Copy
Nieuwsbrief BUUV tweede kwartaal 2019                                                                View this email in your browser

 

Nieuwe website BUUV!

 

Een nieuwe website maar BUUV blijft natuurlijk gewoon BUUV, met dezelfde naam, telefoonnummer en websiteadres. Met de prikborden in de stad en dezelfde medewerkers die kunnen helpen met het maken en vinden van een match. Met vraag en aanbod in verschillende categorieën, nieuws en verhalen. Neem hier een kijkje op de nieuwe website.

Onze website heeft naast een nieuw fris jasje ook een eigen webapp! Installeer de webapp op je mobiel of tablet en BUUV is altijd bij je in de buurt! 

Heb je nog vragen of hulp nodig bij het gebruik van de website? Neem gerust contact met ons op of kom langs!

BUUV voor jongeren

BUUV is voor iedereen en dus ook voor jongeren! Elkaar helpen met huiswerk, iemands hond uitlaten of samen muziek maken. Er zijn genoeg leuke dingen te bedenken die jongeren met elkaar kunnen ondernemen. Heb je kinderen onder de 16 jaar? Maak dan samen een account aan en bekijk op de website wat er allemaal te doen is. Je kunt als ouder of verzorger vraag en aanbod plaatsen en het account beheren. En als ze 16 zijn mogen ze het helemaal zelf doen!

Ben je ouder dan 16 jaar? Meld je hier aan!

Facebook en Instagram

BUUV gaat natuurlijk ook lekker met de tijd mee en heeft inmiddels heel wat volgers op Facebook. Daar worden regelmatig leuke updates geplaatst, vraag en aanbod uitgelicht en nieuwtjes gedeeld. Sinds kort heeft BUUV ook een eigen Instagram pagina. Ga naar onze Facebook  en Instagram en like en volg onze pagina's. Zo blijf je van al onze activiteiten op de hoogte!

BUUV Beautydag

Zaterdag 15 juni was er bij BUUV een echte BUUV Beautydag  en het was een groot succes! Ruim 25 BUUV'en hadden zich aangemeld voor de make-over-dag om zich lekker in de watten te laten leggen door een make up artist en een kapper.
Het resultaat werd vastgelegd door de fotografen van In the Picture. Het was een zeer geslaagde dag en resultaat was prachtig. Allemaal blije BUUV'en die meteen hun mooie portretfoto bij hun BUUV-account kunnen gebruiken. Houd onze site in de gaten want er volgt in het najaar weer een BUUV Beautydag!

BUUV van de Maand

Lees hier de mooie en inspirerende verhalen van BUUV'en Jitesh, Sonja en Odette.

Alle BUUV'en van de Maand op een rij

BUUV'en gezocht!


We zoeken enthousiaste vrijwilligers die ons team bij BUUV komen versterken. We hebben verschillende kantoorklussen maar zoeken ook mensen die de wijk in gaan. Meer weten? Neem dan contact op met Thijs 06-42122356 of thijs@haarlem.buuv.nu

Tot bij BUUV!

Wat is BUUV?


BUUV is de buurtmarktplaats voor en door bewoners van Haarlem. Via BUUV kun je andere Haarlemmers ontmoeten, samen iets ondernemen of elkaar helpen met diverse zaken. Dit kan van alles zijn: koken, gezelschap, boodschappen doen, begeleiding naar de dokter, een klus in huis of tuin. Iedereen heeft wel iets te vragen en ook iets aan te bieden. Beter een goede BUUV dan een verre vriend!
 
www.haarlem.buuv.nu | 023 551 7845* | BUUV Haarlem


*BUUV is bereikbaar op maandag tm vrijdag.
Bij geen gehoor kun je een bericht achterlaten, dan belt BUUV je terug.
Twitter
Facebook
Website
Instagram

BUUV is bereikbaar per mail: info@haarlem.buuv.nu
per telefoon: 023 551 7845

Wilt u gegevens aanpassen of deze mail niet meer ontvangen?

Klik hier voor aanpassen of Klik hier om uit de verzendlijst gehaald te worden