Copy
 
View this email in your browser

Waanzinnig mooi bedrag voor Kapilvastu in Nepal!

Wat ben ik trots op al mijn sponsors! Met elkaar is er een bedrag gerealiseerd van €4500 en een actieresultaat van152%! Dit geld komt ten goede aan het waterproject in Kapilvastu Nepal. En wat was ik afgelopen zaterdag graag afgereisd richting Nepal want ik had er zo hard voor gewerkt en er zo naar toegeleefd. Het Coronavirus zet de wereld momenteel in een andere modus. Vooralsnog is er een nieuwe datum gepland en start de groepsreis 18 november 2020. Dan gaan we echt Kapilvastu bezoeken en kan ik mijn fotoproject uitvoeren! Alle sponsornamen staan op mijn t-shirt en lopen zo met me mee naar de toppen van Poon Hill! En er is nog ruimte genoeg op mijn shirt voor jouw naam, doe je ook mee? Donaties zijn nog steeds welkom en mijn actie loopt door tot in november! Nogmaals hartelijk dank aan iedereen die me heeft gesteund; via een donatie, een flessenbon, door een aankoop online, vanuit mijn studio of via een kerstmarkt of door deelname aan de charity box. Onderstaande link toont een impressie van een vergelijkbare hike georganiseerd door Simavi die in november 2019 is gemaakt. 
>> youtube.com/watch?v=kTlysSj4yT0
>> kominactie.simavi.nl/acties/445
Dank aan iedereen die me heeft gesteund!
OPROEP
Voor mijn reiskosten en fotografie project zoek ik ook sponsoren! Ik onderzoek hiervoor online mogelijkheden. Updates volgen en tips zijn van harte welkom! >> via 06 24 14 33 00 of info@madebyluth.nl

Blij met mijn studio!

Het is zo fijn om vanuit mijn atelier/studio te werken en inmiddels zijn er al een aantal fotoshoots uitgevoerd. Ik ben ook bezig met een nieuw fotoproject met meisje Isis. Volg me op social media voor recente updates. We gaan er vanuit dat we binnenkort weer heerlijk aan de slag kunnen en dat ik weer mensen in mijn studio mag ontvangen!
>> instagram.com/madebyluth
>> facebook.com/madebyluth
Ezra

Beschikbaar voor opdrachten!

Ik ben beschikbaar voor opdrachten, projecten en creatieve samenwerkingen.
Fotografie - madebyluth-fotografie.nl
  • Fine-Art fotografie 
  • Illustratieve fotografie 
  • Reportages
  • Reis fotografie
  • Interieur fotografie
Schilderen - madebyluth.nl
  • dierportret
  • portret
Graag tot ziens!

Hartelijke groet Mariska Luth

 

Agenda

2020
Hike for Health Nepal 2020
Reis & Project: 18 november t/m 27 november 2020
LinkedIn
LinkedIn
Facebook
Facebook
Instagram
Instagram
Fotografie
Fotografie
Schilderen
Schilderen
Email
Email


Trademark ® 2020 Made by Luth, Alle rechten voorbehouden.


afmelden nieuwsbrief    inschrijf opties wijzigen

Email Marketing Powered by Mailchimp