: 10.30 - 12.30 uur
Deel 2: 13.45 - 15.45 uur


Kosten voor de ochtend- en middagsessie zijn in totaal € 39,- Dit bedrag is inclusief bladmuziek (PDF) en MP3.

Na betaling krijgt u de beschikking over de bladmuziek (PDF) en MP3 (met begeleidingsband).

Klik op onderstaande, blauwe button om u aan te melden. 
-- ZING PURCELL --MAASTRICHT INSCHRIJFFORMULIER
-- AANMELDEN NIEUWSBRIEF ZING IN LIMBURG

www.mpduo.nl

Copyright © 2019 Mpduo, All rights reserved.