Copy
www.Bredstrup-Pjedsted.dk
Nr. 8
1. december 2015

Beboerforeningen


Cykelsti:
 Det er en fornøjelse at se, hvordan anlægsarbejdet på cykelsten skrider fremad. Vi glæder os til i det nye år at få bundet Bredstrup-Pjedsted sammen med Vest Fredericia!
Bump på Ågade:  Så er der etableret 4  bump omkring Hallen og skolen. Der er delte meninger om bumpenes størrelse, men vi håber, markeringen betyder øget årvågenhed og nedsættelse af farten hos de firhjulede trafikanter.
Grønne områder: Søerne i Den gamle Præstegårdsave er nu renset op, og det ar pyntet på landskabet! Der er bestilt oprydning omkring Branddammen i Bredstrup, og flere projekter er i støbeskeen.
Velkomst til nye beboere: I mange år har nye indbyggere blevet budt velkommen til Bredstrup-Pjedsted med en buket blomster. Vi har valgt at supplere blomsterne med et Velkomstbrev, som oplyser om alle de muligheder og aktiviteter, der er mulighed for at deltage i. De får også et fint kort med tegning af vores lokale keramiker, Gurli Hjorth.
Julen står for døren!  Juletræet er blevet tændt på Landsbytorvet, og julelysene gør den mørke tid lidt hyggeligere!
Nytårsnat fejres som sædvanlig på Landsbytorvet, hvor vi skyder nytåret ind. Alle er velkomne!

Beboerforeningens bestyrelse ønsker alle indbyggere i Bredstrup-Pjedsted en rigtig glædelig jul og et godt og lykkebringende nytår.
Tak til alle vores samarbejdspartnere og lokale ildsjæle. Sammen kan vi udrette rigtig meget!

HUSK: BPI Julefodbold 2015

Lørdag den 5. december 2015 i Bredstrup-Pjedsted Hallen

Indsamling 

Christina Rosenberg samler ind med Team Rynkeby til Børnecancerfonden. Christina skriver:
"Et fantastisk samarbejde med skolen der bakker 100 % op om mit projekt.
Villigheden til jeg kan gøre flere tiltag i løbet af skoleåret.
Dettte var det første med salg af kaffe og kage. Kaffen sponsoreret af skolen og kagerne bagt at hjælpsomme forældre.
Salget gik forrygende fra kl 8.30 hvor de første dukkede op. Der var fuld knald på indtil kl 11 hvor der stille og roligt blev udsolgt. Alt blev spist og der var 4.342 kr i kassen da vi talte sammen.
En fantastisk dag.
Alt dette kunne kun lade sig gøre fordi der var så mange der bakkede op og hjalp. Skolen, eleverne fra 5. B der frivilligt stod i boden og solgte kafe og kage, de hjalp med oprydning og rengøring, forældre der ville bage og alle dem der købte i boden. En overvældende succes som jeg næsten ikke har ord til at takke for.
Hilsen Christina"
Tegnet af Tonni Fragtrup

Spejdernes Juleværksted

Søndag d. 29. november 2015 fra kl. 13 - 16


Igen i år blev Spejderhuset til Juleværksted. Der blev også julehygget i bålhytten.
Flere billeder fra Juleværsktedet

Jul hos Gurli Hjorth, Galleri Eskely


Damekaffekopper, Funghi-vaser, rå, farverige smykker og frostsikre istapper tilsat halmsofaer og julehygge med hjemmebag.Åbent kl.10-16 alle lørdag-søndage fra 28.nov.
Galleri Eskely, Pjedstedvej 66, Fredericia

Efterårets spiller
 BPI serie 3 og 5 har netop ved en lille afslutningsfest kåret Efterårets spiller, der var faktisk 2 kåringer. En hvor man, har stemt på kampens bedste spiller med henholdvis 5, 3 og 1 point til kampens bedste BPI-spillere.
Placeringen i denne afstemning var Jens Ladegaard med 174 stemmer, Søren Fyn med 183, Flemming Seehagen med 203 og Niels Basse med 203 og en sikker 1 plads med 270 stemmer til Jonas Sørensen, meget fornemt vidner om et stabilt højt niveau. Man havde også en anden afstemning, hvor alle spillere i truppen kunne afgive en stemme, inklusiv Johnny Borgvardt på efterårets spiller : Her blev resultatet Flemming Seehagen 2 og Niels Pimenta 5 og igen en sikker vinder Jonas Sørensen med 11 stemmer. En flot og imponerende høst af Jonas og man må sige at han er efterårets helt store profil.
Holdets målscore blev således Niels Basse topscore med 8 mål, Håkon Ladegaard og Jens Ladegaard hver 4 mål og Jonas Sørensen, Martin Stigbjerg samt Søren Fyn 3 mål, og Simon Grauslund 2 mål, Samt Anders Kok Flemming Seehagen 1 mål.
PS. Niels Pimenta fik præmien for flittigste fremmøde (ikke misset et eneste træningspas )og så er han en super kammerat og god til at holde sammen på truppen. Der var også præmie Jacob  Geertsen får god indstilling og fight.
Venlig hilsen
Jørgen

Vinklub

af: Jørgen Møller

Vi er nogle lokale vininteresserede, som har besluttet at starte en vinklub op, med stiftende generalforsamling 28/1 2016 kl. 19-22 i Pjedsted Kultur og Forsamlingshus.
Er du interesset i at være medlem i ovenstående vinklub er kriteriet, at du tilmelder dig til Jørgen eller Jørgen (se nederst), og at der indbetales 250 kr senest 21/1 2016, til dækning af udgifterne denne aften. Aftenen vil indeholde 7 smagninger (2 hvide og 5 røde vine) samt en lettere anretning.

Medlemsskabet koster, efter indmeldelse, 100 kr pr. måned + 150 kr pr. arrangement. Vi påtænker 3 arrangementer i foråret 2016 samt en gallamiddag i efteråret med evt. ledsager til en endnu ikke kendt pris.

28/1 Stiftende generalforsamling og vinsmagning/let anretning 
31/3 Vinsmagning/let anretning
9/6 Vinsmagning/let anretning
7/10 Gallamiddag med tilhørende vine

Vi kan oplyse, at der på nuværende tidspunkt er 29 forhåndsinteresserede medlemmer, og vi kan derfor kun tilbyde yderligere11 pladser, som fordeles efter først til mølle-princippet.

Send derfor hurtigst muligt en mail, hvis du er interessere, til:
Jørgen Hansen, tlf 2527 1311 jh@bredstrup-pjedsted.dk eller
Jørgen Møller, tlf 2086 4059 jm.pjedsted@gmail.com

Bredstrup-Pjedsted på Facebook

Bredstrup og Pjedsted er også aktive på Facebook.
Bredstrup Pjedsted, 7000 Fredericia.

Tak til vores erhvervsmedlemmer 

De betaler vores udgifter til webserveren og holder dermed gang i www.bredstrup-pjedsted.dk og dette nyhedsbrev.

Næste nyhedsbrev

  • 22. december 2015 - "Husk deadline"-besked
  • 29. december 2015 - Deadline
  • 1. januar 2016Nyhedsbrevet sendes
Har du noget til næste nyhedsbrev sendes det til: nyhedsbrev@br-pj.dk
Tilmeld dig "Husk deadline"-besked her.
 
Denne mail får du fordi du har tilmeldt dig Nyhedsbrevet for Bredstrup og Pjedsted.

Vores adresse er:
Bredstrup-Pjedsted Beboerforening
Elboparken 44
Fredericia 7000
Denmark

Add us to your address book

 

Email Marketing Powered by Mailchimp