Copy
Online versie
NEWSFLASH /  BEST PRACTICE

Best practice: J.E.F., de Vlaamse autoriteit op het gebied van jeugdfilm


Benieuwd naar interessante projecten die tijdens het Creative Europe 2014-2020 programma het licht zagen? De Creative Europe Desks Vlaanderen en Fédération Wallonie-Bruxelles starten een publicatiereeks over opmerkelijke initiatieven in cultuur en MEDIA die steun kregen.
 
Afwisselend komen MEDIA en cultuur aan bod. De eerste MEDIA case is het innoverende J.E.F., het jeugdfilmfestival dat deze week op volle toeren draait.

We richten ons ook tot de culturele sector omdat de Europese interesse voor kruisbestuiving tussen de culturele en audiovisuele werelden blijft groeien.
 
Lees het artikel: MEDIA case study 1: JEF, the Flemish authority on youth film.

Bekijk de video.

 

 
Facebook
Twitter
Website
 
Algemene Verordening Gegevensbescherming

Sinds 25 mei 2018 volgt de Creative Europe Desk Vlaanderen de nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van de Europese Unie. Dit is de nieuwe privacywetgeving om de persoonsgegevens van Europese burgers beter te beschermen. Hiervoor pasten we ook ons privacybeleid aan. 

Heb je een vraag over de verwerking van je persoonsgegevens? Raadpleeg dan de info die het Departement Cultuur Jeugd en Media opstelde over gegevensverwerking en gegevensbescherming. ​Creative Europe Desk Vlaanderen valt namelijk onder dit departement van de Vlaamse Overheid​.
 
Wil je onze mailingen niet meer ontvangen? Schrijf je uit via deze link.