Copy
View this email in your browser
Invitation
FRIVILLIG GALLA og ILDSJÆLEPRISEN
29. september 2017
kl. 16:30 - 01:00
Musikhuset Posten

 

Den 29. september er Frivillig Fredag - Danmarks Frivillighedsdag. I Odense markeres dagen bl.a. med Frivillig Galla, og Frivilligcenter Odense har på vegne af den frivillige Galla-gruppe og Odense Kommune fornøjelsen af at invitere til et brag af en fest for de frivillige inden for det sociale område i Odense!

Hvad sker der?
Frivillig Galla er vokset! Frivillig Galla finder nu sted i  centrale rammer på Musikhuset Posten, som kan rumme op til 300 festglade frivillige.

Frivillig Galla indeholder nu også Odense Kommunes officielle anerkendelse og uddeling af Ildsjæleprisen (samt fire spritnye priser). 

Ligesom de øvrige år er en fotograf klar til at tage billeder af gæsternes ankomst på den røde løber og et festligt fællesbillede af Odenses seje frivillige. 

Birgitte Weinberger fra OFF, Odenses velrenommerede kortfilmfestival, leder os kyndigt igennem aftenen. Aftenen starter med spisning og prisuddeling, derefter står Christian Brøns for det musikalske indslag fra scenen, og til slut lufter vi galla-tøjet på dansegulvet. 

Konkurrence - #visværdien #frivilliggallaodense
Tag et billede der viser "frivillig-værdi", læg det på Instagram og markér det med  #visværdien og #frivilliggallaodense. Så deltager du i lodtrækningen om præmier fra de søde sponsorer og samarbejdspartnere. Er du ikke så meget til det med billeder og sociale medier, så vil der, til festen, være mulighed for at deltage i konkurrencen på anden vis. 

Pris: 50 kr
Deltagerbetalingen på 50 kr giver dig mad, bobler og to sodavand. Drikkevarer herudover kan købes i baren til frivillig-venlige priser. Betalingsanvisning modtager du i den bekræftende "tillykke-mail", du vil modtage, efter du har anmodet om tilmelding. (der kan gå et par dage, inden du modtager denne)

Ilsjæleprisen - billede med link

Ildsjæleprisen - du kan indstille foreninger
Klik på linket og læs mere om Ildsjæleprisen og hvordan du selv kan være med til at bestemme, hvilke frivillige, der skal have en pris. Hvis du vil indstille nogen skal det ske inden den 4. september.

Pladserne frigives således
Billetterne Frivillig Galla frigives af to runder:

  1. Første runde sker fra d. 7. august, kl. 14:00 - her frigives 200 billetter. Hver forening får her maksimalt 10 pladser, der tildeles efter "først til mølle"-princippet".
  2. Anden runde sker fra d. 1. september - 15. september, kl. 10:00, her frigives de resterende sidste biletter uden begrænsning på antallet af frivillige fra en forening. Dette er således endnu en chance; skulle du ikke have nået at få en plads i første runde.

Klik her for at anmode om tilmelding 
(personlig tilmelding åbner den 7 august kl. 14)

Vi glæder os til at se dig!

            
Besøg vores hjemmeside
Besøg vores hjemmeside
Følg os på Facebook
Følg os på Facebook
Send os en mail
Send os en mail
Copyright © 2016 Frivilligcenter Odense, All rights reserved.

unsubscribe from this list    update subscription preferences 
 


This email was sent to <<E-mail>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Frivilligcenter Odense · Østre Stationsvej 15 · Odense, 5000 · USA

Email Marketing Powered by Mailchimp