Copy
Nieuwsbulletin mei 2017
 
img-255-160-1
 
img-255-160-1
 
Wees erbij! De leukste MDA activiteiten tot de zomervakantie
Mei, juni en juli zitten bomvol leuke activiteiten en optredens. We hebben er een paar voor je geselecteerd...
Onze musicalafdeling is druk bezig met de voorbereidingen voor de musical Legally Blonde, eind juni is het muziekconcours Amstelveen voor viool, cello en piano er weer en we sluiten het pop/jazz seizoen af met een spetterende Popavond ‘Summer kick-off’ in P60.

Mocht je onze Open Dag op 1 april hebben gemist, dan heb je zaterdag 9 september een nieuwe kans want dan is er weer een Open Dag. Check de agenda op onze site voor alle voorspeelavonden, concerten en andere optredens zodat je niets hoeft te missen!
 
img-255-160-1
 
img-255-160-1
 
Moederdagconcert van
 Camerata Amstelveen 
14 mei in Abcoude
Het wordt een prachtig concert, waarin het strijkorkest laat horen wat ze zoal gaan spelen op hun tournee in Denemarken. De toegang voor dit Uitzwaai Concert is gratis, maar na afloop mag iedereen zelf bepalen hoe mooi hij of zij het vond, en een (vrijwillige) bijdrage geven aan de reis naar Denemarken. Iedereen is van harte welkom! 
 
img-255-160-1
 
MDA Wall of Fame
We zijn super trots op Dylan Prentner, leerling van onze gitaardocent Marcus de Jong! Hij heeft de eerste prijs gewonnen in de 2de categorie tijdens de Nordhorn Guitar Festival 2017.
 
 
Kunstproject Labyrint

Op zaterdag 17 juni vindt op het Stadsplein een uniek evenement plaats. Onder leiding van kunstenares Stephanie Rhode kan jong en oud meewerken aan een tijdelijk kunstwerk. Met het de creatie van het kunstwerk viert Amstelveen de jubilea van de stedenbanden met Berlijn Tempelhof-Schöneberg (Duitsland) en Villa El Salvador (Peru). 

Zin om Stephanie te helpen? Iedereen van 6 tot 106 kan meedoen. Werkzaamheden worden vanzelfsprekend afgestemd op leeftijd, wensen en fysieke mogelijkheden. Ga voor meer informatie naar de site.

 
img-255-160-1
 
BIJ DE BUREN
 

prince tribute night in p60

Ode aan poplegende Prince in P60 Amstelveen
Indrukwekkend eerbetoon aan de enige echte Prince
 
Op 21 april was het alweer een jaar geleden dat Prince overleden is. De Prince Tribute Night van 20 april is verplaatst naar donderdag 15 juni. Om zo deze rasartiest alsnog waardig te eren, met een optreden van The Funkalicious Collective en een dj-set van DJ Wilco.
 

 
 
 
img-255-160-1
 
 
 
 
 
VOLG MDA:
 
facebook   youtube