Copy
Come explore your faith with Youth Faith Exploration!
We bieden activiteiten aan voor Kids, Teens en YoungAdult.
Klik hier om deze email online te bekijken in jouw browser
Inhoud
In deze nieuwsbrief kom je van alles te weten over de activiteiten die Youth Faith Exploration organiseert voor Kids, Teens en YoungAdult.
Ook lees je meer over evenementen die wij bezoeken.
Voor in de agenda
Zondag 29 januari om 15.30u
Viering met Kapelaan Boris

Klik hier voor kerkelijke agenda
Steun ons!
Website
Facebook
Twitter
YouTube
Spotify
Nieuws
Begin het jaar goed!
Heb je al veel goede voornemens? Wat dacht je van nog één hele mooie erbij? Eentje die niet alleen makkelijk is om te doen (en dus haalbaar), maar vooral ook goed is om te doen. Voor jezelf en voor anderen.
>> Lees meer
Jongerenviering met Kapelaan Boris
Zondag 29 januari om 15.30 uur is iedereen uitgenodigd in de Mariakerk voor een speciale viering, waarin Dylan wordt gedoopt en zijn vormsel doet. Kapelaan Boris Plavčić zal dan voorgaan met diaken Cornelis Stok. De viering wordt muzikaal begeleid door het koor Mensaheronan di Pas.
Kom deze jongere bijstaan in de mooie keuze die hij heeft gemaakt om dichter tot God te komen.
>> Lees meer
Voorbereiding op de Eerste Heilige Communie
De viering met de Eerste Heilige Communie is op zondag 28 mei. Kinderen kunnen uiterlijk 31 januari aangemeld worden door het inschrijfformulier in te leveren bij mevrouw Shirley Blanken of het secretariaat.
>> Klik hier voor meer info en het formulier
The CCR Golden Jubilee Event!
Vier Pinksteren en het 50-jarig jubileum van de Katholieke Charismatische Vernieuwing (KCV) met paus Franciscus en de wereldkerk in Rome.
Din 30 mei t/m maa 5 juni 2017.

In 2017 bestaat de Katholieke Charismatische Vernieuwing 50 jaar. Om dit te vieren wil de ICCRS mede namens paus Franciscus alle mensen uit de hele wereld uitnodigen om in Rome deel te nemen aan het Golden Jubilee Event.
Ook wij willen vanuit Nederland met een grote groep naar Rome reizen om dit jubileum met de wereldkerk te vieren. Voor de jeugd is er ook een speciaal jongerenprogramma.
Klik hier voor de folder over deze reis.
Klik hier om te boeken bij de VNB.


Aziatische Jongerendagen 2017
Kan je niet wachten tot de Wereldjongerendagen in 2019? Wat dacht je dan van de 7e editie van de Aziatische Jongerendagen in 2017! Ga mee op reis met pastor Huub Flohr naar de AYD in Indonesië, met het voorprogramma in de Filipijnen.
>> Lees meer
Terugblik
Zaterdag 17 december was er een kinderbingo georganiseerd in de Mariakerk. Met een grote groep kinderen is het een gezellig en geslaagd feestje geweest. Zeker ook omdat iedereen naar huis ging met een prijsje. Dank aan Norayda, Neftaly en alle vrijwilligers die dit hebben georganiseerd en begeleid.
Ook afgelopen december was het weer een leuk Kerstspel. Dank aan het kinderkoor B-UNO en alle deelnemers en bezoekers. Speciale dank aan de kleine baby Jezus, want ook dit jaar was er een echte baby te bezichtigen tijdens het toneelstuk.
Voor meer informatie ga naar: www.youthfaithexploration.nl
Meld je bij ons aan en wij regelen zo nodig vervoer naar alle activiteiten! Mail hiervoor naar info@youthfaithexploration.nl.
Inspiratie
Share
Tweet
Forward
Copyright © 2017 Youth Faith Exploration, Alle rechten voorbehouden.


Bezoekadres:
Youth Faith Exploration
Parelvissersstraat 131
3194 JL, Hoogvliet-Rotterdam
Tel: 06-44149583 (Lymardis)
E: info@youthfaithexploration.nl

afmelden nieuwsbrief    wijzig gegevens 

Email Marketing Powered by Mailchimp