Copy
Bekijk hier de online versie
24 februari 2017

 

Welkom in de vernieuwde nieuwsbrief van Dinz! Hieronder vindt u een overzicht van de onderwerpen. Wilt u het uitgebreide artikel lezen, klik dan op de lees meer knop! De nieuwsbrief zal in 2017 aan het einde van elke maand verschijnen. Kijkt u voor een overzicht van de nieuwsbrieven in ons archief.
 

Volg ons op social media en mis nooit meer een update!

Betaalovereenkomst Zilveren Kruis


In onze vorige nieuwsbrief hebben we uitgebreid uitgelegd hoe u als ZZP’er een betaalovereenkomst kan aanvragen bij Zilveren Kruis. Inmiddels zijn de eerste betaalovereenkomsten aan ZZP’ers verstrekt! Wilt u ook een betaalovereenkomst aanvragen als ZZP’er? Kijk dan hier voor het stappenplan.


Modelovereenkomst


Vanaf 1 maart is de goedgekeurde modelovereenkomst tussen zorgverleners onderling en tussen zorgverleners en de cliënt beschikbaar in Dinz Web! De modelovereenkomst is te vinden in de Dinz Web omgeving, in het cliënt scherm onder ‘rapporten’.
LEES MEER

NEN7510


De NEN7510 is de Nederlandse norm ten opzichte van informatiebeveiliging in de zorg. Sinds november 2016 beschikt Dinz over een TPM (Third Party Melding) van de NEN7510, wat betekent dat we aan alle criteria voldoen en uw data veilig is bij ons.


Dinz Web App positief ontvangen!


Recentelijk is er een onafhankelijk onderzoek uitgevoerd naar de gebruikerservaring van de Dinz Web App. De meerderheid van de gebruikers van de Dinz Web App geeft aan dat de App zeer nuttig is om snel cliëntgegevens op te zoeken en cliëntactiviteiten te wijzigen. Benieuwd naar de overige uitkomsten? Klik op lees meer!
LEES MEER

Geschillencommissie


De Wkkgz verplicht zorgondernemers om per 1 januari 2017 naast het beschikken over een klachtenfunctionaris ook aangesloten te zijn bij een geschillencommissie.
LEES MEER

Zelfredzaamheid


Zelfredzaamheid is een steeds belangrijker wordend onderwerp binnen de wijkverpleging. De politiek legt steeds meer de nadruk op een participatie samenleving waarin de cliënt langer thuis blijft wonen dan voorheen.
LEES MEER
VRAAG DIRECT EEN GRATIS DEMO AAN

Compensatie voor budgethouders PGB en PGB-zorgverleners


Budgethouders van een persoonsgebonden budget en pgb-zorgverleners die extra kosten hebben gemaakt door te late betaling door de SVB in 2015, kunnen een compensatie ontvangen. Het ministerie heeft hiervoor de compensatieregeling trekkingsrecht pgb opgesteld. Er gelden wel voorwaarden om voor de vergoeding in aanmerking te komen. 
 
LEES MEER

 

Dinz BV
Postbus 4050
7200 BB Zutphen
+31 (0) 575 71 20 88
info@dinz.nl

  •  

Copyright © 2017 Dinz