Copy
Avaa selaimessa
Bästa kunder,

Samtalen om att lätta på Corona-begränsningarna har ökat de senaste dagarna. Ekonomin har drabbats hårt och pressen att lätta på begränsningarna har ökat. Just nu verkar det som att vi steg för steg börjar återgå till det normala. Återigen har vi land i sikte.

Vi har sammanställt nya indikatorer på webbplatsen korona.talenom.fi som visar kundernas ekonomiska situation. Värdena ser till och med förvånansvärt lika ut som vid samma tidpunkt ifjol. Naturligtvis är situationen inte densamma för alla, variationen mellan företagen är stor. De allvarliga begränsningarna till trots verkar det ändå som att en konkursvåg bland företagen kan undvikas.

Samhället vill ta sitt ansvar för begränsningarna och även ge ekonomiskt stöd. Detta märks bland annat genom att många företag har ansökt om och erhållit coronastöd, de har kunnat hålla pengar i kassan och driftsförhållandena i skick. Företagare är också mycket uppfinningsrika och kreativa. Nya, fantastiska affärsidéer föds varje dag. Även konsumenterna har velat hjälpa – småföretags tjänster och produkter köps nu med eftertanke.

När det finns hopp finns det också en tro på framtiden, vilket hjälper till att bekämpa det värsta. Vi på Talenom hjälper dig i kampen med de olika ekonomiska situationerna. Med alla tillgängliga medel.

Hälsningar
Verkställande direktör
Otto-Pekka Huhtala
Talenom Oyj

 

Yrittämisen Iloa

www.talenom.fi

Peruuta uutiskirjeen tilaus | Muuta tietojasi
Twitter
Facebook
LinkedIn
Email