Copy
Natuurfotograaf Theo Bosboom
vrijdag 18 januari -  Reisboekhandel De Noorderzon
 
View this email in your browser


Shaped by the Sea

presentatie door fotograaf Theo Bosboom
 
Op vrijdagavond 18 januari a.s. presenteert de Arnhemse landschaps- en natuurfotograaf Theo Bosboom in Reisboekhandel De Noorderzon zijn nieuwe fotoboek Shaped by the sea  over de Atlantische kust van Europa. Bosboom bezocht voor zijn project tal van spectaculaire stranden in Noorwegen , IJsland, de Faeröer eilanden, Schotland, Noord Ierland, Ierland, Frankrijk, Portugal en Spanje, in alle seizoenen en in alle weersomstandigheden.
 
Het boek vormt een fraai eerbetoon aan de kracht van de zee en de dynamiek van het strand en belicht daarnaast wat kleine zeedieren uit de zone tussen eb en vloed en de verscheidenheid aan geologische kenmerken langs de kust. Dit alles is gefotografeerd in Bosboom’s eigen stijl, met veel oog voor detail en vaak met verrassende nieuwe invalshoeken.
Tijdens de presentatie laat Bosboom veel mooie beelden uit het project zien en vertelt hij uitvoerig over ‘de making of’. Uiteraard kan het boek worden bekeken en is het mogelijk om een gesigneerd exemplaar aan te schaffen.

Theo Bosboom is sinds 2013 professioneel fotograaf, na een eerdere carrière als jurist. Hij werkt onder meer voor National Geographic en zijn werk wordt regelmatig bekroond bij bekende fotowedstrijden als Wildlife photographer of the year en De Zilveren camera.
 
 
Ja, ik meld me aan!
Copyright © 2019 De Noorderzon, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences