Copy
 
Bekijk deze nieuwsbrief in uw browser
 
     
 
mei 2017
 
 
 
     
 
 

De eenvoud van de Praktijkroute

Om werkgevers nog beter van dienst te kunnen zijn bij het aannemen of in dienst houden van een medewerker met een beperking, is begin dit jaar de Praktijkroute opengesteld. Werkgevers kunnen hiervoor aankloppen bij het Werkgeversservicepunt Delft van Werkse!.

   
 
   
 
 

 
     
 
   
 

Vreugdenhil Berging: een founder met hart voor de zaak

In de Harnaschpolder – op een steenworp afstand van het Werkse! pand – huist een van de founders van MVO Platform Werkwaardig: Vreugdenhil Berging BV. Ja, die van die grote gele bergingsauto’s die je bij pech langs de snelweg kunt zien staan.

   
 
 

 
     
 
   
 

Met nieuw elan de arbeidsmarkt op!

Werkse! begeleidt kandidaat-werknemers met meer of minder afstand tot de arbeidsmarkt naar werk. Waarom vinden deze kandidaat-werknemers die weg niet zelf? De antwoorden verschillen, maar Werken & Leren van Werkse! maken de reguliere arbeidsmarkt weer bereikbaar.

   
 
 

 
     
 

Animatie over Banenafspraak

Waarom iemand die arbeidsbeperkt is in dienst nemen? Simpel: dat doe je omdat je iemand dolgelukkig maakt met een baan.

   
 
   
 
 

 
     
 

Delft.business verrijkt medialandschap Delft

Op 27 maart mocht burgemeester Marja van Bijsterveldt Delft.business lanceren. Daarmee is Delft weer een echt ondernemersmagazine rijker. De lancering is ook het begin van mooie samenwerking tussen Delft.business, Werkse! en MVO-businessplatform Werkwaardig.


 
   
 
   
 
 

 
     
 
   
 

Werkse! Schoonmaak werkt eigentijds met Lean

Werkse! gebruikt Lean als business strategie. Zo kregen de werkkasten en materiaalauto’s van Werkse! Schoonmaak een standaard indeling. Alle benodigde schoonmaakmaterialen en -middelen op een eigen plek. Nooit meer misgrijpen! En medewerkers getraind volgens de huidige eisen.

   
 
 

 
     
 
Lees ook
   
 
Nice to know
   
 
Agenda