Copy
Visual
Ideo's terugblik 2020 - Bekijk in browser

 

2020 was anders, zowel zakelijk als priveHet jaar 2020 is anders gelopen dan we met z’n allen hadden kunnen bedenken. Bij aanvang leek het een jaar te worden met mooie vooruitzichten. De economie draait als een tierelier. Het jaar waarin we met Ideo verhuizen naar ons mooie nieuwe pand, om meer ruimte te creëren voor de groei die we de laatste jaren hebben doorgemaakt. In maart ziet Nederland en het grootste deel van de wereld er geheel anders uit.

Kom met ons in de kerstsfeer en blik mee terug!

Wij wensen u en uw familie fijne feestdagen en een mooi 2021 in alle gezondheid!
 
Ondertekening Patrick, Martin & John

Kom met ons in de kerstsfeer
en blik mee terug!

Patrick, John en Martin (bovenste deel)
Patrick, John en Martin (onderste deel)
Binnen Ideo zien we dat iedereen zich bewust is van de situatie en zijn verantwoordelijkheid neemt.
Het “DNA” van Ideo blijkt van extreem grote waarde in dit soort tijden. De saamhorigheid is groot en we hebben met z’n allen mooie projecten gerealiseerd voor onze klanten, een groot aantal zelfs geheel remote, wat voor ons nieuw was. Een periode van onzekerheid en met veel impact op ons allen.

Gelukkig zijn we als Ideo wendbaar en blijven we optimistisch. We kijken uit naar een periode waarbij we elkaar weer live kunnen ontmoeten. Hierdoor gaan we toch met een positief gevoel de kerst en het eindejaar tegemoet.

Tijd om terug te blikken en vooruit te kijken!

We deden het samen

 
We zijn blij dat we ook dit jaar weer waarde hebben kunnen toevoegen aan mooie bedrijven en het vertrouwen hebben gekregen van onze bestaande en nieuwe klanten.

Dit is wat onze klanten over ons zeggen

Badge met rapportcijfer 8,6

Fantastische waardering door onze klanten!

Een 8.6 als rapportcijfer

Recent hebben we een klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd, waarbij de loyaliteit van onze klanten wordt gemeten. Ideo scoort hierbij een Net Promotor Score ver boven het gemiddelde in de ICT branche. Onze expertise op het gebied van service- en onderhoudsprocessen en pragmatische projectaanpak wordt zeer gewaardeerd. Ook worden we gezien als klantgericht en een goede sparringpartner. Het is mooi om te zien hoe klanten ons vertrouwen en waarderen. Deze positie wordt verstevigd door het groeiende aantal promotors (Ideo fans) van 48%, die zelfs een 9 of een 10 geven als waardering. We zullen ons uiterste best doen om deze hoge verwachting ook in 2021 waar te maken.
Support medewerker Ideo
 

Het succes van klantensupport bepaalt ons succes


De oplossingen die Ideo met SAP realiseert voor haar relaties, zijn over het algemeen een heel belangrijke factor binnen hun bedrijfsvoering. Elke hapering in de systemen en elke missende functionaliteit bij de gebruikers, kan immers het primaire proces verstoren. Daarom heeft Ideo haar support(afdeling) strak en professioneel georganiseerd. U krijgt een ‘single point of contact’ en mag rekenen op consultants die volledig ingewerkt zijn in uw systeem. Professionals die persoonlijk verantwoordelijkheid nemen voor de oplossing. Vaak werkten de supportconsultants ook al mee op de projecten voordat deze live gingen. Ze kennen de klant én de systemen en weten ook waarom bepaalde keuzes gemaakt zijn. Dat maakt dat ze snel en trefzeker ondersteuning kunnen bieden.

In het partnership dat Ideo met haar relaties wil bereiken, speelt support een sleutelrol. De sleutel tot succes. Hier leest u daar meer over.

Projecten waar we trots op zijn


Ideo kijkt met trots terug op mooie en succesvolle projecten. Een groot aantal projecten werd zelfs geheel remote uitgevoerd.
Logo Eriks

ERIKS – SAP Field Service Management is geheel remote en succesvol geïmplementeerd

Met de inzet van het field service pakket SAP FSM is de planning voor de service werkzaamheden compleet en overzichtelijk geworden. Daarnaast hebben de monteurs met de mobiele app een tool in handen om hun werkzaamheden op eenvoudige wijze in te zien en te registreren

Bekijk de case en lees meer over de uitdagingen van ERIKS en de implementatie van SAP FSM.

“Om onze service engineers efficiënter te kunnen inzetten, zochten we naar een mobiele oplossing en een planningstool die geïntegreerd kon worden met SAP CS. Onze consultancy partner Ideo heeft ons geholpen als expert op gebied van planning en mobiel. In nauwe samenwerking met ERIKS - zowel key users als IT - heeft Ideo in korte tijd ervoor gezorgd dat de SAP FSM implementatie soepel en succesvol is verlopen. Dit ondanks de Coronatijd, waardoor het hele project op afstand heeft plaatsgevonden”


Duran Mese - Business Process Coördinator
Logo Bredenoord

Bredenoord – Met Field Service Edge wordt een efficiëntie- en kwaliteitsverbetering gerealiseerd


Bredenoord wil het service niveau richting haar klanten verbeteren. Met field service management kan Bredenoord o.a. de reiskosten verminderen, de administratieve handelingen verder automatiseren, de professionele uitstraling naar haar klanten toe verbeteren en zorgen voor een uniforme basis om zo internationaal uit te kunnen rollen. Met de inzet van Field Service Edge is Bredenoord hierin geslaagd en wordt een efficiëntie- en kwaliteitsverbetering gerealiseerd.

Lees hier meer over de achtergrond van het project en de aanpak.

“Met de implementatie van FSE kunnen we als Bredenoord onze ambities extra kracht bijzetten. ”


Danny Davelaar - Manager Service Internationaal
Logo Defensie

Defensie – SAP MDG-EAM implementatie met SAP en Utopia


Defensie is voor de logistieke bedrijfsvoering afhankelijk van haar ERP (SAP) systeem. De gehele keten van de materiële gereedheid van de wapensystemen is hierin ondergebracht. Defensie investeert fors in het verbeteren van de kwaliteit van de data. Daartoe heeft men een project opgestart met als doel het kwalitatief beter, sneller en makkelijker uitvoeren van data invoer en updates voor de juiste configuraties, onderhoudsplannen, materiaallijsten en taaklijsten van wapensystemen. Hiermee wordt een bijdrage geleverd aan het verbeteren van de materiële gereedheid. Utopia en Ideo werken als partners samen om SAP MDG-EAM te implementeren voor een aantal wapensystemen van de Land-, Zee- en Luchtmacht.

De scope van het project betreft het opstellen van een blauwdruk van SAP MDG-EAM voor de drie krijgsmachtonderdelen en deze vervolgens te realiseren in het SAP systeem van Defensie.
Het Defensie personeel wordt opgeleid zodat ze zelfstandig in staat zijn om wapensystemen op te voeren en aanpassingen te verrichten aan de inrichting van de MDG-EAM oplossing. 
 

Partners, samen delen in deze tijd


Nu kappen met die shit! Was het maar zo gemakkelijk met COVID. Natuurlijk willen we dat het gedoe ophoudt. Wegstoppen en erover zwijgen is een menselijke reactie. Dat gaat helaas niet. Het ontmoet jou: in het gezin, in de supermarkt, in de zorg en in je werk. En als je het dan toch niet kunt vermijden, dan moet je er maar het beste van maken. 

Dat geldt overigens voor alle tegenspoed die op je afkomt. Eén voordeel van COVID: het is iets dat we allemaal ervaren. Weliswaar iedereen op zijn eigen manier, maar toch samen. Daardoor hebben we beter begrip voor wat we samen doormaken dan bij individuele drama’s. Het is een onzichtbare maar gemeenschappelijke vijand, en dat verbroedert. En met verbroedering komt de overlevingskracht van de mensheid om de hoek kijken: samenwerken. 

Gedeelde smart is halve smart. Dit geldt zowel privé als zakelijk. Daarom zijn we dankbaar dat we onderdeel zijn van een partner-ecosysteem. Het is fijn dat er partners zijn in goede tijden en in slechte tijden. Nu opereren wij natuurlijk niet in de branche die het meest geraakt is door COVID. Toch maakt het ‘er-samen-over-hebben’ alles draaglijker. Dus beste partners, dank daarvoor.
Laten we ook in 2021 elkaar niet uit het oog verliezen en veelvuldig met elkaar optrekken, want samen kunnen we veel aan!!

Ideo verwelkomt
10 nieuwe
medewerkers
in 2020
 

Roeland van Houten - Tanja Zovodna - Jesley Hagedoorn - Maya van Breugel - Jeroen op het Veld - Mathijs ten Brinke - Kit Smeets - Kylian Kerkemeijer - Niels Baak - Faruk Ozturk

Ideo wenst u
fijne feestdagen
en een
succesvol 2021!


Ook in 2021 helpen wij u graag uw service- en onderhoudsprocessen te verbeteren.

Deel deze nieuwsbrief

Forward Forward
Share Share
Copyright © 2021 Ideo BV


Deze e-mails liever niet meer ontvangen?
Je kunt je af- en aanmelden voor verschillende type e-mails of uitschrijven voor alle Ideo e-mails.